WEBSHOP FAVS #16

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER WEBSHOP FAVORITES// Adlinks Jeg syns den western kjolen er veldig stiligog kommer til å bli et ekstremt kult antrekk til et par ordentligeboots. Ankelbootsene dere ser ved siden av skal jeg sette meg ned å bestille like etter at dette innlegget er postet. De er veldig enkle, samtidlig som de har et par elementer som gjør at de skiller seg ut!Gleder meg til de lander i postkassen :)

STATEMENT SCARF

NEW IN : SCARFFROM ZARAVerdens mykeste og deiligste skjerf fant jeg på flyplassen i Barcelona. Kjøpte det med det samme, klarte virkelig ikke å la være. Skjerfet er gigantisk og passer perfekt som en poncho, must have i høstgarderoben. Det er fantastisk deilig å ha på seg, spesielt når kulden nærmer seg.En liten sneak peak i samme sleng, antrekket får dere se om et par dager :)

BACK ATTACK

TODAY´S WORKOUT Jeg kom nettopp inn døren fra en skikkelig effektiv og god ryggøkt med Mamma. I dag startet jeg på den "nye perioden" min hvor jeg skal løfte tyngre vekter, mindre repetisjoner, men flere sett. Det gikk overraskende bra! Forrige uke ble det kun to økter, bryst, triceps og bein/rumpe - denne uken skal bli bedre, selv om jeg klarte å øke antall kg i alle øvelser. Mine øvelser i dag:Pull ups (7-5 reps) * 4 settStående enarms roing 16kg * 10 reps, 18 kg * 6 reps 2 sett, 20 kg 5 reps 2 settNedtrekk 43 kg 5 reps * 5 settNedtrekk V-bar 51,5 kg 6 reps * 5 settFacepulls 29,5 kg 6 reps * 2 sett, 31,5 kg 4-5 reps * 3 settBiceps & hammer curl 10 kg * 10 reps, 12 kg 5-7 reps * 3 sett.Hammer curl kabel + tau 19,5 kg 5-7 reps * 5 sett.

NEW IN: ZARA BASIC

JEANS & SHIRTFROM ZARA BARCELONA Begge plaggene ble med hjem fra Barcelona. Jeg er sjeldent innom Zara hjemme i Norge, men Zara i Spania var noe helt annet. Alle butikkene var gigantiske og de mange flere kolleksjoner og rett og slett mye mer. Før jeg reiste til Barcelona fant jeg ut at klesskapet mitt manglet litt basic plagg og gikk til innkjøp av det. Viktig å ha.Skjorten har perfekt passform og passer til absolutt alt. Veldig enkel og perfekt til jeansensom har blitt min favoritt i klesskapet. Den sitter som et skudd!Flere av innkjøpene kommer♥

rooftop pool

MORE FROM BARCELONA Kommer noen Barcelona innlegg innimellom som egentlig skulle blitt postet under oppholdet, men tiden var for knapp og det var så mye annet å gjøre. Vi hadde et lite basseng på takterrassen som vi benyttet oss av en av dagene, utrolig deilig. Det fineste og beste ved hotellet vi bodde på! Kjæresten var så grei og tok noen bilder - syns basseng og under water bilder er så utrolig fint. Håper dere liker å se litt ekstra av hva vi gjorde♥

Zzzunday morning

INSPIRATION & HOT CHOCOLATE Jeg sto opp for noen timer siden, men har ryddet og vasket rommet helt til nå. Det beste jeg vet er å legge meg ned i sengen inne på et nyvasket rom. Herlig følelse♥ Jeg har nettopp laget meg en kopp kakao og funnet frem en dose med høst-inspirasjon. Resten av dagen skal brukes inne på rommet foran skjermen, har en del blogg-arbeid som må bli unnagjort og en ny serie jeg vil starte på.Humøret er ikke helt på topp fortiden heller - kjæresten reiste tilbake til militæret forrige helg og det er alltid like kjipt, men det kommer seg så fort hverdagen starter :) Hvordan skal du bruke din søndag?

BOMBER X DENIM

WEARING:JACKET FROM TOPSHOPT-SHIRT FROM BIK BOKJEANS FROM ZARACLUCH FROM ACCESSORIZEJEWELRY FROM LONDONSHOES FROM REBOOK Antrekket fra dagen i går som ble brukt i byen og på tatoveringstudio. Det føles så rart å ikke gå på skole lenger eller å ha noe å gjøre - dagene mine blir veldig ensformig. Hver eneste dag denne uken har bestått av å sove, trene, spise og shoppe altfor mye. Håper på det blir litt jobbing neste uke og ikke like mye shopping, vurderer å klippe kortet mitt :)

NEW IN: DENIM & SUEDE

NEW IN : FROM BARCELONADenim skirt: Urban Outfitters (HER) Suede Skirt: Stradivarius Jeg har blitt helt obsessed i skjørtene med knapper foran og fikk tak i disse to i Barcelona. Semsket skinn er så utrolig fint og Denim går aldri av moten, to nye favoritter i klesskapet som har stått på ønskelisten en god stund. Gleder meg til å vise dere skjørtene i antrekk!BTW: Denim skjørtet er av ordentlig stoff fra Urban Outfitters, og er på salg nå!

TACOS & SALT

EVERYDAYSNAPS: LUNCH AT SALT Ser det ikke godt ut? Den siste dagen dro vi ned til La Barceloneta for å spise lunsj på en av resturantene ved stranden. Det var virkelig det beste måltidet i løpet av de fire dagene. Servicen var bra, maten fantastisk god til en ikke altfor stiv pris. Storkoste oss virkelig! Vi gjorde så mye til en hver tid og var sjeldent inne på rommet derfor ble det ikke postet så mange innelgg, men har noen på lager til dere. Håper det er av interesse!

BLUE DOOR

(Please don´t jugde me. Ja, jeg har kjøpt klær på Gina Tricot) Ja, fotografen Margrethe og jeg har altfor tørr og intern humor. Dessverre, men useriøsitet er viktig.WEARING:BOMBESHELL JACKET FROM TOPSHOPCROP TOP FROM BIK BOKWHITE JEANS FROM H&MSHOES FROM NIKE AIR FORCEPURSE FROM GUESSJEWELRY FROM LONDONJeg kom hjem på søndag fra shopping og strandferie og dro til byen mandag morgen for å shoppe enda mer sammen med Margrethe og Victoria. Fikk dessverre ikke tak i alt jeg ønsket i Barcelona, så da ble det noen plagg med hjem i går! Koselig å shoppe litt sammen med venner i Norge også, en stund siden sist :)

FROM BARCELONA: BOMBER

NEW IN: BOMBSHEL JACKETFROM TOPSHOPJeg nevnte det nok et par ganger at vi fikk shoppet en del i Barcelona og innkjøpene skal jeg vise dere litt etter litt. Dessverre er ikke jeg fan av å vise alt i et innlegg fordi jeg føler det blir rotete, så håper dere ikke misliker det og har litt tålmodighet.Jeg har lett etter en bombshell jakke en god stund, men de har alltid vær utsolgt - fant endelig en på Topshop og er super fornøyd. Jakkene passer til hvilken som helst outfit og er ganske så tidløse, must-have i klesskapet for meg.

LA BARCELONETA

WEARING:DRESS FROM H&MSHOES FROM REBOOKBAG FROM GUESS Jeg har to av denne kjolen, denne og den hvite som ble vist i et innlegg tidligere i dag. To virkelige favoritter! Passformen er helt perfekt, fargene og mønsteret - elsk! Skulle ønske sommeren hadde vart litt lenger for de er ikke godt nok brukt, men for håpe de er to like store favoritter om et år.

Ciao, Barcelona!

IN AIRInnlegget er skrevet: 12:55.Jeg sitter mest sannsynlig på flyet eller hjemme i sofaen når dette innlegget blir postet som et tidinnstilt innlegg. Jeg har hatt en veldig bra 4 dagers ferie sammen med kjæresten og skulle ønske den kunne vart bittelitt lenger. Kjæresten reiser tilbake til militæret i morgen og det er selvfølgelig skikkelig kjipt - nesten like kjipt som at jeg begynner å jobbe igjen. Jeg har en del bilder igjen fra Barcelona og det kommer ut på bloggen i løpet av uken. Litt outfits og strandbilder er alltid greit å dele, ble ikke den beste bloggingen de dagene her. Barcelona var virkelig en herlig by!!

RAMBLA DEL MAR

DRESS FROM H&MJeg trives virkelig godt her i Barcelona så det er veldig trist at vi skal reise hjem i dag. Nesten hver morgen har vi tatt Metro til La Rambla og gått innom matmarkedet for å kjøpe noe å spise. Utvalget er enormt og de har altfor mye friskt og godt. Virkelig verdt å ta turen innom! Det har blitt en smoothie og en boks med frukt hver eneste dag :) Vi har tatt med oss frokosten / lunsjen til Rambla del Mar og sittet på bryggen og kost oss i sola, skikkelig deilig - bortsett fra at det har blåst en del.Kjolen dere ser på bildene over er en av de fineste kjolene i klesskapet mitt, virkelig en favoritt og er fra H&M.Det er trist å si det, men nå må jeg nesten komme meg avgårde til flyplassen, vi snakkes hjemme i Norge!

THE BLACK SUEDE

WEARING:DRESS FROM BERSHKAPURSE FROM GUESSSHOES FROM REBOOK Jeg har verken med meg en annen veske eller andre sko enn rebook og converse, så antrekkene har en god del likheter. Tærne mine er fulle av bemmer etter 25 tusen skritt i gjennomsitt hver eneste dag, noe som tilsvarer 15km og da er rebook godt å ha. Nå skal vi snart ut igjen etter å ha vært innom hotellet for å skifte og legge fra oss noen poser. Vår aller siste kveld i Barcelona :( skal nytes!

DUNKIN DOUNTS

DUNKIN DOUNTS FOR BREAKFAST God morgen eller det blir kanskje ikke helt riktig å si nå? Det er Dunkin Dounts over alt i Barcelona i går tok vi med en boks hjem. Vi har både avsluttet og startet dagene med de søte små og fargerike. Usunt, men akseptabelt på ferie og speseilt når vi ikke har det i Norge. Jeg elsker dounts - beste og søteste som finnes! Det er vår aller siste dag her og vi har allerde brukt noen timer ved bassenget og nå skal vi ut å nyte alt. Jeg vil virkelig ikke hjem enda, men flybillettene er bestilt og endres ikke. Vi snakkes senere, kos dere masse!

REFRESH MOJIT

EVERYDAY SNAPSHOTS I dag har vi for det meste slappet av på stranden og vært innom matmarkedet i La rambla. Kjøpe med meg en boks med frukt og lå og koste oss på stranden i et par timer. Vi spiste lunsj ved en av resturantene rett ved stranden og det var så herlig med en liten refresh drink og litt mat i magen. Mojito er virkelig favoritt drinken min, så frisk og god!For øyeblikket sitter jeg på sengekanten og snart på vei ut døren for å spise på Hard Rock Cafe. Håper dere har hatt en herlig dag, vi snakkes!

OCANA DF

EVERYDAY : RESTURANT I går kveld dro vi ut å spiste meksikansk mat etter en lang dag på både senter og i sentrum. Vi bestilte quesadillas og en drink som var helt fantastisk god, deres egen versjon av Sex on The beach. Det er helt utrolig at shopping kan være så slitsomt, så det var godt å få satt seg ned etter nærmere 11 timer!Jeg liker Barcelona veldig godt, så det er trist at vi skal hjem allerede på søndag. De to siste dagene skal nytes! Heldigvis er vi så og si ferdig med shoppingen, så de neste dagene blir brukt på stranden, ved badebassenget og til å spise masse god mat.

TRAVEL LOOK

WEARINGT-SHIRT FROM BRANDY MELVILLEJAZZ PANTS FROM GINA TRICOTPURSE FROM GUESSSHOES FROM CONVERSE Vi er bare innom en liten tur på hotellet for å legge fra oss strandbaggen. Neste stopp er shopping senteret!Skrevet: 16:15.

Good morning, Barcelona!

BARCELONAVi landet ved lunsj tider i går her i Barcelona og har nesten vært her i 24 timer allerede. Veldig deilig å lande så tidlig, men å stå opp i 5 tiden var ikke like greit. Det ble maks 20 minutters hvile på hotellrommet før vi dro ned til Barcelona sentrum for å shoppe og orientere oss litt. Overraskende bra shopping! Det ble med et par poser tilbake til hotellet og jeg er veldig bestemt på å ikke kjøpe så mye unødvendig og hittil har det gått ekstremt bra.Forhåpentligvis ligger vi nede på stranden når dette innlegget publiseres og snart klare for shopping runde 2!

crocheted & JAZZ

WEARING:SWEATER FROM BIK BOKFLARE PANTS FROM GINA TRICOTBAG FROM H&MLEATHER JACKET FROM LONDON CAMDEN MARKETCHOOKER FROM EBAYSHOES FROM REBOOK

THIS INTERIOR STYLE

// TUMBLERJeg skulle gjerne ha bodd i en fabrikkleilighet, men det lar seg ikke gjøre akkruat nå. Det hadde vært så utrolig spennende å innrede en slik leilighet, spesielt hvis man skulle bodd der selv, men for øyeblikket er det rommet mitt i kjelleren det handler om. Jeg har smått begynt å endre stilen inne på rommet mitt med murvegg tapet, reinsdyr gevir og noen kaktuser. Interiør stilen min er ingen bestemt, men jeg syntes den minimalistiske stilen passer godt sammen med skandinavisk og industriell stil. Moderne lyse overflater, natur detaljer og et urbant utrykk med upolert metall - perfekt kombinasjon♥ Gleder meg til å få hele uttrykket på rommet ferdig, da skal dere få se det!

ABS & LEGS

TODAY´S WORKOUTKNEBØY 55 KG 10 REPS * 2 SETT // 60 KG 7 REPS * 2 SETTBEINPRESS 173 KG 10 REPS * 2 SETT // 188 KG 8 REPS * 2 SETTCABLE SQUATS 28 KG 10 REPS * 2 SETT // 31,5 KG 8 REPS * 2 SETTUTFALL 9 KG PR HÅND 14 SKRITT * 4 SETTBOX JUMPS 10 REPS * 4 SETT En hard med deilig start på uken. Jeg og Maria sto opp tidlig i dag og var på Elixia i 11-tiden og før 13:00 var mage og beinøkten allerde gjennomført. Det føltes veldig godt! Jeg har begynt å drikke proteinshaken min igjen, proteiner er så utrolig viktig å få i seg etter trening.I løpet av en dag skal jeg ha fått i meg 130-160 gram proteiner og i dag har jeg allerede fått i meg nærmere 100g.Denne uken blir det dessverre (dessverre og dessverre) ikke en full treningsuke siden jeg og kjæresten reiser til Barcelona på onsdag. Gjett om jeg gleder meg? Etter nærmere 3 måneder uten å ha sett hverandre!

marble mac

NEW IN: MARBLE SKIN//SPONSET Jeg elsker marmor! Jeg syns det er utrolig fint og har hatt lyst på det til både Macbooken og iPhonen min. For et par uker siden fikk jeg dette skinnet i postet av Caseapp som også gir mine lesere litt rabatt hvis dere ønsker å pynte enten iPhonen eller Macen. Rabattkoden: Maddekk20.Macbooken min har dessverre fått noen riper og da er det utrolig fint å kunne legge over et skinn som beskytter og skjuler for ripene. Marmor er så fin, så jeg er veldig fornøyd -men du kan velge motiv selv. Marble skin HER!

Rusted Camo

WEARING:ARMY JACKET FROM URBAN OUTFITTERST-SHIRT FROM BRANDY MELVILLEJEANS FROM H&MJEWELRY FROM ZARAPURSE FROM FURLASHOES FROM REBOOKAntrekket mitt fra i går. Jeg har tatt frem army jakken min igjen og gleder meg til å bruke den i flere antrekk. For et par år siden var det favoritt plagget mitt!♥(fokuset er litt feil innstilt, men det er ikke alltid lett å se på kamera. Skal huske det til neste gang.Unnskyld!)

SNAPSHOTS

YESTERDAY´S SNAPSHOTS Noen snapshots fra dagen i går sammen med Margrethe. Vi var innom marketsdagen i bogstadveien og spiste brunch på Friday´s påAker Brygge. Begge fikk plutselig skikkelig " Burger cravings", så da ble det Jack Daniel´s bruger servert med fries. Sykt digg♥ Vi tok også turen til mathallen og besøkte Salla påCrêpes d´Elen. Det var lenge siden vi hadde sett hverandre og da er det alltid koselig med en "catch up".Raskt oppsummert :))

GREEN PRE-WORKOUT

BREAKFAST SMOOTHIE RECIPE Det har blitt en del smoothie recipes på bloggen den siste tiden, men det virker som om dere liker det. Har jeg rett? Det er en sunn og rask frokost å lage og har rett og slett blitt et "must have" i løpet av de første timene. Jeg prøver å variere smaker og teste nye og denne ble laget av: 1 eple, 2 dl frosen banan og ananas, 1 1/2 knyttneve spinat, 2 dl gresk yoghurt, 1dl havregryn, 1-2 dl eplejucie. Den er best når konsistensen er tykk, nesten som sorbet. Dette er en skikkelig frokost-smoothie som er perfekt rett før trening, god og mettende. Taste it! Jeg er på vei ut døren for å møte Margrethe, vi snakkes :)

S.I.M.P.L.E

WEARING:TURTLENECK FROM GINA TRICOTJEANS FROM GINA TRICOTSHOES FROM NIKE AIR FORCEPURSE FROM FURLA Min absolutte favoritt kombinasjon for øyeblikket. En helt enkelt hvit eller grå overdel, et par sneakers og et lite element som en veske. Less is more, er det ikke det man sier? Komfertabelt antrekk!

OUTFIT ON THE FLOOR

LACE UP, DARK WASHED & HEELS Antrekket for helgens festligheter, som typisk nok ser ut til å bli avlyst, men jeg har fortsatt et lite håp om å endelig få brukt min nye body. Perfekt med et par gull detaljer og den lille sorte! Jeg er veldig glad å blande det litt mer feminine med denim eller andre litt røffere plagg.

GET READY

WORKOUT TIME Den første treningsøkten denne uken er unnagjort og det føles veldig deilig. Jeg har jobbet de to siste dagene og fysisk arbeid sliter faktisk ut kroppen overraskende mye, så det er min unnskyldning for å ikke ha trent. Prøver å overbevise meg selv om at det er greit, typisk meg. Heldigvis slipper jeg å stå opp 05:30 i morgen tidlig, alltid like deilig med fri.I dag ble det en rygg og biceps økt med Maria, veldig fornøyd med å ha klart å øke i 4 av 5 øvelser. Vi skal trene bein og mage i morgen, den verste og den beste dagen. Klarer aldri å bestemme meg! Middagen min står fortsatt ved siden av meg, så det er kanskje på tide å avslutte innlegget. Vi snakkes i morgen, god natt♥

GIANTS

NEW IN: SWEATERFrom Solaris Jeg ga ikke så mye oppmerksomhet til teksten på genseren og kjøpte den rett og slett siden jeg falt pladask for fargene. En knæsj college genser har lenge vært et ønske og blåfargen er perfekt sammen med det røde. Genseren har og kommer til å bli brukt like ofte på chille-dager som til et antrekk. Herremodell og altfor behagelig, heheh!

lace up, faux fur & 90´s

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER. Dette er noen av mine favoritter fra Nelly for øyeblikket. Faux fur jakken henger nede i garderoben og var en av mine favoritt jakker sist høst og det blir den nok i år også.Jeg har innsett at et par mørke klassiske ankelstøvletter et et must i høst garderoben og de skal jeg lete etter i Barcelona.Turtlenecks, lace up og suede leather er fortsatt en obsession!// adlinks

SIMPLE SNEAK

SNEAK PEAK // CLOSE UPS Et veldig simpelt antrekk som dere får se mer av om et par dager. I natt sov jeg ekstremt dårlig og våknet hver eneste time og lå våken i nærmere 45 minutter hver gang, slitsomt. Det gjorde slik at jobben ble erstattet med noen ekstra timer søvn, men noen ganger må man lytte til kroppen . Deilig å ha pappa som sjef! Jeg har ikke gjort så mye annet enn å lage noen innlegg, ryddet litt og handlet inn mat til resten av uken :)

I REALLY MISS

THROWBACK // VACANCYPrøvde å poste innlegget forrige uke, men bildene ville ikke laste opp etter at innlegget var publisert. Håper det funker nå!Denne ferien ble det tatt mange bilder til slike dager som i dag når inspirasjoen ikke er helt på topp eller når man faktisk ikke har noe interessant å blogge om - så satser på at dere ikke er lei av vacancy snaps helt enda. Jeg savner i hvertfall alt med ferie og gleder meg til 4 dager i Barcelona. Det skal bli godt!

blue croco x2

WEARING:SEPARATED SETS FROM BIK BOKSHOES FROM REBOOKJEWELRY FROM SNÖ OF SWEDEN Et av de mest behagelige antrekkene som befinner seg i klesskapet mitt. Elsker den åpne ryggen og fargene på printet!Bildene blir alltid like fine på stranden under sol nedgangen - havet blir turkist og himmelen rosa, fineste "location" jeg vet om!Det er kun 9 dager til neste sol nedgang ved stranden, gleder meg♥

BARCELONA MOOD

COUNT DOWN: 12 DAYS Et lite moodboard med noen inspirasjonsbilder fra Barcelona.Det er kun 12 dager til jeg og kjæresten reiser til Barcelona. Gleder meg til strand, sol og shopping. Det skal bli godt å se kjæresten igjen, vi har ikke sett hverandre siden slutten av juni.

Purple rain

BOYFRIEND´S T-SHIRT & CREAMY HOT CHOCOLATE Det har nesten vært to hele dager med regn i Oslo og da er det utrolig deilig å ligge under dynen med en bra serie på skjermen, en liten dose inspirasjon og nyte en kopp kakao toppet med krem. Slik har mine to siste dager vært. Samtidlig som det har blitt satt av et par timer til trening sammen med Emilie, men ikke noe særlig mer enn det. Alltid godt å ha en unnskylding for å ligge inne å slappe av.Det virker som om klokken er så mye, men den er ikke mer enn 14:05 - ble vekket litt over sju i dag tidlig og kastet på meg treningsklærne før jeg satt meg på bussen. Elsker å stå opp og trene tidlig. Man får så mye mer ut av dagen, livet uten skole♥

DENIM X WHITE DENIM

SNEAK PEAK // CLOSE UPS Noen close ups fra dagens antrekk - resten viser jeg i morgen.Jeg skal snart legge meg, men ville oppdatere dere først. I løpet av dagen har jeg slappet av, trent og lånt pappa sin bil og dratt på en liten shopping tur sammen med Emilie, uten å kjøpe noe som helst. Sparsom før Barcelona!Hadde fri fra jobben i dag, men det gjelder dessverre ikke i morgen. God natt♥

INSTA ITALY

1. En helt normal dag på stranden. Dag 16/16 faktisk! 2. Morgenstund på stranden. Havet er alltid så stille og fint. 3. En Aperol Spritz drink i strandbaren.4. Plukket skjell og la de på lårene mine. Random. 5. Palmer er så stilige. Fineste plantene etter kaktus. 6. My kimono & anklets. Beach style.7. Torre di Pisa, som ikke var noe spesielt i grunn. Likte de militære på plassen da. 8. En outfit som aldri kom på bloggen. 9. Chilling by the pool.10. One of my favorite beach looks 11. En litt for sterk Mojito etter en lang dag på stranden. 12. Et selifé med alle de stygge badehettene.13. In air - enten på vei til eller fra. 14. En selfiè før middag på resturant. 15. Foot-selfié foran "Torre di Pisa", interessant!

GREAT START

MONDAY WORKOUT Det føles så herlig å komme hjem fra trening spesielt på en mandag. En god start på en forhåpenligvis sporty uke. I dag trente jeg sammen med Maria og for min del ble det en økt på ryggen. Jeg har begynt å ta Pull Ups nesten hver eneste økt og satser på økning raskt - øving gjør mester, for øyeblikket tar jeg 7 stk alene.I morgen står det leg day på treningsplanen. Alltid like hardt, men godt å få den overstått! Oversikt over treningsøktene kommer i løpet av uken. Vi snakkes, sov godt!// skrevet i går kveld.
hits