NOEN STARTER LIVET MED EN KAMP.

Jeg stikker bare innom for å minne dere om min nye blogg og et veldig personlig innlegg. Håper dere vil ta dere tid til å lese det HER!

JEG HAR FLYTTET BLOGGEN!

Jeg har bestemt meg. Dere har kanskje begynt å skjønne det allerede? Jeg har blogget mindre her og mer på Nouw og det er fordi jeg trives bedre med den nye bloggen. Jeg håper dere har lyst til å følge meg videre på www.nouw.com/maddek.  Jeg kan love dere innlegg med bedre kvalitet og mye spennende innhold, allerede nå kan dere lese et intervju på bloggen og neste uke skjer det noe mer.  For at det skal bli enklere å lese innleggene mine kan dere enten like facebook siden min HER eller følge meg på Blogkeen - oppdateres automatisk med nye innlegg.   

Couples day

 TODAY´S LOOK  Nå har jeg vært våken i noen timer allerede, kjæresten sov over i natt og veldig snart skal jeg lage litt frokost. Litt sent kanskje? Jeg har i hvert fall fått ryddet og vasket litt, i tillegg har jeg tatt noen bilder til bloggen. I går skulle vi egentlig dra ut og spise meksikansk, men siden begge var så slitne utsatte. Åå, gleder meg til å spise taco, tortillachips, guacamole og salsa. Jeg får vann i munnen bare av å skrive om det! Da vi var i Skiathos avtalte vi at det er på tide å bli flinkere til å dra ut og spise i stede for å kun være hjemme, spesielt når begge jobber og tiden blir mindre sammen. Hvis bare prisene hadde vært litt likere andre land i Europa hadde det vært litt lettere, men å spise ut i Oslo og generelt Norge flere ganger i måneden er ikke noe lommeboken min ønsker. I dag blir det i hvert fall meksikansk også blir det en liten stund til neste gang, en gang i måneden er bra❤   Forresten: På den bloggen hos Nouw har jeg s...

cactus beach

CRYSTAL CLEAR & FIG CACTUS Jeg har brukt en evighet på å finne minnekortet med disse bildene og endelig etter flere timer med leting dukket det opp. Vi tok så sinnsykt mye bilder da vi var på ferie sånn at jeg skulle ha noe mer å dele da vi kom hjem, noe som sikkert ble sagt en milion ganger på Skiathos. Bildene er fra var aller siste dag i paradis og dette stedet var så sinnsykt fint og annerledes. Skiathos er en øy med mange "utstikkere" og ved sentrum var det bygget en restaurant på en av disse med en trapp ned til en stein brygge med steinvegger og fikenkaktus rundt. Har dere sett noe lignende før? Vannet var krystallklart som alle andre steder her med blå og grønne korallfisker i alle mulige farger. Anbefaler alle å besøke dette stedet om dere noen gang skal til Skiathos, hit skal jeg igjen!

LUNCH BREAK

Jeg har nettopp kommet hjem og laget meg et før-treningsmåltid som passer like godt til lunsj pausen. Da jeg gikk på skolen var virkelig ikke tørre brødskiver det som fristet mest og derfor lagde meg alltid en litt mer spennende lunsj. Falafel og hummus er lett å ha med i en matboks sammen med salat og pitabrød separert. Da har du med deg en sunn og enkel lunsj som du kan glede deg til. Jeg elsker falafel og hummus, det er så sykt godt!​ FALAFEL, PITABRØD, SALAT OG HUMMUS For å lage hummus trenger du en halv sitron, en fedd hvitløk, kikerter, olje, salt og pepper (gjerne persille/annet krydder). Bruk en stavmikser eller foodprocessor for å mose kikertene sammen med hvitløk. Tilsett litt og litt olje og sitronsaft. Avslutt med salt og pepper og vipps så har du hummus! Det tok meg ikke mer enn 20 minutter også var maten klar. Jeg pleier å kjøpe falafel hos de såkalte innvandrerbutikkene eller så finner jeg det ofte i vegetar-fryseren hos de aller fleste ma...

Lace up & patches II

WEARING: JACKET FROM NELLY (HERE) , TOP FROM BIK BOK JEANS FROM SAMSØE , SHOES FROM CONVERSE BRACELET FROM MARC JACOBS Akkurat nå er jeg veldig sliten. Arbeidsdagen min varte i 8,5 timer og det er litt lenger enn vanligvis. Nei, hva er det jeg sier? Når jeg jobber for pappa så er det aldri fast tid og heller ikke noe som er normalt eller unormalt. Vi kan jobbe i alt fra 2-10 timer, det kommer rett og slett an på været og pappa. Forresten: Jeg har lagt ut et ekstra innlegg på den andre bloggen min. Fikk ikke postet det på denne, men les det HER hvis du vil. 

Planning my workouts

THIS WEEK´S WORKOUTS Mandag: Styrke på rygg og biceps Tirsdag:  Styrke på mage, rumpe og lår Torsdag: Styrke på bryst, triceps og skuldre Fredag:  Styrke på hele kroppen Søndag: Gå tur ute + styrke på mage og bein Jeg elsker å starte mandager en en ordentlig god treningsøkt, gjerne en av mine favoritt økter som er å enten trene rygg eller bryst. Slik som dere ser ovenfor er det rygg som sto for tur i dag og det er så godt å komme tilbake igjen etter en litt for usunn helg. I morgen er det bein som står for tur, det er kanskje ikke en favoritt, men jeg elsker følelsen av å ha gjennomgått skikkelig. Forrige uke var jeg så støl i beina at jeg nesten ikke kunne gå, for håpe det ikke blir tilfellet denne gangen. IKKE GLEM: Sjekk ut min nye bloggen HER!

Time to sparkel & shine

Det er mandag som betyr ny uke og nye muligheter. Jeg starter med en ekstra fri dag slik at jeg er uthvilt til i morgen og resten av uken. Kjente det med engang da jeg våknet 05:35, det hadde blitt en altfor lang da på jobb. Det verste jeg vet er å være sliten på en mandag, da er standaren for resten av uken satt. Jeg skal få utnyttet dagen til blant annet bloggarbeid slik at det postes gode innlegg, vaske og rydde rommet og få tatt en ordentlig kveldsøkt før jeg legger meg. En perfekt start! Forresten tusen takk til alle som var innom bloggen min i går. Det resulterte i 32 plass på topplisten hos Nouw, morsomt å våkne opp til i morges. Så nå starter jeg en blogg uke med mye inspirasjon og et håp om å bli værende. Ta gjerne en titt på bloggen hos Nouw, HER!

10 ting du kanskje ikke visste om meg

10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG   1. Halvt tunisisk. Det er nok noen av dere som har fått det med seg og andre ikke. Det er pappa og hans sin familie som er tunisiske. Dessverre har jeg sjeldent blogget om det siden vi ikke har vært der nede på 4-5 år grunnet uroligheter og terror.  2. Jeg faktisk veldig fornøyd med meg selv og glad for å ha det sånn. For meg er det viktig å lytte til meg selv først og ikke la seg knekke av andre og hva de har å si om meg. Man kan ikke bli likt av alle og det er helt greit, for tenk hvor kjedelig det ville vært om alle likte alle. 3. Jeg sover med lyset på hver eneste natt og slik har det alltid vært. Ja, snart 20 år og livredd når lyset blir slått av. Jeg trenger oversikt og er altfor flink til å skremme meg selv. Monster under senga vettu... 4. Jeg er litt for gjerrig. Jeg liker virkelig ikke å dele mat eller spandere ting på andre. Det gjør direkte vondt å måtte kjøpe gaver til andre for mine egne penger. Det skjer, men det e...

dager som dette

THE DAY AFTER! Jeg er endelig hjemme igjen etter en vellykket innflytningsfest, en utrolig hyggelig kveld. Det ble dessverre ingen bilder, men får ta det igjen neste gang. Planen var egentlig å bli hentet i halv ett tiden, men i løpet av kvelden endret det seg og jeg var ikke i seng før klokken 04:00. Selvfølgelig er jeg noe redusert i dag, men har funnet senga, kjøpt en pakke med chips og her skal jeg ligge resten av dagen med White Collar på skjermen. Det er ingenting som er bedre enn en pakke med Sørlandschips og en flaske solo på søndager! Noen dager er det også greit, så lenge det ikke skjer for ofte. Det blir lenge til neste gang for å si det sånn :) Må lade opp til en ny jobb uke sammen med pappa, det trengs! I kveld tenkte jeg å poste et innlegg med "10 ting dere kanskje ikke visste om meg" hvis det er interessant. Gårsdagens antrekk er ute på min nye blogg, se det HER!

make up look for tonight

​Jeg bruker sjeldent tid på å sminke meg såpass mye, men til fest eller andre "spesielle" anledninger syns jeg det er greit. Sminke er noe jeg har begynt å interessere meg mer for det siste året. Jeg gleder meg til å få testet ut forskjellige produkter og looks. Man kan skape så mange forskjellige uttrykk ved forskjellige teknikker, men i dag gjort det helt enkelt til kveldens festligheter. Det tok meg evigheter å lage dette innlegget, men det kommer nok flere etterhvert - for dette var gøy!​ EYES, LIPS & FACE MAKE UP Eyes & eyebrows: Too faced eyeshadow (Natural at night), Max factor mascara & Bitch´n brows eyebrow set. Face: BareMinerals foundation (golden tan), BareMinerals warmth, Revolution blush palette & Frøya highligther Lips: NXY soft matte lip cream (Stockholm) EYEBROWS & EYE MAKEUP Eye: Palettet fra Too faced har jeg brukt i evigheter, kan ikke huske første gang det ble kjøpt. Selv om jeg sjeldent bruker øyenskygge er...

COZY NIGHT

MOVIE & CANDY IN BED Mine favoritt kvelder er kosekvelder med en god film på skjermen med godteskålen i fanget og gjerne ved siden av kjæresten. I dag skal vi ha en slik kveld og vi har allerede spist taco, lagt oss i sengen og funnet kveldens film. Planen var egentlig en treningsøkt etter middag, men det utsetter vi til i morgen eller søndag, selv om jeg gjerne skulle fått beveget kroppen litt. Jeg sover alltid så godt etter en tung kveldsøkt! Jaja, det tar jeg igjen på søndag for i morgen blir det null tid til trening. Jeg begynner å merke litt utålmodighet av kjæresten ved siden av meg og runner av for i dag. Vi snakkes i mrogen med både en make up look og et antrekk jeg gleder meg til å bruke. God natt❤ IKKE GLEM: Følg meg gjerne den nye bloggen på blogkeen eller se bloggen HER!

F R I Y A Y

IT´S FRIDAY! Flere enn meg som er glad for at det er fredag? Det er etterlengtet må jeg innrømme. Jeg elsker helg, men klarer virkelig ikke å bestemme hvilken dag som er best - alle dagene har hver sin spesielle stemning. I ettermiddag drar jeg til kjæresten for en kosekveld med taco til middag, film på skjermen og en diger godteskål på deling. Endelig er mitt normale kosthold tilbake med en sunn hverdag og litt ekstra å kose seg med i helgene. I morgen må jeg hjem igjen for å gjøre meg klar til både bursdag og innflytningsfest. Åå, jeg skal kose meg i hjel før mandagen banker på døren og det er tid for jobb igjen. Hva er dine planer for helgen? IKKE GLEM: Følg meg gjerne den nye bloggen på blogkeen eller se bloggen HER!

LACE UP & PATCHES

DETAILS - COMING SOON Flere enn meg som har en liten obsession i strykemerker? Må bestille flere, men denne gangen fra Ebay, utvalget er enormt og jeg har allerede funnet noen jeg gleder meg til å stryke på De setter virkelig prikken over i´en til ellers så kjedelig plagg eller antrekk. De på buksen min er fra Nelly, i stede for å stryke de på har jeg brukt nål og trå. Jeg syns det er mye bedre for da unngår jeg at de faller av. Armbåndet mitt var en bursdagsgave fra kjæresten for tre år siden og er fortsatt en favoritt. Det er så tidløst og fint, passer til alt sammen - detaljer er alt!! En liten sneak peak på et antrekk som kommer snart :) Følg meg gjerne den nye bloggen på blogkeen eller se bloggen HER!

FAVOITE LUNCH ATM

  IN MY GREEK SALAD CUCUMBER, TOMATOES, OLIVES, RED ONION AND OFC FETA CHEESE Jeg kjøper alltid fersk feta ost i såkalte innvandrer butikker, de har den beste fetaosten i mange forskjellige varianter - min favoritt er fetaost i skive slik at jeg kan dele de opp selv.​ GREEK SALAD FOR LUNCH TODAY Det er ikke lenge siden jeg kom hjem fra dagens treningsøkt og nå har jeg nettopp spist ukens tredje greske salat. Jeg levde på det i Hellas og enda så er jeg ikke lei! Hmm... Jeg har alltid vært et salat menneske og mener det er noe av det beste man kan få servert, det er en enkel og mettende lunch hvis man bruker de riktige ingrediensene. Trening og mat rutinene kommer sakte, men sikkert tilbake og det føles utrolig godt. Jeg sitter igjen mer energi og overskudd, ikke minst inspirasjon. Det er litt rart hvordan en sunn livsstil kan påvirke deg og din hverdag, men jeg liker det så lenge det går riktig vei.  Forresten hva liker dere best å les...

10 days ago

TODAY´S DETAILS T-SHIRT FROM WEEKDAY, SNAKE PRINT BRA FROM H&M SHORTS FROM BIK BOK, JEWELRY FROM SKIATHOS 10 dager allerede og jeg har bestemt meg. Neida, selvfølgelig har jeg ikke det, ubesluttsom. Jeg er utrolig fornøyd med bloggen på Nouw, systemet, designet, oppsettet og tilbakemeldingene. Det virker rett og slett litt mer seriøst når redaktører for Nouw fremmer bloggerne sine ukentlig uten en eneste kostnad - du blir lagt merke til og det er kanskje noe av det man mangler på blogg.no? Men det som holder meg litt tilbake er det jeg allerede har opparbeidet meg her, mer aktivitet i hvert fall hvis man skal følge statistikken. For øyeblikket oppdaterer jeg begge bloggene og må nesten gjør det en liten stund. Haha, det høres ut som det er verdens største dilemma som handler om noe langt mer viktig enn blogg. Jaja, jeg fortsetter å kopiere innleggene fra den ene bloggen til den andre inntil videre og selvfølgelig skal jeg si ifra hvis jeg blir å by...

WEBSHOP FAVS #28

// adlinks FIND MY WEBSHOP FAVORITES: VELVET STRAP TOP HERE  MESH BODY HERE  VELVET BAG HERE LACE STRAP TOP HERE BURGUNDY DRESS HERE​ SLIM MOM JEANS HERE  Herregud, det er ikke mer enn en uke siden jeg kjøpte meg noe nytt og allerede nå begynner jeg å se etter nye klær. Jeg ble så fornøyd med mom-jeansen at jeg vurderer å kjøpe en til i svart. Må nesten ha den også! Det har blitt så populært med strap topper og kjoler så det står også på ønskelisten min, en i svart med blonder og en gull eller sølv, fløyel hadde ikke vært feil det heller. Jeg har fått en skikkelig fløyel obsession, det er noe av det fineste som finnes, bare se på den rød vesken. 

8 MONTHLY FAVORITES

1. THIS MONTH´S  FAVORITE OUTFIT Dette antrekket har egentlig ikke kommet ut på bloggen enda, men kunne ikke vente. Dere kommer til å se mer av det i et eget innlegg. 2. THIS MONTH´S  FAVORITE FOOD I løpet av mine to uker i Hellas ble det spist nesten en gresk salat hver dag. Jeg elsker å spise salat enten til lunsj eller ved siden av middag og spesielt i utlandet når matlysten har forsvunnet litt og tung mat er det siste som frister. Åå, de hadde den beste fetaosten! 3. THIS MONTH´S FAVORITE BUY  Canon 85mm 1.8 objektivet. Det hadde jeg ønsket meg i flere måneder og rett før ferien ble det mitt - jeg er SÅ fornøyd med det! 4. THE FAVORITE DAY OF THE MONTH  Definitivt onsdagen 10.august som var vårt første hele dag i Skiathos. Vi startet dagen med frokost på terrassen med den nydeligste utsikten før vi gikk og utforsket strendene til det ble for varmt og vi ble "lei" da la vi oss ned på en av de fineste strendene jeg ...

NEW IN FOR FALL

//adlinks MY LITTLE SHOPPING RED BOMBER JACKET HERE GREEN & BLUE BOMBER FROM ZARA SILVER TURTLENECK HERE MOM FIT JEANS FROM GINA TRICOT Jeg har allerede klart å skaffe meg noen høstfavoritter som jeg kjøpte i starten av forrige uke. Det er absolutt ikke et innlegg med must-haves og IT-plagg til høstgarderoben (bortsett fra Mom fit jeansen og bomberjakken), men mer et lite innkjøpsinnlegg. Jeg gleder meg veldig til å få brukt de nye plaggene for det er lenge siden jeg har vært så fornøyd! Det eneste som mangler til min høstgarderobe nå er ordentlige behagelige strikkegensere, den perfekte hverdagskjolen gjerne i strikk og et mykt skjerf, men det drøyer jeg til oktober. September har startet med såpass høye temperaturer og stresser jeg virkelig ikke med å kjøpe alt på en gang - det er lommeboken fornøyd med også!

contrast & mom fit

WEARING: BOMBERJACKET FROM NELLY (HERE), CROP TOP FROM BIK BOK  JEANS FROM GINA TRICOT, SNEAKERS FROM ADIDAS CHOKER FROM EBAY Dagens antrekk. Jeg startet dagen med noen timer til jobb og sluttet tidligere enn vanlig, deilig å gjøre det noen ganger også. Har egentlig ikke gjort stort mye i dag annet enn å gå en lang tur med hunden, mamma og lillesøster og vært innom tre senter sammen med pappa for å se etter superga sneakers, lyktes dessverre ikke :(

BEST THING I KNOW

Bildene er fra en av de siste dagene i Skiathos - to uker siden hjemreise allerede og gud som jeg savner det. THE BEST THING I KNOW Det er vel egentlig penger, men for å ha muligheten til å reise rundt og oppleve nye land og steder med enten kjæresten eller familien. Ingen ting er bedre enn å våkne opp på et "ukjent" sted med varme og sol, enten om det er en storby, eksotisk øy eller et sted med tilgang til både strand og by (kanskje det beste). Jeg elsker strand og solferier, men det er alltid greit å ha muligheten til å gjøre noe annet spesielt hvis man skal være borte i flere uker. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne flytte til et land med sol og ingen vinter året rundt, men aldri uten kjæresten og en plan. 

10 ting jeg vil gjøre i september

Sommeren er over og den første høst måneden er i gang. Det er på tide å gjemme bort bikiniene og veldig snart alle andre lettere plagg for så finne frem de myke genserne i stikk. Jeg er veldig lite glad i høst og vinter, men prøver selvfølgelig å tenke positivt og før jeg vet ordet av det befinner jeg meg kanskje i et varmere land, det er i hvertfall drømmen. Jeg har laget enda et innlegg med "10 ting jeg vil gjøre" og denne gangen for september, det hjelper meg med å sette mål og fullføre dem.  10 TING JEG HAR LYST TIL GJØRE I LØPET AV SEPTEMBER 1. Jeg trenger og vil ha en jobb så fort som mulig. En stabil fulltidsjobb eller noen faste dager i uken, helst en vekter jobb ettersom at jeg gjorde meg ferdig med vekterkurs i starten av mai. Dette er kanskje det viktigste målet jeg har for september. Heldigvis gjelder det bare å sende ut så mange søknader som mulig og før jeg vet ordet av det sitter jeg nok i et jobbintervju. 2. Komme fullstendig tilbake til rut...

MY KIND OF BREAKFAST

Jeg er veldig glad i å variere frokostene mine, noen dager er meieriprodukter favoritten andre dager frister det mer med litt større og mettende frokoster slik som dette. Typisk søndags frokosten når man har ekstra tid på kjøkken. Egg, bacon og avokado er en magisk kombinasjon og dette smørbrødet passer til alle døgnets tider - mettende, sunt og godt! FOR TWO SANDWICHES : 2 SLICES OF BREAD, 4 CHERRY TOMATOES 1 AVOCADO, 2 EGGS  BACON Start med å steke bacon i margarin. Når de er sprø og gylne legger du de over på tørkepapir eller avispapir for at oljen skal renne av. Del avokadoen og ta ut steinen, putt avokadokjøttet og most det grovt i en skål, tilsett gjerne litt salt og pepper. Nå kan du begynne å stek eggene i samme stekepanne som du stekte bacon - jeg foretrekker stiv eggeplomme, men hvordan du vil ha egget ditt er helt opp til deg. I mens kan du riste skivende med brød, fordele avokadomosen og tomater, så topper du med baconskivene og egget når det ...

THE SILK & EMBROIDERED BOMBER

​ ​ EMBROIDERED REVERSIBLE BOMBER JACKET FROM ZARA Åå, jeg elsker denne jakken - broderiet, stoffet, fargene.. Rett og slett alt! Dere kommer til å få se meg i denne mange flere ganger i løpet av høsten og sikkert i vinter også. Glemte å ta bilder av det, men dette er to jakker i en. Jeg kan vrenge den og plutselig får jakken en helt annen stil, med vaffelmønster over kroppen, uten broderi. Et av de kuleste innkjøpene på veldig lenge. BLACK CONTRAST BOMBER JACKET FROM NELLY  Jeg har fått en ny obsession, bomberjakker i silke med broderi både foran og bak. Kunne selvfølgelig ikke velge mellom disse to og da plukket jeg med meg begge hjem. Det hvite og det svarte mot hverandre gir jakken et utrolig kult utrykk som også gjør det veldig enkelt å style den - for å ikke glemme fargekombinasjonen i mønsteret bak, er ikke det fint? Jeg kommer til å bruke jakkene til min nye mom-fit jeans eller mine favoritt jeans med ba...

simple greek

​ ​ WEARING: T-SHIRT FROM BIK BOK, SKIRT FROM URBAN OUTFITTERS BRACELET FROM VERSACE ,SHOES FROM CONVERSE Jeg sitter i bilen på vei hjem etter en lang første dag på jobb. Når jeg kommer hjem skal jeg ta noen nye bilder av mine siste innkjøp og prøve å få postet de i kveld, gleder meg til å vise dere alt sammen! Lenge siden jeg har vært så fornøyd. Tenker også å få til en treningsøkt i løpet av kvelden, men vi får se - arbeidet mitt er fysisk nok.
hits