BACK

BACK ON TRACK I morgen er vi i september allerede og for min del betyr det: Tilbake til jobb, trening og normalt kosthold. Jeg har faktisk savnet det, kanskje ikke jobben, men det å ha rutiner og ikke minst en sunn livsstil. Joda, det skal bli deilig å få jobbet litt også for hverdagen blir litt for ensformig for og lommeboken er snart tom. Noe av det beste jeg vet er å starte enten mandagen eller den første i måneden med ordentlig gode rutiner, både når det kommer til jobb, trening, kosthold og blogg. En sunn og frisk start er det grunnleggende for resten. Jeg har en følelse av at september kommer til å bli en bra måned - det er mange ting jeg vil få til og mye jeg vil gjøre i løpet av de neste ukene. Det kommer et innlegg med "10 ting jeg vil gjøre i september" nærmere helgen.  Siden treningen ikke har vært på topp i sommerferien, starter jeg med en skulder og bein økt i kveld, til tross for at det verken er mandag eller den første. En g...

Fashion board

Jeg har ingen bestemt stil, men er veldig glad i simple antrekk med øyefangende detaljer enten om det er en jeans med broderi eller enkle smykker i gull eller sølv. Det er vanskelig å definere stilen min, men en dag kan den være casual, den andre litt mer edgy eller sporty. Simple with a twist beskriver også stilen min - jeg elsker å sprite opp et antrekk fra null til hundre med enten en biker jakke, veske eller et par sko i en poppende farge. Det gir hele antrekket en røff edge. Tenk dere en Mom-fit jeans med perfekt passform stylet med en enkel basic t-skjorte, biker jakke og sølv sneakers - ønsker meg virkelig sneakers i sølv. Invester i basic plagg og IT-plagg som aldri går av moten og kun plagg du kan se for deg i antrekk, mine beste "tips" i en setning.

OFF SHOULDER & EMBROIDERY

WEARING: OFF SHOULDER TOP FROM H&M SHORTS FROM ASOS (HERE)  SHOES FROM CONVERSE Jeg har fortsatt nesten et fult minnekort med antrekksbilder fra Skiathos som jeg har lyst til å poste. Dette antrekket brukte jeg en av de siste dagene og jeg elsker den nye shortsen min. Broderiet på shortsen gjør at off-shoulder toppen passer perfekt til, det er nesten helt lik grønnfarge i genseren som det er i deler av broderiet. Denim, grønt og rødt <3 Ett av mine favoritt antrekk i sommer. Forresten: jeg tenker å fortsette å blogge her, men også på Nouw også ser jeg hvordan det går. Vil ikke ta sjansen på å miste alt jeg har bygget opp her inne.     

BYTTE BLOGGPLATTFORM?

  BLOGG.NO VS NOUW.COM  ​ Jeg har blogget hos blogg.no siden 2011, men begynner egentlig å bli lei. Det handler i hovedsak om designet og valgmulighetene, ingenting blir 100% som jeg ønsker det fordi det er så avansert med HTMLkoder og mange begrensninger. Jeg er skikkelig i tvil, for blogg.no er det trygge - her har jeg opparbeidet meg en blogg med lesere som følger meg fast, det er flere som kjenner til dette bloggnavnet enn eventuelt et nytt. Det er kanskje litt feil å si eventuelt et nytt for hvis jeg skal være ærlig har jeg allerede opprettet en ny blogg hos Nouw som dere finner HER. Spørsmålet er hvilken av de skal jeg bruke? Kanskje jeg skal teste noe nytt for det er aldri for sent å gå tilbake. Bloggen blir ikke slettet, den kommer bare til å stå stille her inne og jeg kan komme tilbake når som helst. Hva tenker dere, vil dere fortsatt følge meg hvis jeg går over til Nouw?

LAST DAY

 2603030130 SOME PHOTOS FROM OUR LAST DAY IN GREECE  Jeg må tilbake til Skiathos engang og besøke flere øyer i Hellas. Vår siste dag brukt vi sånn her: Startet dagen med frokost på vår favoritt restaurant Ithaki (de hadde virkelig god mat, både frokost, lunsj og middag), deretter tok vi turen ned til sentrum for å titte litt i butikkene før vi dro videre til en liten stein brygge med kaktuser i fjellveggene og krystallklart hav rundt. Vi ble værende i mange timer for å nyte de siste timene med sol og bading, før vi dro tilbake til hotellet, dusjet og gjorde oss klare for middag. Kvelden ble brukt på en ny restaurant også tok vi noen drinker på Old Port (de har seriøst de beste drinkene) frem til midtnatt. Med andre ord en herlig avslutning på den beste ferien♥

Indian summer

INNLEGGET SKULLE EGENTLIG BLITT POSTET 27.AUGUST 16:00. For et vært det har vært i dag. Jeg har ligget ute på terrassen i hagemøblene siden lunsj tider og jobber fortsatt på spreng med å kapre de siste solstrålene før høsten. Fargen hadde begynt å forsvinne, så timingen kunne virkelig ikke blitt bedre. Nok om farge, ikke mye interessant for dere. I kveld skal jeg til Margrethe med noen venninner og videre på en liten konsert. Det er en stund siden sist så det blir koselig! Jeg har fortsatt et lite håp om Indian summer i løpet av de neste dagene, tenk hvor deilig det hadde vært? Sun means fun, hadde vært perfekt med en ordentlig avslutning på sommeren! En kort oppdatering før jeg går ned på badet, fikser meg og hopper på bussen til byen. Vi snakkes veldig snart!

boat trip

BILDEDRYSS FRA BÅTTUR En av de beste opplevelsene fra Skiathos var den første båtturen vår rundt øya og nest siste dagen bestemte vi oss for å dra på en ny. Vi fikk dessverre ikke besøkt Lalaria (fineste og mest spesielle stranden) som var det største ønsket, men det gir meg bare en ekstra grunn til å dra tilbake, uansett besøkte vi mange andre fine strender. Sett bort i fra det var det enda en vellykket båttur med mye sol og bading. Vi avsluttet båt dagen på en av de største strendene på en øde øy hvor vi fanget litt flere solstråler og spiste en skikkelig gresk lunsj. Gresk salat er seriøst noe av det beste jeg vet, det metter og er veldig lett for magen - noe jeg behøver når det er varmt ute. På veien hjem fikk vi servert frisk vannmelon og øl noe som var sinnsykt godt flere timer borte fra land.  Et lite utbrudd: Må nesten få lov til å si at det finnes veldig mange idioter på ferie, noen av menneskene på båten ble så sure for at vi ikke dro til Lalaria ...

PINK JACKET

WEARING:  OFF SHOULDER TOP FROM H&M, JEANS FROM ZARA  PINK JACKET FROM ZARA, SHOES FROM NELLY Det føles litt godt å  være hjemme også for man slipper å leve i en koffert med kun noen få plagg som man går lei av etterhvert. For to dager siden var jeg en liten tur i parken og møtte noen venninner, koselig å se de igjen! Jeg fikk endelig tatt i bruk en av mine favoritt jakker, gleder meg til å vise dere flere antrekk med dette sukkersøte falske skinnet!

PICK OF TODAY

//ADLINKS JUST ORDERED: BOMBERJACKET HERE SILK BOMBERJACKET HERE SILVER TURTLENECK HERE PATCHES HERE Jeg oppdaget at Nelly har en rabattkode som gir deg 10% på kjøp over 700, 15 % på kjøp over 1000 og 20% på kjøp over 1300. Det er ikke lenge siden jeg viste dere noen plagg på bloggen som jeg ønsket meg og nå har jeg nettopp klikket hjem noen av de. Dessverre var noe utsolgt, blant annet den fine svarte kjolen, men de har nok noe lignende i en annen butikk. Det eneste som mangler i min høstgarderobe nå er en "mom" jeans og et par Basic t-skjorter til min fremtidige svarte nattkjole med blonder. Dette tilbudet gjelder kun i dag og du må derfor bestille det du ønsker deg før 23:59 i kveld. Jeg håper dere finne noe dere liker for det er så deilig å få ting til en billigere penge, det var grunnen til at jeg spontant bestilte alt i dag.   

H O M E

.    .    .  BACK TO REALITY  .   .   .   Jeg har snart vært hjemme i to døgn allerede og vet dere.. jeg hater det nesten litt. Det har vært to fantastiske uker i varmen som har fått meg til å ville prøve å flytte fra Norge. Alle virker så mye mer avslappet i utlandet, stresset med jobb og penger er ikke like intenst. Tenk dere å bo i Italia i et helt år, få en jobb der nede i stede slik at man har noe å leve av. Det hadde vært deilig! Vel, slik føler man det sikkert etter hver eneste ferie. Uansett er det ikke bare, bare - først må jeg skaffe meg en jobb til høsten, begynne på lappen og kanskje jeg blir å ta opp noen fag. Det viktigste for meg for øyeblikket er å få en jobb deretter lappen slik at jeg faktisk kan søke meg inn på PHS til neste år. Jeg har fortsatt to fulle minnekort med bilder fra ferien som jeg skal poste litt etter litt, så da later vi som at jeg fortsatt befinner meg 3161 km unna høst og regn. 

FROM DAY TO DAY

En strand med kaktuser overalt, sinnsykt fin! Husene koselige, de klassiske blå vinduene og dørene! Hopping fra klipper som vi gjorde tre dager i løpet ferien. Stort tre med rosa blomster ved balkongen vår på hotellet.  Avkjølende bad i krystallklart vann.  Sykkelen til Dolce creperie, utrolig søt! Titting og shopping i de små trange greske gatene, et sted man kan finne mye fint! EVERYDAY RANDOMS Forskjellige bilder fra dag til dag i Skiathos. Det ble veldig mye strand og sol, men også noen ettermiddager i sentrum med urer rundt i byen, titting i butikkene og mye god mat.   

ITHAKI

BREAKFAST AT ITHAKI Vi er straks på vei ut døren for å spise frokost og dra videre til stranden, men tenkte å oppdatere dere først.For noen dager siden spiste vi frokost på et sted som heter Ithaki, virkelig et bra sted. Her har vi også spist to middager og har blitt like fornøyde hver gang. Siden det er vår siste dag drar vi tilbake for å nyte en god frokost før vi drar videre til en ny strand vi så i går da vi var ute på havet. Herregud, så kjedelig det må være å lese dette, tror det er fjerde gangen jeg skriver "akkurat" denne setningen. Beklager hvis jeg gnir det inn at vi er på ferie og stor koser oss, men livet er urettferdig er det ikke? Jeg vil ikke hjem til høst, hvorfor kommer den så tidlig til Norge? Jeg har innsett at jeg tilhører sol og varme, for det er ingenting jeg hater mer enn regn, snø og minusgrader! Skal slutte å sutre nå for 2 uker er absolutt bedre enn ingenting og det blir ikke den siste ferien i år.  

You are a banana!

BANANA TEE From Bik Bok Jeg liker denne t-skjorten veldig godt, klær med små søte detaljer er et must have for meg. Som nevnt tidligere har vi vært på båttur i dag og det var like fantastisk som sist. Vi har allerede begynt å pakke til hjemreisen på tirsdag og jeg er snart ferdig allerede. Det verste jeg vet er å stresse før man skal rekke et fly og begynner derfor alltid å gjøre klart noen dager før. Snart skal vi ut å spise middag, men i dag aner virkelig ikke hva jeg har lyst på i dag - varmen dreper matlysten min og jeg som er så glad i mat egentlig. Armene, magen, lårene og generelt hele kroppen min har blitt tynnere de to siste ukene og det er noe jeg virkelig er misfornøyd med..  Herregud, det begynner å bli mørkt her nede og kjæresten er enda ikke klar. Må komme meg bort fra macén og få litt fart i han.  Vi snakkes i morgen tidlig, kos dere!

JUST ANOTHER BEACH DAY

HOTELL BEACH Dagene her nede går så altfor fort. Jeg gruer meg til hjemreise som er om to dager, kun to dager til med varme og sol. Det verste jeg vet er å miste brunfargen jeg har opparbeidet, men krysser alt man kan krysse og litt til for at forarbeidet og betakarotenen skal hjelpe med en langvarig brunfarge. Dette har vært en skikkelig strandferie med 12 hele strand dager.Akkurat det vi ønsket, i hvert fall jeg. Det blir lite variasjon i innleggene, men det har dere sikkert forståelse for. I dag skal vi ut på nye eventyr og har bestemt oss får å dra på enda en båttur og besøke flere av de små øyene rundt. Sist tur var helt fantastisk, så gleder meg til enda en. I kveld skal vi spise sentrum på en restaurant som virker veldig bra og nyte en gresk yoghurt is med den toppingen vi selv måtte ønske.

Shades of blue

WEARING: DRESS & BAG FROM ZARA SHOES FROM RIVER ISLAND Da er snart enda en dag over, vi skal snart ut å spise middag på en restaurant vi har vært på tidligere - billig og bra mat. Følg meg gjerne på instagram (@maddekk) hvis dere ønsker å se mer av hverdagen her i Skiathos. Jeg jobber med å samle opp bilder til et annet hverdagsinnlegg som kommer i morgen :)  

Cliffs

A DAY ON CLIFFS  God morgen! Noen bilder fra en veldig bra dag i Skiathos. Da vi var på båttur i starten av uken la vi merke til en liten plass ved sentrum hvor man kunne sole seg og hoppe fra klipper og best av at det var fult mulig å komme seg dit uten båt. En helt fantastisk plass med utsikt over hele sentrum og store deler av øya! Vi hoppet fra klippene og kost oss her i to dager allerede. Ferien nærmer seg slutten og vi har kun tre dager igjen - de siste dagene skal vi virkelig nye. I dag har vi tenkt oss tilbake og kanskje jeg tør å hoppe fra den høyeste klippen denne gangen. Det er på tide å vekke kjæresten og få oss litt frokost, vi snakkes senere!

NO MAKE UP LOOK

Når jeg er på ferie bruker jeg minimalt med sminke. For det første er det veldig slitsomt å sminke seg hver eneste gang man skal ut av rommet og for det andre er det ingen vits først og fremst på grunn av varmen, men også fordi huden får gløden den trenger etter noen timer i sola. Jeg føler meg alltid mye finere på ferie, lysere hår, solkysset hud og en glød man ellers ikke har. Jeg dropper alltid sminke på stranden, men noen kvelder tar jeg meg tid til å sminke både øyne, hud og bryn.  Vanligvis bruker jeg medium tan, men om sommeren må jeg gå over til golden tan. Jeg bruker Bare Minerals foundation som en base for å dekke over pigmentflekkene i ansiktet og de andre ujevnhetene. Deretter legger jeg Bare Minerals warmth som er en type solpudder i et 3-tall fra tinningen, til kinnbeinet, tilbake til øret og mot kjeven. Highligther er det siste jeg legger på huden og det påfører jeg på de områdene hvor solen treffer (kinnbeinet, nese tuppen og litt over ...

I WANT IT ALL!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER    THINGS I LIKE //adlinks For noen uker tilbake likte jeg virkelig ikke trenden med en nattkjole inspirert kjole over t-skjorte, men har selvfølgelig begynt å få sansen for det. Akkurat det samme skjedde med slengbukser, for noen år tilbake hatet jeg de og nå elsker jeg å gå med det selv. Bomber jakken er et "key item" og kommer til å bli brukt mye i høst. Jeg har allerede en i svart, men ønsker meg en i burgunder eller grønn også - stylet med favorittjeansen og noen sneakers. Må få kjøpt meg en "mom-fit" jeans som jeg kan bli brukt med en behagelig hvit t-skjorte og en silke bomberjakke med broderi på seg. Åhh, det er så mye jeg vil ha, men de tingene over skal snart bli mine♥

bubble trouble

VENI, VIDI, VICI!  I går kveld var vi ute og tok noen drinker og jeg smakte seriøst den beste drinken noen gang, bubble trouble. Den var sååå god! En ny favoritt sammen med den klassiske mojito. De serverer så mange gode cocktails her og barene er super koselige, vendt ut mot havnen! Åh, dere aner ikke - koser meg skikkelig her nede - livet føles så fantastisk! En litt komisk ting som skjedde: de serverer alle drinker med frukt og en chips skål. I chips skålen lå det en serviett som pynt og dere tror ikke servitøren plasserte den rett ved et kubelyset? Ja, servietten tok fyr og jeg fikk panikk - i stede for å kaste den på bakken puttet jeg servietten i hånden å slukket med mine egne hender. Godt jeg har rask reaksjonsevne, kjæreste hadde ikke lagt merke til det engang! Nå skal vi snart dra til en strand vi var på en av de første dagene, det begynner å nærme seg slutten av ferien så vi må nyte de siste dagene vi har igjen. Vi snakkes! Håper dere koser dere hjemme i ...

ΜΠΛΕ ΠΌΡΤΑ

BLUE DOORS Jeg har nettopp kommet ut av dusjen etter noen timer på noen klipper like ved hotellet. Vi har funnet et nytt sted med klipper man kan hoppe fra, store flate steiner å ligge på med utsikt over havet og sentrum, sinnsykt fint! Jeg har begynt å få skikkelig farge og det føles så godt å være brun igjen - alt blir mye finere! Kjæresten gikk nettopp inn i dusjen og om en time eller to skal vi dra ned til en strand restaurant å spise middag. Det er noen dager siden vi spiste middag ute sist, vi prøver å være litt økonomiske ved å velge hvilket måltid vi skal spise ute og hvilket vi lager selv. Tenkte å vise dere litt bilder fra klippene veldig snart!  

TRIP AROUND THE ISLAND

A TRIP AROUND THE ISLAND I går var vi på båttur rundt øya og det var helt fantastisk. Vi kjøpte billetter dagen før og dro ned til sentrum tidlig på morgen slik at vi fikk en bra plass på båten. Det ble mildt sagt mye sol, nesten litt for mye. Ente opp med en utslitt Madde som nesten fikk solstikk, men det var virkelig verdt det. Vi var innom 3 forskjellige strender som er de fineste jeg har sett. En lang sandstrand øde med det klareste vannet og skog inn mot land, fineste av alle tre. Det ene bildet over er fra en liten sjarmerende strand med fjellsider rundt hele, vannet var like klart her! Det er umulig å beskrive strendene, man må nesten dra og oppleve de selv. Vi skal få til enda en båttur før vi reiser hjem for dette var virkelig en bra opplevelse - herlige locations! Kommer til å savne dette stedet når jeg er hjemme i Norge for jeg har aldri sett en finere øy i hele mitt liv...

THE WRAP UP TOP

WEARING: KNOT UP TOP FROM BIK BOK SHORTS FROM LEVIS, SHOES FROM RIVER ISLAND Jeg har så mange antrekk på lager - de kommer litt etter litt når jeg har tid til å redigere de og sette meg ned med macén. Prøver å spare litt bilder slik at jeg har noe vise frem når jeg kommer hjem igjen også... Mange av dagene er sminkefri slik som dere sikkert ser på bildene! Nå er vi på vei til stranden for enda mer sol og bading!

feeling free

THE BEACH LIFE For en bra dag det har vært! Vi sto opp før klokken åtte i dag og var på vei til sentrum allerede klokken ni, klare for en båttur rundt hele øya. Det var helt fantastisk, sett bort i fra at jeg ble litt dårlig mot slutten og nesten fikk solstikk. Jeg skal fortelle mer om turen når jeg har lagt over bildene og redigert de. Bildene over er fra en av dagene da vi lå nede på hotell stranden. Strendene er helt fantastiske uansett hvor man velger å dra, selvfølgelig noen finere enn andre. Åhh, vi koser oss så utrolig mye her nede! Vi har valgt å ta en avslappende kveld i leiligheten siden det ble litt for mye sol i dag. I morgen er det en uke til hjemreise noe som er litt trist, men to uker i varmen er mer enn nok spesielt når man kun er to personer på en øy med litt begrensninger. Det er ikke mye annet å gjøre enn å dra på stranden, båtturer, spise på restauranter, rusle gjennom sentrum som ikker er altfor stort. Klager absolutt ikke, det er så herlig å være her, sel...

OFF SHOULDER PLAYSUIT

IN LOVE WITH THIS Find it HERE! Rett før jeg reiste bestilte jeg denne playsuiten som jeg har blogget om før i et av mine "Things I like" innlegg. Jeg så gjennom klærne jeg skulle pakke med meg og fant ut at jeg hadde veldig få litt finere sommerplagg! Den ble klikket  hjem noen få dager før avreise og den kom allerede et par dager senere, nelly sin levering er best! Åh, jeg liker veldig godt blåfargen kombinert med de fargerike blomstene og off shoulder plagg setter alltid prikken over i´en. Perfect! 

antrekk i en gresk gate

WEARING: T-SHIRT FROM BIK BOK SHORTS FROM LEVIS SHOES FROM RIVER ISLAND BAG FROM ZARA Et antrekk fra en av de siste dagene. Vi har nettopp spist frokost, pakket strandbaggen og skal straks ta bussen rundt øya for å finne en helt ny strand. Kameraet er ikke med i dag, men i morgen skal jeg ta det med igjen. Jeg tatt masse bilder allerede!

dager som dette

RAINY DAY IN SKIATHOS Det er litt bittersweet å si at det har regnet her i hele dag, hadde håpet på at det skulle lysne i lunsj tider - det skjedde dessverre ikke og da måtte vi finne på noe annet enn å legge oss ved bassengkanten. Vi dro derfor ned til sentrum i tre tiden, gikk litt rundt i gatene, spiste lunsj på en gresk restaurant, var innom en frisør slik at kjæresten fikk klippet seg og handlet inn mat og snacks. Etter noen timer i sentrum gikk vi tilbake til hotellet og nå har vi sittet å spilt kort, kost oss med noen hjemmelagde drinker og snacks. Det ble en dag det også, ikke akkurat slik vi hadde ønsket, men i morgen er det meldt sol igjen!

A DAY IN SKIATHOS

Off to the beach Tanning & relaxing on the beach A few hours later I made my way back to the hotel. Clean, fixed and ready for dinner Shrimps for dinner this time Relaxing & enjoying the sunset on the balcony. YESTERDAY IN SKIATHOS  Slik var gårsdagen vår. De siste dagene har vi dratt inn til sentrum, spist middag og gått litt rundt i gatene, men i går fant vi ut at vi ville holde oss i nærheten av hotellet hele dagen. Deilig det også! Det tar oss nærmere 15 minutter å gå til sentrum og ofte får vi ikke lagt oss før nærmere 01:00, så i går ble det en litt tidligere kveld. I dag regner det dessverre i Skiathos, så vi har ligget inne i leiligheten frem til nå - det er på tide å komme seg ut og få gjort noe produktivt. Kjæresten vil klippe seg og jeg vil se enda mer av denne fine øya. Vi snakkes!

This life

DAYS LIKE THIS  God morgen,  Vi er på er fjerde dag allerede - dagene her nede går så utrolig fort, til tross for alt er veldig ensformige. Vi drar på stranden kl. 11, opp igjen rundt i 4-tiden også dusjer vi og drar til sentrum for å spise middag. Jeg klager absolutt ikke for det er utrolig herlig å slappe av uten å bekymre seg for noe! Akkurat nå ligger vi på stranden og siden det blåser i dag er det veldig mye mer behagelig.  Det er ikke mye interresant å fortelle, men tenker at feriebilder alltid er gøy å se - stemmer det? Jeg liker i hvert fall å lese innlegg til bloggere som er i utlandet og tenker å prøve og poste noen " A day in Skiathis" innlegg. Hvis det er andre ting dere liker å lese om er det bare rope ut!

breakfast with a view

I LOVE THIS PLACE Kan ikke få sagt det nok ganger, dette stedet er fantastisk. Vi prøver å stå opp før ni hver eneste dag for å få mest mulig ut av dagen og ikke minst nok sol. I dag lagde vi en helt enkel frokost av egg, bacon og vannmelon - friskt og godt. Det er viktig å få i seg nok næring selv om man er på ferie, for det er ikke å legge skjul på at det blir mye usunt og lite næringsrik mat store deler av dagen. Frokosten nøyt vi på terrassen vår som er vendt ut mot havet - fin uteplass, med den fineste utsikten. Nå som dagens første og viktigste måltid er inntatt er vi klare for noen nye timer på stranden. Strendene er så rene med  krystallklart vann og klipper rundt omkring. Vi besøker en ny strand igjen i dag - følg meg på instagram eller snapchat  for å se mer av ferien og stedene vi besøket. Vi snakkes! Snapchat: Maddie911g Instagram: @Maddekk

Bohemian feather

WEARING: DRESS FROM BIK BOK, BAG FROM ZARA, SANDALS FROM H&M Antrekket er fra i går kveld da vi var ute å spiste på restaurant. Internettet på hotellet er ikke det beste, så nå blogger jeg fra en resturant med penne på tallerken foran meg. Vi snakkes!

Watermelon

BREAKFAST & BEACH READY Innlegget skulle vært postet 09:30, men treg bildeopplastning ble det nå i stede.  Dere aner ikke hvor deilig det var å våkne i morges, til sol og en nydelig utsikt. Vi kjøpte inn litt mat til leiligheten i går kveld, så planen var å lage og nyte frokost  på vår koselige terrasse, men selvfølgelig klarte vi å glemme olje til å steke både egg og bacon. Da blir det fort vannmelon til frokost og veldig snart skal vi komme oss ned til et sted vi så serverte ordentlig mat, blant annet omelett, pannekaker og croassiont. Rett etter frokost turer vi til en strand jeg har lest mye bra om, gleder meg til å oppleve mange skjulte stender!

LE TRAVEL LOOK

​ ​ WEARING: TOP & SHORTS FROM BIK BOK, SHOES FROM RIVER ISLAND, BAG FROM ZARA Vi landet i Skiathos i halv 11 tiden, norsk tid. Hellas ligger en time foran oss, men det merkes så vidt. Det ble litt vente tid før vi fikk leiligheten, men det gjorde meg absolutt ingenting - for hotellet og utsikten vår er så sinnsykt fint. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder i løpet av morgen dagen og få vist dere litt av alt, både hotell, utsikt og hverdagsbilder i samme innlegg. 

GREECE NEXT --->

22:22: I skrivende stund ligger jeg egentlig i sengen og gleder meg til å stå opp om bare noen få timer. Med andre ord, dette er et forhåndsskrevet innlegg! Mens du sitter å leser befinner jeg meg enten på flyet eller så har jeg kanskje landet og på gresk jord allerede. Vi var oppe i 3-tiden i natt for en siste dobbelt sjekk av alt som skal være med, fikset oss og kjørte direkte til Gardermoen. Passport caset er fra Victoria´s Secret, fikk det av kjæresten min da han kom hjem fra Thailand etter en måned borte og endelig skal jeg få tatt det i bruk. Før det hadde det stått på ønskelisten i flere år! Jeg har med meg en liten veske som håndbagasje for alt det nødvendige og viktige, samt en litt større veske med kamera og macén. Det vil si at det selvfølgelig blir oppdateringer på bloggen i løpet av de neste 14 dagene, så lenge hotellets internett er som det skal. Jeg krysser alt jeg har og enda litt til for et velfungerende internett!

FINESTE SKOENE JEG EIER

NEW IN: SUEDE ESPADRILLES WITH LACE UP River Island, HER.  Det tok sin tid å skaffe disse skoene, et par forsvant etter at avsender hadde sendt de og plutselig var de returnert tilbake til lageret i UK. Jeg turte ikke å vente lenger og bestilte akkurat de samme skoene fra Zalando og få dager senere ligger de endelig i posten. Bestilt fa en annen nettbutikk, en måned senere! Jeg elsker skoene, det røde skinnet med de enkle gull detaljene og lace up oppover leggene - de fineste skoene jeg eier. Utrolig glad for at de kom før reisen, så disse blir med i kofferten og kommer til å bli godt brukt i Hellas. Tenk hvor fint det er å style de med en vintage denim shorts eller en enkel blå kjole! 

10 ting jeg vil gjøre i hellas

​ .      .     . For en stund siden sto det 110 dager igjen på ving appen da jeg trykket på min reise og nå i dag står det 2 dager igjen. Klokken tre i natt er det kun 24 timer til vi skal kaste inn koffertene i bilen og kjøre til flyplassen. Tiden har gått så fort! I stede for å lage et innlegg med 10 ting jeg har lyst til å gjøre i August, ble det et innlegg med ting jeg har lyst til å gjøre i Hellas. Jeg tilbringer nesten halvparten av måneden i Skiathos og ved å skrive innlegget fikk jeg slått to fluer i en smekk. Laget et innlegg dere forhåpentligvis liker og planlagt min egen reise! ​ 10 TING JEG HAR LYST GJØRE I HELLAS KJØRE VANNSKUTER Jeg og kjæresten gjorde det i Kypros for to år siden og det var utrolig gøy. Vi må definitivt leie vannscootere en dag i løpet av våre de 12 fulle dagene vi har i Skiathos. Det blir kjedelig i lengen å kun ligge i solen og steke, spesielt for en utålmodig kjæreste som ikke er ...

EDGY LACE

WEARING: LACE BODY FROM H&M, FLARE JEANS FROM BIK BOK,  SHOES FROM CONVERSE, BAG FROM ZARA LAST NIGHT´S LOOK Antrekket er veldig likt det siste jeg la ut, men sånn er det noen ganger. I går var jeg invitert til avskjedsmiddag hos en god venninne som var utrolig koselig, det ente opp med en spontantur ut på byen. Det er så sjeldent jeg drar ut, så det var gøy. Heldigvis sov jeg hjemme slik at jeg fikk mer ut av dagen i dag, den har gått til planlegging og pakking! 

Brows on fleek

BROWS BY BITCH´N BROWS Beauty House Oslo Det er over et halvt år siden sist jeg var på Beauty House i Oslo for å fikse brynene mine, men etter flere måneder med sparing var det virkelig på tide. Det føles så greit å ha en skikkelig form som man er fornøyd, spesielt nå som jeg skal på ferie. Bryn design timen min besto av napping, farging og styling - sist ble de ikke farget, men når man skal på ferie og være mye i sola er det greit å ha litt mørkere bryn, slik at de virker fyldigere og man slipper å bruke så mye tid på de. Jeg glemte dessverre å ta bilder når de virkelig var stylet og "on fleek", men sminket de og tok noen bilder med engang jeg sto opp i dag tidlig. Sist investerte jeg i bryn-sminken til Bitch´n brows og har ikke brukt noe annet siden. Det settet har virkelig blitt en favoritt!

baby blue

WEARING: KNITTED FROM TOPSHOP FLARE JEANS FROM BIK BOK SHOES FROM CONVERSE BAG FROM ZARA Gårsdagens antrekk. Jeg skal straks til Beauty House for å fikse brynene mine etter å ha gått i over to måneder uten å ha gjort noe med de. Endelig skal jeg få en fin form og brows on fleek! Gleder meg til å se og vise dere resultatet :)  

a new little baby

MY NEW LITTLE BABY  ​Alt av kamera og kamerautstyr kjøper jeg på Scandinavian photo. Et nytt objektiv til samlingen min. Jeg har lenge vurdert å kjøpe et nytt objektiv til kamera mitt og det sto mellom Canon 85mm og Sigma 35mm, ente opp med første nevnte. Det er jeg utrolig fornøyd med! Dette objektivet kommer til å bli brukt mye til portretter, antrekksbilder og detaljer, mens mitt vidvinkel objektiv blir brukt til alt annet. En liten investering til ferien og selvfølgelig resten av året som jeg kommer til å bruke mye, gleder meg masse til å ta nye og bedre bilder. Endelig er det mitt♥ Jeg har tenkt til å lage et innlegg med mine kamera og bilde tips som kommer i løpet av neste uke, håper dere vil ha et sånt innlegg!

Regrets

Jeg sto opp for noen timer siden og skulle egentlig ha jobbet i nærmere seks timer nå, men slik ble det ikke i dag. Jeg orket rett og slett ikke å dra på jobb! Etter å ha jobbet fem dager forrige uke og to dager denne uken var det på tide med noen ekstra timer søvn. Heldigvis bestemmer jeg det helt selv, hvis ikke hadde jeg ikke hatt noe valg. Prøver å overbevise meg selv om at det var riktig å ta fri, men egentlig så angrer jeg litt. Nå blir det litt mindre lønn og mer ferie enn nødvendig. Jeg har i hvert fall fått spis en god frokost, BBQ sandwich, vasket opp for de hjemme og snart går turen til Elixia sammen med kjæresten. I går kjøpte jeg noe jeg har ønsket meg utrolig lenge som kommer på bloggen om litt, noen som klarer å gjett hva det er? 

beach vacation

Inneholder: adlinks   BEACH VACATION ESSENTIALS  1. Hatt  HER // 2. Skjorte HER // 3. Bikini overdel HER // 4. Bikini underdel HER // 5. Strandveske // 6. Sololje HER // 7. Solkrem HER // 8. Solbriller HER // 9. Bronzing powder HER // 10. Birkenstock sandaler HER // 11. Strandkjole HER // 12. Håndkle HER.  Hvis jeg skulle laget et kollasj med alle mine nødvendigheter og favoritter til en strandferie ville det blitt ekstremt stort og rotete collage, men jeg har plukket ut noen ting jeg liker og må ha med meg. Jeg har tenkt å poste et innlegg om hvordan jeg pakker senere denne uken og da får dere se enda mer av min koffert. Jeg har noen faste ting som alltid er med meg på strandferie, blant annet en strandveske som tåler sand og en hatt som står i stil, freshe bikinier i forskjellige farger og fasonger, et par behagelige sandaler, tynne lette kjoler og bomullskjorter som passer like fint til stranden og båttur som til en kveld på re...
hits