tijuana

BIRTHDAY DINNER AT TIJUANA Jeg hadde en ganske så bra bursdag i går på tatovering studio sammen med bestekompisen til kjæresten og deretter en middag med to gode venner på Tijuana. Tenk at jeg brukte 3 timer og 30 min i en stol med 3 -7 nåler i armen på min egen bursdag - uten å angre på et eneste sekund. Resultatet ble så sinnsykt bra, virkelig fornøyd.Etter noen gode og vonde timer på "You gotta love it" ble det middag på Tijuana med Sangin og Melanie. Meksikansk er virkelig noe av det beste som finnes, men også sinnsykt mettende. Vi bestilte enchiladas og mojito, bra avslutting på en bra dagen!BTW: Tatoveringen kommer på bloggen i løpet av helgen. Midlertidig kan du finne en "sneak peak" på instagrammen min.@Maddekk

BIRTHDAY GIRL

IT'S MY BIRTHDAY... Sweet 19 og gratulerer til meg selv, haha! Jeg er på vei ned til byen for å gjøre noe jeg har gledet meg til i flere måneder, lurer dere på hva det er? Da må dere dessverre vente en liten stund til, men hvis dere ikke klarer det burde dere følge med på instagrammen min - @maddekk. Den blir nok oppdatert om ikke så altfor lenge! Senere i kveld skal jeg ut å spise sammen med Sangin og Melanie, lenge siden Sangin har vært på bloggen. Vi skal spise meksikansk også blir det sikkert et par drinker etter det, koselig♥ Vi snakkes i kveld :)

WEBSHOP FAVS #17

WEBSHOP FAVS #17// adlinks 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER Jeg har funnet noen nye webshop favoritter som jeg gjerne skulle klikket hjem. Den blå genseren fra genseren fra Asos er sinnsykt stilig, elsker fargen og den åpne ryggen. Dette collaget speiler mine høstfavoritter: Lace up, faux fur og flare - den romantiske stilen som blir brutt opp med noe røft!

KIRKENES - OSLO

KIRKENES SNAPSHOTS// Innlegget er forhåndsskrevet En av de verste tingene med langdistanse forhold er når man må reise fra hverandre og tilbake til hverdagen. Det er alltid like kjipt, men noe positivt er at man får god tid til å gjennomføre gjøremål og andre ting som man ellers ville utsatt - og ikke minst følelsen når man møtes igjen. Heldigvis er det ikke så lenge til neste gang! Denne helgen har vært veldig avslappende og koselig. Jeg har allerede kommet meg til avgangshallen og bording time er om drøye 20 minutter. Gjett hva? Jeg kan dessverre ikke si at det ble noen nordlys opplevelser på meg, men det er bare en enda bedre unnskyldning for å reise opp igjen! PS: innlegget skulle vært ute på bloggen i går!

BLACK IV WHITE

WEARING:JACKET FROM TOPSHOPKNITTED FROM BIK BOKFLARE JEANS FROM GINA TRICOTSCARF FROM ZARASHOES FROM GINA TRICOTVi har vært ute et par ganger i dag og fikk blant annet tatt noen outfit bilder rett ved hotellet. Nordlyset har enda ikke vist seg, men vi har i hvertfall fått kjøpt en god del sushi og annet digg. Jeg vet enda ikke om vi har noen planer for kvelden, men nå skal vi kose oss med Sushi og "skal vi danse", antar jeg! Vi snakkes i morgen :)

HOTEL MORNING

THE BEST FEELING Verdens beste følelse er å våkne opp i en myk hotellseng ved siden av kjæresten. Vi har allerede vært ute en liten tur og fått i oss god hotell frokost. Det smaker like godt hver gang♥ Nå er vi tilbake inne på rommet for å se på noen episoder av Orphan Black og spise masse chips og godteri. Late dager, men det er deilig det også. Senere i kveld blir det sushi og kanskje bowling. Overraskende at Kirkenes byr på sushi!Selv om det er litt overskyet nå, har jeg fortsatt et håp om at det blir klarere utover kvelden slik at nordlyset slipper frem. Vil virkelig ikke reise hjem uten å ha opplevd det!

flight mode : how typical

06:20: Mamma roper på meg fra sengen sin og sier at det er på tide å stå opp, slik at jeg kan rekke flyet som går noen timer senere.07:00: Kofferten står ferdigpakket i gangen og klar til å løftes ut.07:15: Både jeg og kofferten har kommet oss inn bilen og pappa kjører meg til Gardemoen.08:05: Jeg sier "hade" til pappa og går inn på flyplassen alene å gjennom sikkerhetssjekken. Videre til gate 16 hvor jeg venter på flyet til Kirkenes i drøye 30 minutter.09:30: Jeg sitter på rad 17 i setet D og venter på at flyet skal lette. Noen minutter senere flyr vi i 790,2km / t.10:30: Det er en time til vi skal lande og i løpet av den siste timen har jeg kun snappet med en venninne, i mens jeg tørster siden terminalen på flyet ikke tar Visa Electron.11:30: Vi skulle vel egentlig ha landet på denne tiden, men vi kjører rundt i en sirkel over Kirkenes på grunn av altfor tykk tåke.12:30: Siden tåken ikke forsvant og flyet ikke kunne sveve i luften lenger, måtte vi returnere å fly mot Lakselv slik ...

PACKING

I morgen reiser jeg til Kirkenes for å tilbringe en helg sammen med kjæresten. Jeg bestilte reisen ganske så spontant en dag humøret ikke var 100% og siden han har vært i militæret i 8 måneder var det på tide. Det blir koselig! Jeg har et lite håp om å få oppleve nordlyset og hvis ikke det skjer har jeg enda en unnskylding for å reise opp. Det er nesten litt flaut å si, men dette blir første gangen jeg besøker nord: spennende og kaldt!

black fluffy coat

Et av mine siste innkjøp som jeg har glemt å vise dere. Denne kåpen er fra Gina Tricot og er perfekt til både hverdag og fest, gleder meg til å bruke denne til forskjellige antrekk. Enda en obsession, men denne gangen i faux fur jakker - lette etter en litt lenger versjon med litt finere fuskepels, and here it is!

INSTA RECENTLY

FOLLOW ME: @MADDEKK Mine siste bilder fra Instragram. Det er ikke alt jeg får postet på bloggen, håper dere har lyst til å følge meg.Snakkes <3

FAUX FUR X RIPPED

WEARING:FAUX FUR FROM BIK BOKROLLNECK KNITTED FROM H&MSHOES FROM SIXTYSEVENBAG FROM FURLA Akkurat nå, er jeg ganske så kjedelig. Jeg har ingenting å skrive om siden hele dagen ettersom at jeg har ligget hjemme i hele dagen. Heldigvis skal jeg spise middag med hos Silje med Maria, så da kommer jeg meg litt ut av huset. Antrekket dere ser over er fra gårsdagen!

67

NEW IN: SIXTYSEVEN EMILIASkoene finner du HER// adlink Ankelboots er et "must have" i høstgarderoben og en godinvesting. De passer like godt til kjole, skjørt som jeans, i tillegg holder de deg varm. Mine er fra Sixtyseven, det semskete skinnet og metall detaljen som bryter opp det elegante. Det røffe mot det elegante, perfekt kontrast♥ Gleder meg til å bruke disse skoene til romantiske antrekk, men bryte det ned med det litt røffe.

A late good morning

MY BREKKIE THIS MORNING Hei og god morgen... vel kanskje litt sent å si? Bloggingen har ikke vært på topp de siste dagene og det finnes egentlig ingen spesiell grunn. Jeg drar sjeldent ut, men på fredag gjorde jeg det sammen med Margrethe og Aleksandra, noe som resulterte i en ganske redusert lørdag.Til frokost i dag lagde jeg meg et stor fruktfat, det ser så forfriskende ut å plassere forskjellig frukt i alle farger sammen - beste frokosten på veldig lenge♥Nå har jeg ligget litt for lenge i sengen, må komme meg opp å få ryddet litt og kanskje få unnagjort litt bloggarbeid.

JACOB AALL

DINNER AT JACOB AALLJeg besto vekterkurset og det føles veldig godt. Et steg videre! Feiret det med en burger og øl sammen med Margrethe og Aleksandra på Jacob Aall. Sykt digg og ikke minst koselig å sitte ute under varmelampene med pledd over oss. Sånn sett er høsten koselig! Senere i dag vurderer jeg å bli med disse to ut, men er fortsatt litt usikker - skal egentlig trene i morgen tidlig, men vi får se.

YES, PLEASE!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER//ADLINKS Ja, takk til alt sammen! De ankelbootsene har jeg allerede skaffet meg i nesten helt lik modell, bortsett fra at hælen min er lavere. Sixtyseven har veldig mange stilige boots! Jeg har for så vidt en lace up body fra før, men jeg får aldri nok.

GREY x DENIM

SNEAK PEAK // CLOSE UPSEn stund siden sist sniktitt innlegg, noen som har savnet det? Det er veldig gret å lage slike innlegg, spesielt når man har knapt med tid eller trenger å litt ekstra inspirasjon. Jeg er vel fortsatt på vekterkurs når innlegget postes, dag 2/3 - tiden flyr og snart sitter jeg kanskje med vekterbevis!

BACK FOCUS

TODAYS WORKOUTPULL UPS: 7 REPS * 5 SETTSITTENDE ROING:47 KG 7 REPS * 2 SETT 49,5 KG 5 REPS * 2 SETT 52 KG 5 REPSFACE PULLS: 28 KG 8 REPS * 2 SETT 30,5 KG 5 REPS * 2 SETT 31,5 KG 4 REPSNEDTREKK: 42,5 KG 8 REPS 45 KG 5 REPS * 4 SETTBICEPS HAMMER CURL (TAU): 21 KG 7 REPS * 5 SETTUkens første treningsøkt er gjennomført og det føles veldig godt, selv om det ble en veldig kort og effektiv økt. Alltid bedre enn ingenting! Startet uken med en av favoritt øktene mine som er rygg og biceps, dere ser øvelsene som ble tatt gjennom økten ovenfor. Jeg er veldig flink til å skrive ned "treningslogg" her på bloggen, men i treningsbloggen min derimot - ikke fult så flink, skjerpings! Hvordan har du startet uken din?

Security

Innlegget er forhåndsskrevetJeg er litt usikker på hvor jeg er når innlegget blir postet, men jeg er i hvertfall i gang med vekterkurs. Jeg sitter nok enten i et rom hos Nokas ellerkanskje er jeg på vei hjem allerede? Spennende! Tiden har gått utrolig fort og det er allerede to måneder siden jeg meldte meg på kurset, helt sykt. Nå var det virkelig på tide å få gjort noe med livet, for i lendgen er det faktisk kjedelig å ikke ha rutiner. Selv om kurset kun varer i tre dager er jeg ett skritt nærmere en jobb som vekter og det er beroligende å tenke på.Senere i dag står Elixia på planen sammen med Mamma, i dag er blir det rygg og biceps. En av mine favoritt økter!Jeg har også et "how to" treningsinnlegg på lager til dere, som postes søndag. Gled dere :)

MY FASHION SNAPSHOTS #1

THIS COMBO WAS MY FAVORITE FOR THE SUMMERKNITTED WITH RIPPED JEANS & SNEAKERSLOVE MY CHILLWEAR, SOOO COMFORTABLEMY FAVORITE LACE BRAS, PERFECT FALL COLORS Jeg har lenge på å begynne med slike innlegg en god stund, men glemt å sette i gang. Inspirasjonen kommer fra den svenske bloggeren Victoria Törnegren og disse innleggene ble en stor favoritt. Et innlegg med forskjellige bilder av hva som befinner seg i min garderobe, håper dette kan inspirere.Fashion snapshots og alltid hvit bakgrunn <3 DO YOU LIKE IT?

stripes & red

WEARING:BOMBERJACKET FROM TOPSHOPOVERSIZED V-NECK FROM H&MJEANS FROM GINA TRICOTCHOOKER FROM EBAYSHOES FROM CONVERSE

DU SKAL IKKE VITE ALT.

Dette innlegget er ikke ment til hver enkelt av dere lesere. Jeg leser veldig ofte lest på andre blogger og i deres kommentarfelt om at vi bloggere er altfor "upersonlige" eller at vi fremstiller livet vår som "en dans på roser". Hver gang har jeg fått lyst til å stille noen spørsmål og i dag skjer det. Hva får deg til å tro at en blogger har det perfekt, kun fordi man deler 1/4 av livet sitt? Hvordan kan man forvente at bloggere skal dele sitt privatliv og sine problemer i all offentlighet? Og sist, men ikke minst: Hvordan kan du tro at alle reagerer med de samme følelsene? Jeg skal en gang for alle fortelle dere hvorfor bloggen min ikke består av novelle på novelle med personlige innlegg.Det handler ikke om at man ikke har opplevd ting som enten er trist eller vanskelig, for det har de fleste av oss.Jeg har ikke tenkt til å gå inn på hver enkelt sak, men en oppsummering kan være greit i et slikt innlegg. ?Utestengelse, indirekte og skjult utestenging i klasserom, "usynlig mobb...

sunday baking

CINNAMON ROLLS Dette innlegget skulle gentlig blitt postet for et par timer siden, men baking tok litt mer tid enn forventet. Jeg fikk plutselig en skikkelig kanelbolle-craving på lørdag og kunne ikke motstå, så i dag har vi brukt store deler på kjøkkenet. For øyeblikket sitter jeg å koser meg med en kopp kakao og kanelboller, baking er en perfekt ting å gjøre på søndag. Senere i kveld skal jeg tilbake til Maria sammen med Silje å spise middag, det blir sikkert koselig som alltid!

DINNER & MOVIE

DINNER AT MARIA´S CRIB I går kveld hadde Maria invitert meg over på kosekveld med middag og film. Siden mat inspirasjon var på bunn for oss begge, lagde vi en klassisk pizza og satt på " I Am Legend". Vet dere hva? Maria har nettopp fått en kattunge så den lå å kose med oss hele kveld og måtte selvfølgelig bli med på et par bilder. Jeg er egentlig veldig lite glad i katter, men Minni var virkelig søt. Btw, leiligheten til Maria er helt perfekt, lyst, åpent og fantastisk fin!For en koselig onsdagskveld!

NEW IN: SPORTSWEAR

NEW IN: SPORTSWEART-SHIRT FROM NIKTOP FROM KARI TRAA Mine to nye treningstopper. Toppen fra Kari Traa har blitt en ny favoritt i trenings skuffen, stoffet er utrolig mykt og behagelig. Formen er perfekt, ofte har toppene vært litt for smale rundt brystet, men denne er absolutt ikke det. Kan ikke klage på fargene heller, color block♥ Jeg elsker fargen og stoffet til t-skjorten, i tillegg er det veldig greit å trene i t-skjorter hvis man skal ha overkroppsøkt, spesielt bryst!

Lace up & jazz

WEARING:DENIM JACKET FROM ZARALACE UP BLOUSE FROM H&MJAZZ PANTS FROM GINA TRICOTSHOES FROM REBOOKEn av mine favoritt bukser i klesskapet. Jeg elsker passformen, slengen og den er helt fantastisk behagelig å gå med. Skulle gjerne skaffet meg en svart ensfarget også! Jeg har nettopp bestilt et ankelboots, så snart er det slutt på kun rebook, de har blitt flittig brukt i det siste - i hvertfall av antrekkene som er vist på bloggen!

Q & A

Hvor mange tatoveringer har du? Betyr de noe?Jeg har tre store tatoveringer og tre små, altså seks stykker. To av tatoveringene mine har betydning, begge skrift-tatoveringene. Hvor er det værste stedet og ta tatoveringer?Det er veldig individuelt. Personlig syntes ikke jeg det er veldig stor smerte å ta tatovering, men kanskje indre armen av de stedene jeg har tatt tatovering. Vanskelig å svare på dette spørsmålet faktisk. Har du tatt silikon? Hvis ikke, tenker du å gjøre det? Nei. Jeg har heller ikke tenkt til å gjøre det. Favoritt antrekk? Jeg har dessverre ikke et favoritt antrekk, men jeg kan begynne å lage et innlegg med en samling av måneds favoritt antrekk :) Har du kjæreste? Hva heter han/hun? Hvor lenge har dere vært sammen? Ja, det har jeg. Han heter Lasse og vi har vært sammen i 1 år og 7 måneder <3 Beste stedet i byen å spise? Jeg spiser veldig sjeldent ute og det går ofte i det samme som Friday´s, Olivia, Sumo sushi og Døgnvill. Må bli veldig mye flinkere til å ...

Simple Flannel

WEARING:BOMBER JACKET FROM TOPSHOPFLANNEL SHIRT FROM RALPH LAURENJEANS FROM ZARASHOES FROM REBOOKPURSE FROM GUESSJeg klarte å få Olivia til å ta noen outfit bilder før vi dro hjem etter et par koselige timer på café. Jeg har blitt veldig glad i denne jeansen, den sitter som et skutt.stretchy & comfy♥ Et veldig simpelt antrekk, men det enkleste er oftes det best!

EVERYDAY BOARD

EVERYDAY INSPIRATION BOARD// weheartitDet første innlegget i dag, kanskje litt sent? Jeg har ligget i sengen og sett på serier helt til nå og noen dager er det fantastisk deilig med slike dager. Sove til man våkner, bruke lang tid på frokosten og vite at agendaen er tom. Det er sånne dager det er perfekt på å finne inspirasjon og det har jeg brukt store deler av tiden på. Jeg har mange ideer til innlegg som jeg gleder meg til å lage og vise dere!Selv om det har vært en veldig rolig morgen og ettermiddag, vurderer jeg sterkt å avslutte dagen med en kick ass økt på Elixia, alltid like deilig å legge etter en tung økt!

LUNCHIN´ TIME

PICTURES FROM TODAY WITH OLIVIA Noen bilder fra lunchen tidligere i dag. Det var veldig lenge siden Olivia og jeg møttes sist og siden hun er hjemme denne uken var det på tide. Vi tok en liten catch up og spiste lunsj på Espresso House. Vi ble sittende i et par timer og noen ganger er det nesten litt for koselig å sitte på Café. Jeg bestilte en Chicken Bagle og varm sjokolade, en koselig og fin måte å starte dagen på :)

long & cropped

NEW IN: KNITTEDLONG KNITTED FROM H&MCROPPED KNITTED FROM ZARATo perfekte strikket gensere til høstgarderoben som er knallfine å kombinere med skinnbukser, jeans eller strømpebukse. Jeg elsker fargen på begge genserne som passer godt til antrekk utover høsten. Genseren fra H&M kan bli brukt som kjole, det er noe jeg har lett lenge etter.Anyway, jeg venter på at en venninne skal ringe slik at vi kan ta en kopp kaffe eller kakao for min del og en liten catch up. Lenge siden sist vi har sett hverandre♥

RUST & DENIM

WEARING:CROP TOP FROM BIK BOKSKIRT FROM URBAN OUTFITTERSSHOES FROM REBOOKPURSE FROM GUESSThis place♥ Antrekket fra den siste dagen i Barcelona! Jeg fikk heldigvis brukt det nye skjørtet til "sommerbrune" legger. Dette var et av favorittstedene mine i Barcelona, palmer på rad og rekke. Fineste location! Rustrødt kombinert med litt mørk denim er virkelig en fin kombinasjon.Flinkeste kjæresten tok bildene og gjett om jeg er fornøyd? :) DONT FORGET: SPØRSMÅLSRUNDEN HER!

PROTEIN PANCAKES

YOU NEED:1 DL WHOLEMEAL FOUR1/2 DL WHEAT FLOUR1 DL OATMEAL1 SCOOP BAKEPROSS SWEETENINGTS BAKEING POWDER3 EGGS1 - 2 DL MILKDet er lenge siden sist jeg har laget protein pannekaker, mye fordi det har vært tomt for bakepro i altfor lang tid. Heldigvis husket jeg å kjøpte det i Sverige og da ble det selvfølgelig pannekaker som etter-treningsmat. De er utrolig mettende og passer perfekt før eller etter en treningsøkt! Jeg skulle egentlig spist de til frokost, men dessverre var det mangel på egg her i huset. Protein pannekaker til frokost er alltid innafor, et sunt alternativ. Røren holdt til 6-7 pannekaker og det er ca 7,5 proteiner pr. Nå skal jeg legge meg ned i sofaen og slappe av, vi snakkes♥

Brigth & blue

LA BARCELONETA / BARCELONA DRESS FROM H&M BIKINI FROM H&MFlere bilder, Yey! Vi brukte en av dagene på stranden da vi var i Barcelona og tok noen bilder. Det var virkelig helt fantastisk å få noen siste solstråler på kroppen, slappe av ved vannkanten og nyte den friske luften. Ohh, som jeg savner det! Det er så herlig å reise med kjæresten som var verdens mest tålmodige under oppholdet, creds til han<3Jeg skulle ønske vi kunne levd den drømmen resten av livet. For denne byen hadde absolutt alt!

BRING SOME TURQUOISE

NEW IN: BEDROOM INTERIORINTERIOR:TURQUOISE PILLOWS FROM IKEAOWL PILLOW FROM H&M HOMEVASES FROM IKEABEDSPREAD FROM ELLOS (skal byttes ut)Jeg holder på å endre sakte, men sikkert stil inne på rommet og har bestemt meg for å ha en blanding av minimalistisk, industriell og skandinavisk stil. Jeg syns de tre passer veldig godt sammen! For øyeblikket mangler jeg både speil, lamper og andre små ting! På tirsdag fikk jeg kjøpt meg nye puter som passer mye bedre inn enn de forrige og selvfølgelig enda flere kaktuser. Favoritt planten! I løpet av uken skal jeg få hengt opp gevir over sengen og en ny taklampe - nærmer seg mål. Gleder meg til at er på plass, slik at dere kan få en room-tour, hvis det er ønsket! Hva syns du om innkjøpene?

SATURDAY BRUNCH

JOE & THE JUICE BRUNCH Kvelden i går var veldig koselig. Victoria hadde laget pasta med kylling,paprika, rødløk og pesto som smakte kjempe godt. Det ble en veldig rolig fredag med The Blacklist på tvén og en kopp te i hånden.I dag har jeg møtt Margrethe i byen, fått byttet en bukse og ruslet litt rundt. Vi tok en ganske sen brunch på Joe & The Juice og pratet i altfor mange timer. Vi glemmer alltid bort tiden og plutselig var klokken 17:30, allerede. Jeg bestilte i hvertfall en avokado og kylling sandwich og en Hangover Heaven. Den smakte virkelig godt, ble helt hekta.Må lage den hjemme!

Faux & flare

WEARING:JACKET FROM BIK BOKSWEATER FROM GINA TRICOTFLARE JEANS FROM GINA TRICOTSHOES FROM REBOOKPURSE FROM FURLA

MORNING SESSION

A LITTLE BIT OF EVERYTHING Det føles veldig godt å være ferdig med treningsøkten allerede. Noe av det beste jeg vet er å trene på morgen, nesten rett etter frokosten. For en bra treningsuke det har vært, allerede 4 godt gjennomførte økter i boken. Rygg økten er skrevet i et innlegg litt lenger ned på bloggen, hvis noen skulle kommentere at det kun er 3 økter.LEG DAY, TIRSDAG:Knebøy 65kg 6 reps * 2 sett, 67,5kg 5 rep * 2 sett, 70kg 5 repsBeinpress 208kg 8 reps, 233kg 6 reps * 2 sett, 263kg 5 reps * 2 settLeg curl 57,5kg 5 reps * 3 sett, 60kg 4 reps * 2 settLeg extension 67,5kg 8 reps * 2 sett, 70kg 5 reps * 3 sett BRYST & TRICEPS, ONSDAG:Benkpress 55kg 6 reps * 3 sett, 57,5kg 5 reps * 2 settDips 10 kg ekstra 7 reps * 2 sett, 12,5 kg ekstra 5 reps * 3 settCable flyes 10 kg 7 reps * 3 sett 12,5 kg 4 reps * 2 settPush ups i TRX 7-10 reps * 4 settTriceps pushdown (stang) 21 kg 10 reps 23,5 7 reps * 4 settTriceps extension (manual pr arm) 10kg 10 reps * 2 sett 12 kg 5 reps * 3 sett LIT...

QUESTIONS?

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS? Jeg titter kun innom for å gi litt lyd fra meg og fortelle at jeg er på vei til Sverige sammen med Mami og lillesøster. En liten harrytur engang i blant er greit! Tenkte at det var på tidemed en spørsmålsrunde, det har jeg ikke hatt på en evighet. Dere kan spørre om hva som helst, så skal jeg prøve å svare på det meste i løpet av neste uke.
hits