#4 new bacis

Black Friday fylte opp basic hyllen min til en billigere penge enn hva det ville blitt uten BF. Den blå lange cardiganen har stått på ønskelisten min lenge og endelig henger den fint på knaggen: LOL. Det gjør den ikke, den har jeg hatt på meg i hele dag og henger derfor på skuldrene mine. Det finne jo en fasit på hvordan man bygger opp setningene her på blogg.no? Kjøpte meg to basic kjoler til 49 -, pr og 29 -, for basic skjørtet. Kommer til å bli skikkelig stilig med en strømpis, stikkagenser eller en rutet skjorte. Perfekt å kunne kle seg litt fint i vinterhverdagen også. Hva syns du om innkjøpene?

Weekend close ups

Bildene beskriver egentlig helgen min veldig godt. Litt fra morgen til kveld, blandt annet smashed avokado toast og te til forkost i dag. Helgen har jeg brukt til å kjøpe litt interiør, laget kanelsnurrer, hengt opp LED-lyset på rommet mitt (fint og lilla, kuleste er at jeg kan bestemme farge), pyntet litt til jul og slappet av sammen med familien og typen. Forresten: Jeg løy over her og sa at "jeg har laget kanelsnurrer". Dessverre var ikke det meg, men min mor. Nå er det kanskje på tide å vekke typen slik at han kan få i seg frokost og frokost nr. 2 for min de. Vi snakkes♥ BTW: i går hadde jeg verdens "verste", men "beste" cheat-day for dere som mener at jeg aldri spiser usunt. Det var digg!

Black, white & gray

Jacket - Bik Bok // Cardigan - Cubus // Top - Brandy Melville // Jeans - Bik Bok // Shoes - Nike Air Force // Jewelry - Weekday Hva syns du om outfiten?

Back Attack

I det siste har det vært for mange treningsinnlegg for noen og for få treningsinnlegg for andre. Jeg prøver å tilfredstille begge parter og siden treningen er en stor del av min hverdag, kan jeg ikke droppe å blogge om den. Tenkte at 2-3 innlegg er perfekt siden det er unødvendig å blogge om alle treningsøktene for da hadde ikke bloggen min handlet om noe annet. Litt andre innlegg med tips og tips til øvelser kommer til å komme fremover. - dagens nyttige informasjon, for de som lurte på det. Siste treningsøkt før helgen ble en back attack aka ryggøkt sammen med Cecilie og Ingvild nok en gang. Denne uken har det bare blitt 3 treningsøkter så for håpe de ihvertfall blir 1 eller 2 til. Har et mål om å klare å trene 5 ganger i uken, nesten hver eneste uke. Forresten så har jeg hatt godtelov i akkurat 1 måned og endelig kan jeg spise godteriet fra Sverige. Godtelov = null godteri, null potetgull, null bakst med sukker og ikke noe særlig sukker. Får håpe jeg har blitt flinkere til å kont...

Street Style

Black Friday fylte opp litt mer av klesskapet mitt og nå begynner det å bli ganske fult. Bik Bok hadde utrolig mye til 50% og heldige meg fikk blitt med Sarah til byen og skaffet meg en lyseblå lang cardigan som jeg har siklet lenge etter. Enda mer i klesskapet = enda mer klær = enda mer inspirasjon = enda flere ideer = enda mer å glede seg til. Den siste uken har det blitt litt drøyt mye shopping og kortet burde bli sperret, klippet i to eller bli overgitt til far (haha, far. LOL, papi*) for sikkerhetsmessige grunner. Hadde det veldig koselig i byen med Sarah og et lite koselig "møte" med moren. Fikk du kjøpt deg noe i dag?

Everyday snapshots

For noen dager siden i midten av uken var vi hos Christina igjen å koste oss med filming og hjemmelaget pizza. Noen ganger er onsdager utrolig deilig, spesielt når filmingen skjer hjemme hos noen. Håper vi kan holde på akkurat sånn hver enste onsdag frem til siste skoledag. Samme dag var jeg på prøve varesalg hos Samsøe og fikk med meg en bukse og en basic t-skjorte hjem. Kommer senere :) Hva har du gjor denne uken?

Brandy Basics

Tidligere denne uken, rettere sagt i helgen var jeg i byen sammen med Mami (tidligere nevnt på bloggen) og handlet litt nødvendige og undøvendige ting. Brandy Melville er en av mine favoritt butikker her og derfor måtte vi en liten tur innom der også. Stoffet i t-skjortene og generelt alt de har er så utrolig deilig og mykt. L♥VE. Splittet opp innkjøpene, kommer mer senere - det er også tidligere nevnt for deg som har fulgt litt med i timen. Snakkes :) Har du kjøpt klær fra Brandy Melville før?

personal art

// weheartit.com Tatoveringer er noe av det fineste som finnes uansett om den har betydning eller ikke. Armen min er fortsatt satt på "vent" inntil russetiden er og pengene er inne på kontoen min. Alle ideene er klare, gleder meg masse til tatoveringene er på plass.

IN FOCUS: DETAILS

Lace bra - h&m // T-shirt - Brandy Melville // Jeans - Dr. Denim // Oversized coat - Zara // Jewelry - gift // Shoes - Nike Air Force Overforstått leg-day! Kanskje ukens og generelt den hardeste økten jeg har hatt på en god stund, trodde at jeg skulle besvime og kaste opp gjentatte ganger - men overlevde heldigvis. Nå skal jeg ta en etterlengtet varm dusj, spise middag og legge meg i sengen min. Trening sliter meg virkelig ut om kveldene, men det er så utrolig digg♥

Today´s & Tomorrow´s

Ferdig med ukens første treningsøkt nok engang og det er så utrolig digg♥ De siste ukene har det gått veldig bra med treningen og det har blitt minst 4 økter hver eneste uke - ooops, ble bare 3 forrige uke, men det tas igjen denne uken. Nå som det er sen høst og vinteren nærmer seg med stormskritt (faen) blir det enda mer trening, siden det ikke er så mye annet å finne på. God for kroppen og det sosiale, to viktige ting i hverdagen. Lagde en liten "goals for tomorrow" og det skal gjennomføres!! Hvordan har du startet din uke?

container & teddy

Jacket - Zara // Shirt - Gina Tricot // Top - h&m // Jeans - Dr.Denim // Jewelry - Bik Bok // Shoes - Bianco Hva syns du?

Rollneck

Denne helgen har jeg og Mami vært i byen og shoppet ganske greit. Jeg har valgt å dele opp innkjøpene slik at det kommer litt og litt, blir mer ovesiktig og enda mer for meg å vise. Kjøpte veldig mange forskjellige plagg, så unngår et rotete innlegg og heller flere. Hørtes det greit ut? Oversized rollneck genser/tunika som jeg lenge har lett etter. Hadde absolutt ingen lange gensere/tunikar som kunne brukes til en vanlig nylon strømpebukse og støvletter. Nå kan jeg holde meg varm med et antrekk som ser mildt sagt bra ut. // fra h&m. Hva syns du om genseren?

Stawberry & citrus brekkie

Du trenger: 1. 1/3 fryst ananas (fryste det selv)2. 1 knyttneve fryste jordbær3. 1/2 sitron (press ut saften)4. 1-2 dl eplejuice Våknet senere enn vanlig, dusjet og lage frokost til meg og kjæresten min. I dag er det en skikkelig søndag, har hatt på pysjamasen min siden jeg våknet, frokosten ble spist i sengen og bloggen er første prioritert i dag (nesten). Prøvde også å lage en litt friskere smoothie og det ble fantastisk, masse ananas og sitron♥ I kveld blir det offisiell søndags bussmøte, så det blir diskusjon og kos! Vi snakkes :) Hvilken er din favoritt smoothien? (kunne tenke meg noen tips)

Jentetur

14:00-15:00: Var jeg og Olivia ferdige på skolen og ventet på at Karoline skulle hente oss som hadde skole i byen. Et kvarter senere sto Karoline uten for lappen, sykt rart å se hun kjøre bilden. Haha, skikkelig uvandt. LOL. Dro innom Karro en liten tur, hilset på bamse aka underbitt som er hunden hennes, som kanskje er den mest hyperaktive hunden jeg har sett. 15:30-1700: På vei til Sverige og etter et stykke på veien møtte vi på "KØ". Hater kø, så jævelig mye. Denne køen gjorde oss 45-60 min forsinket, som gjorde slik at vi fikk 1 time mindre på Nordby. Jippi! Og til deg som kjørte bilen foran oss: Du trenger ikke å ligge oppi rumpa til bilen foran deg. Idiot! 17:30 - 20:00: Kom vi finally frem! Vi var så sinnsykt sultene etter å ha snakket om sushi gjennom hele bilturen. Løp nesten inn på senteret, bestilte og koste oss med sushi, før det var klart for å hamstre. Brukte over 1000 kr på godteri, "treningsutstyr", cider og capri sonne. Turen var super duper koselig og tror vi all...

Faux fur, long & white

Jacket - Bik Bok // Cardigan - Cubus // T-shirt - Samsøe & Samsøe // Jeans - Gina Tricot // Shoes - Nike Air Force // Jewelry - Zara // Bag - MK Hva syns du?

Everyday randoms

Bladde litt igjennom arkivet for de siste månende for å sjekke hva som har skjedd. En liten throwback fra sommerferien til i dag - innså at jeg savner sommerferien intenst akkurat nå og har lyst til å reise til et varmere strøk og nye en god slush i sandan. Lite å blogge om? Tjah, og det er alltid like greit med en oppsummering av de siste månende på bloggen.

Close ups

Cardigan - Gina Tricot // Top - Brandy Melville // Jeans - Bik Bok // Jewelry - from Maria (weekday?) // Shoes - Nike Air Force " The question isn´t who is going to let me, it`s who is going to stop me".

Sporty start

Det var egentlig meningen at dette innlegg skulle blitt postet i går kveld, men siden bildene, lyset og kamera ville samarbeide - kommer det heller ut nå med helt nye bilder. Denne uken startet utrolig bra og overraskende nok klarte jeg å stå opp 05:30 i går for å ta en morgenøkt før skolen. 05:30 - 08:00: I løpet av denne tiden i går hadde jeg klart å stå opp, gjøre meg klar for en bryst økt sammen med Cecilie og Ingvild. Klokken seks var jeg nok på vei til Elixia og klokken halv åtte var jeg ferdig med økten min. Det var verdens deiligste å få trent før skolen! Ferdig med mandagsøkten før dagen i det hele tatt hadde "startet". Må si meg ganske imponert over oss. Rundt åtte tiden var vi ferdig dusjet og ganske klare for en lang skoledag, litt trøtte og slitne - men fullførte dagen og kom hjem med en herlig følelse og slappet av. Mandag, bryst & skuldre: Benkpress 47,5 kg 5 sett * 5-8 reps. Skråbenk 40 kg 4 sett 8-10 reps. Flyes 40kg 5 sett * 5-7 reps. Cable cross down 5 kg 5 sett...

Turtleneck, leather & fur

Jacket - London // vest - mamma sin // Genser - Gina Tricot // Jeans - Dr.Drenim // Shoes - Steve Madden // Jewelry - Pull & Bear. Fotograf: Klaudia (følg hun på instagram kkk0901) Hva syns du om antrekket?

From my love

Har ikke fått vist dere bursdagsgaven fra kjæresten min før nå. Jeg har ønsket meg en skikkelig strikkagenser fra et litt dyrere merke fordi de rett og slett er litt varmere, holder litt lenger og kvalitetet er ganske mye bedre. Skal ikke legge skjul på at jeg syns det er litt gøy å ha noen plagg man blir skikkelig glad i og som koster litt ekstra (enda bedre å få den av noen man er glad i). Derfor fikk jeg en varm og god genser som jeg gleder meg masse til å bruke og har allerede planlagt mange antrekk. Tusen takk, du skal få noe du liker for engangsskyld♥ Hva syns du om genseren?

Lately

Hverdagsinstabrukeren min, følg meg gjerne @maddekk. Her blir det lagt ut alt fra A til Å. Ingen kategorisert instagram bruker, så rett og slett noe for en hver. Haha, lol. Bare følg meg, det hadde vært hyggelig. 1. Halloweenfesten til The Red Room (bussen min. Jeg var utkledd som SWAT-agent. 2. Et randomselfie og hvis dere ser nøye ligger kjæresten og sover. 3. Sushi (sponset av kjæresten) alene ned på rommet. 4. Fra denne uken da vi hadde filmdag og tikka masalakos. 5. Cozy-time med kjæresten, film og ritz. Siden begge har godtelov. 6. Fikk endelig min nye iPhone 6 og måtte selvføgelig ta noen fancy bilder. 7. Sneak peak av et antrekk 8.Tatt tidlig i dag inne på do. Kidnappet bikkja og tvang den til å kose (ikke så fornøyd. Hundene mine♥ 9. Kjøpte meg Hello Kitty papir fra en random butikk mami og jeg var innom. Denne brukeren er for de som er interessert i #matinspo, mitt kosthold og forskjellige oppskrifter - eller rett og slett fitness og treningsbilder. @fitnessmaddekk...

Birkerjacket & Boots

Jacket - London // Skirt - Gina Tricot // Hoodie - Gina Tricot // Top - topshop // Jeans - Topshop // Shoes - Steve Madden // Gloves - Life Hva syns du?

Red Knitted

Genseren finner dereHER! For noen dager siden mottok jeg en pakke fraRomwe.commed en strikketgenser jeg har ventet lenge på. Jeg elsker strikkagensere og får aldri nok av det - finner minst 10 nye hver eneste uke. Romwe er en veldig billig nettbutikk som selger utrolig masse fint og et bouns er at hvis du kjøper for "aner ikke sum, men billig" blir det fri frakt. Venter fortsatt på en kåpe som kommer om noen dager og gleder meg masse til å prøve og bruke den. Genseren er sponset, men for øyeblikket vurderer jeg absolutt å bruke egne penger på noe i deres nettbutikke - var bare utrolig heldig ettersom at de ønsket å inngå et samarbeid med meg!

Onsdagskos

Hverdagssinnlegg er det vanskeligste innleggene å skrive etter min mening. Hvor begynner man? Hva forteller man? og hvordan fortelle det på en spennende måte? LOL. Akkurat nå hørtes det ut som om jeg skriver en skoleoppgave (noe jeg også gjør for øyeblikket). Men det er faktsik sant, å skrive hverdagsinnlegg skal bli enten altfor kort, altfor langt, rett og slett vanskelig å skrive. 07:30: Våknet brukte sinnsykt lang tid på å komme meg opp fra senge, før jeg sa til meg selv "Idiot, kan du stå opp? Du kan ikke ditche filmgruppen din, selv om senga er en litt bedre venn. Sto opp dusjet og gikk igjennom helvete for å komme meg hjem til Christina for det var klart for filimg. Bussen min var forsinket som førte til at jeg så den andre bussen min kjøre fra meg. Etter 20 kalde minutter kom bussen og jeg var halveis. 10:00: Mest sannsynlig hadde jeg vært hos Christina i ca 10-minutter og begynt med planlegging. 13:00: Ferdige med å filme de aller første scenene i filmen våres. Rundt de...

All black, Everything

Jacket - London // Knitted - Bik Bok // Jeans - Bik Bok // Shoes - Nike Air Force 1 // Jewelry - Italia Hva syns du om outfiten?

P.A.I.N

Da var den jævligste og hardeste dagen i uken over: Leg-day! I dag var beinøkten virkelig pain in the ass, bokstavligtalt. Både jeg og Cecilie var enige om at vi aldri har hatt en så hard økt før, hvor vi har presset oss så mye. 163 kg i beinpress med 10 repitisjoner den ene gangen og 5 hele sett, ny rekord. Skal virkelig ikke klage, for nå sitter jeg igjen med verdens beste følelse og samvittighet. Gleder meg virkelig til en god natt søvn og ikke minst stå opp i morgen og gå opp masse trapper. Faen ass det hadde jeg glemt, alltid like ille dagen etter! Ironisk at vi hadde leg-day og flexér litt armer. (Ingvild, ikke Cecilie). Har veldig lyst til å si "god natt" akkurat nå, selv om klokken ikke er mer enn litt over åtte. Hmm, skal jeg gjøre det? Enten så er jeg virkelig sliten eller så er det bare fordi jeg har lagt meg ned i sengen min. #DIGG! I morgen blir det back-attack aka ryggøkt, elsker å trene overkropp! Middagen min besto av grove tortillapizzaér med pesto, kylligfilet, o...

12 Dresses

Det nærmer seg tiden for julebord og flere festligheter og det kan lønne seg å være litt tidligere ute enn hva man vanligvis pleier å være. Litt teit sagt, for snakker mer om meg selv, men håper og tror at det er flere enn meg som alltid er sent ute og ender opp med å lete i de kjedelige kjedebutikkene eller plukke en kjole som ligger langt bak i skapet. Dette skal unngås i år og derfor har jeg plukket ut 12 favoritter hos Nelly og nr 8 erfabulous♥ 1. Svart kjole med hull HER // 2. Navy kjole HER // 3. Svart bandasje kjole HER // 4. Svart neckdress HER // 5. Paljettkjole HER // 6. Burgunder Kjole HER // 7. Grønn kjole HER // 8. Maxidress med splitt HER // 9. Blondekjole HER // 10. Burgunder textured kjole HER // 11. Svart med detaljer HER // 12.Rød neckdress HER. Hvilken likte du best?

B & W sunday

9:30:Måtte jeg stå opp etter å ha ligget å dratt meg i sengen og dormet en god stund. Det var sinnsykt hardt, men hadde en dugnad som ventet på meg og bussen kan dessverre ikke dyttes til side for at jeg skal få et par timer ekstra søvn. Selv om det egentlig burde vært sånn? kanskje. 10:00:Gikk jeg ut av bilen til mamma klar for å telle varer for ICA og møte noen andre av jentene på bussen. Det var ikke like ille som det jeg hadde forventet og så fort man hadde kommet i gang, var det faktisk ganske greit å gjøre arbeidet. Selvom ICA var en sinnsykt rotete butikk, eller halloo kunder? Legg tingene dere plukker på rikitg plass. Faen ass, at det går ann! 13:19:Mamma svinger inn på ICA og henter meg fordi vi er ferdig med dagens, ukens og kanksje månedens dugnad. Deilig følelse, å vite at man deltok selv om det kanskje var det man hadde minst lyst til å gjøre i hele verden? Rett hjem og spise den offisielle søndagsfrokosten man ikke fikk inntatt. 15:00:Hadde jeg endelig fått tatt d...

October: favorites outfits

Hvilken outfit likte du best?

Long cardigan & Black

Jacket - Bik Bok // Cardigan - Cubus // Shorts - Bik Bok // Topp - h&m // Jewelry - Zara // Shoes - Nike Air Force.

- lørsdagsmorgen -

Da var det endelig helg igjen og det er så utrolig deilig etter en lang skoleuke med masse stress. Denne uken har det også blitt en del gode treningsøkten og i går startet jeg helgen med en bryst-økt igjen. Treningen har begynt å bli en del av hverdagen igjen og det er faktisk helt utorlig deilig og ikke minst gøy. 12:00: Forkosten til kjæresten og meg sto klar på spisebordet og den besto av karbonader, egg, agurk, sukkererter og en deilig jordbærsmoothie. Alt laget av meg, seff! Den dagen kjæresten lagermat istede for meg, har det skjedd et mirakel. Håper du ikke leser det. IKKE LES DETTE. 13:22:Jeg ligger i sengen min og skriver dette innlegget, mens kjæresten ligger med ryggen til og venter på at jeg skal bli ferdig. Må være det kjedeligste som finnes, vente på at kjæresten din skal bli ferdig med å blogge. Kan egentlig ikke tenke meg hvor meningsløst det virker for han og generelt andre gutter. Tjah, bit tennene sammen - er nok ferdig om noen minutter. Veldig enkel og grei sm...

- Today´s Details -

11:04: Jeg sitter i klasserommet med Sarah i norsktimen og fant nettopp ut at skolemacén min ikke er i god stand og ikke vil la meg gjøre skolearbeid. Alltid noe som hindrer meg i å få gjort skoleoppgavene mine og det ender vel med at jeg går ut med en 2ér i alle fag? Haha, u wish. Det kommer aldri til å skje, men det er sykt kjipt å gå MK uten mac. Faen ass, innså nettopp hvor trist det er om den ikke blir frisk #personifikasjon. 14:00: Det er endelig helg! Mest sannsynlig er jeg på vei til trening på denne tiden og klar for en god treningsøkt med treningsbuddyén min Cecilie. Dette blir den fjerde økten denne uken som vil si "tilbake til starten" altså bryst. Nå har jeg vært gjennom alle kroppsdelene og er faktisk litt stolt over meg selv. *Klapp på skulderen*. 16:00: Rundt denne tiden burde jeg være hjemme og kommet godt i gang med after workout meal. Hva det blir, har jeg ingen anelse om. 17:00-19:00: Nå vil det vel komme et nytt innlegg på bloggen om både workout meal og litt...

- iPhone 6 -

Endelig en skikkelig mobil som vil samarbeide med meg, la meg ringe vennene mine og ikke minst legge ut litt bedre bilder på instagram uten å være avhengig av et gigantisk speilrefleks. Takk til min pappa som ga meg iPhone 6 i bursdagsgave - hadde faktisk ikke trodd at det var iPhone som kom til å bli pakket opp og ihvertfall ikke 6´ern. Lykkerus! Dessverre finnes det ingen unnskyldninger lenger for å ikke ta mobba når folk ringer meg og heller ingen grunn til å ikke svare på meldinger :( neida. joda. Verdens beste mobil. Kameraet er helt utrolig bra til å være et iPhone kamera, hvis jeg glemmer kamera er det ikke verdens undergang lenger. Touchen er rask og størrelsen på skjermen gjør alt bare enda bedre. Utrolig behagelig med ny telefon og selvfølgelig noen bonuser med en iPhone 6 istede for en 5ér. Hvilken mobil har du?

Street Style

// Weheartit.com Trengte litt klesinspirasjon så derfor har jeg funnet litt "street style" inne på Weheartit. Nå har jeg noen få ekstra ideer om hvordan jeg kan sette sammen antrekk, og håper det fungerer. Har så ekstremt lyst på mye klær og trenger et par nye bukser, strikkagensere og litt basic plagg. Noen som vil donere penger, slik at jeg kan få mere klær i klesskapet mitt? Takk :D Hva syns du om klesinspirasjonsinnlegg?

Middagstips: Sunn Quesadillas

Nesten hver gang jeg har vært på Friday´s har jeg bestilt Chicken Quesadillas, men aldri skjønt at man kan lage akkurat det samme hjemme og ihvertfall ikke at det var så enkelt. Dette kan både være en middag eller en lunsj på 20 minutter og smaker så sinnsykt godt. Det var en i klassen min som fortalte om det og siden det har jeg lagt merke til at alle de "matprat instagram-brukerne" lager dette og i sunnere versjoner. Herregud, så dum jeg er? Man kan lage alt som serveres på resturanter, seff visste jeg egentlig det. Du trenger:Tortillalefser ( Whole wheat)Cheddar ost Vanlig gulost1/2 løk 1/2 rød paprika1/2 grønn paprika1 kyllingfiletEvt: mais og tomater. Fin hakk alle grønnsakene du har lyst til å bruke og skjær kyllingen opp i små biter, slik at det skal være mulig å brette lefsen. Legg på cheddarosten først på den ene siden av lefsen. Deretter legg alle grønnsaker over cheddarosten og kyllingfilet. Løft lefsen med innholdet på over til en stekepanne og stek bare den ene siden ...

Fluffy turquoise

Jacket - Bik Bok // Sweater - H&M // Jeans - Topshop // Shoes - Nike Air Force // Jewelry - Weekday Hva syns du om antrekket?

Friends: Birthday gifts

I hverdagen når det ikke skjer så veldig mye mer enn 5 dager med kjedelig skole og 2 timers treningsøkter, blir det vanskelig med hverdagsinnlegg. Tenkte derfor å vise gavene jeg fikk av vennene mine, uansett hvor interessant det er for dere - vær fornøyd. Neida. Joda. Samma. Fikk veldig mye forskjellig, heldigvis ikke noe av det samme og en ekstremt fin treningstopp som allerede er til vask av Cecilie (forrige innlegg). Sarah og Olivia. Liten sminke mappe, med bodyspray og leppestifter.Fra storesøster. Smoothieflaske med eget rom til f.eks frukt og en proteinbar.Hvite votter fra storesøster og sennepsgule fra Maria. Trengte det faktisk - endelig slipper jeg likfingre. For dere som lurer på hva det er? Er kuldesjokk på fingrene og de blir helt hvite og stive, blodet strømmer rett og slett ikke til fingertuppene. Helt jævlig.Masse penger (forskjellige personer) og et smykke fra Maria (brukte det i dag. DU la ikke merke til det, hvis du leser dette innlegget).Fra Silje og Kajsa en vi...

Good Monday

Startet denne uken og mandagen ganske greit med en sunn lunsj på skolen etterfulgt av en brystøkt på Elixia. Ofte hvis jeg starter mandagen sunt blir det en sunnere uke, med enda mer trening enn hvis jeg dropper mandagsøkten, for satse på at det stemmer denne uken. Etter en lang uke med planlegging, fest og mangel på trening er jeg dødsklar for å komme i gang og komme i skikkelig "beastmode". LOL! Kommer vel til å si det neste uke også? Who knows? Alltid. Skriver alltid dette i treningsinnleggene mine, nå er det nok. Jeg kommer ikke til å si det neste uke. #nocheat. Dagens øvelser og antall kg. //Benkpress 45 kg 6 sett * 5 reps// Cable Cross down 6,5 kg 5 sett * 5-8 reps// Flyes apperat 37,5 kg 5 sett * 5-8 reps//Dips 5 sett * 6-8 reps// Triceps pushdown 15 kg 5 sett * 5-8 reps// Triceps Extensions 8 kg 5 sett * 10 reps// Push usp 5 kg på ryggen 1 sett * max + 2 vanlige sett * max.

warm winter clothing

1. Hvit turtleneck HER // 2. Grå Turtleneck HER // 3. Rollneck HER // 4. Hvit rollneck HER // 5. Stripete cardigan HER // 6. Gul V-genser HER // 7. Rosa genser HER // 8. Hvit lang rollneck HER // 9. Løs genser HER // 10. Lang cardigan HER // 11. Hvit teddy HER // 12. Dip Dye cardigan HER // 13. Svart Print cadigan HER // 14. Svart teddy HER // Hva syns du om genserne?

- Sunday Night -

De to siste dagen har vært noen av de slappeste dagene i mitt liv uten å overdrive. LOL #overdrivelse. Jeg var så ekstremt sliten etter torsdagen og fredagens festligheter at resten av denne helgen ble brukt i sengen min sammen med kjæresten, serier/filmer og altfor mye usunne rester fra bursdagen, som nå har lagt seg på magen. Haha, det var å ta i litt - det eneste som er påvirket er energien min. I morgen er det en helt ny uke, som for min del betyr - no more alkohol, no more cheat meals, enda mer trening og en helt ny start. Denne uken tar jeg første treningsøkt som 18 år, skulle egentlig gjort det på bursdagen min - faen ass! Det hadde jeg glemt. Denne søndagen har jeg ryddet og vasket rommet mitt noe som var veldig på tide. Nå har jeg nytt sengetøy, ny shavede legger, tekopp i hånden og levende stearinlys rundt meg. Te-koppen ble drukket opp for flere minutter siden om ikke 1 time, men en hvit løgn er vel ikke noe problem? Så den sitter jeg fortsatt med i hånden. Kjæresten dro...

Gold dress

Birthday dress, yesterday`s. Jacket - Zara // Dress - Midori (Kouture) // Shoes - Jeffrey Campbell

Hipp hurra

Gårsdagen var gøy. Startet med et lite koselig vors i 7-tiden og hvor det ble servert tapas og drukket alkohol med de nærmeste og klokken 9 var det "afterparty aka en fest". Enda flere gjester og enda mer alkohol og nå er bursdagsferingen vår over - tenker meg at Karoline ligger i sengen sin og er halveis død, det er ihvertfall jeg. Det har vært utrolig mye arbeid og stress, men en vellykket bursdag ble det for oss begge. Hvis man kan se bort ifra at jeg var ute dagen før, hadde sovet to timer og formen som ikke var helt på topp - men etter et par glass, fikk jeg jevnet det litt ut og formen plutselig mye bedre. Hadde noen folk son gikk rundt å tok bilder for meg. Haha, nå hørtes det ut som om jeg hadde personlige fotografer, men noen av gjestene mine tok seg av kamera. Tusen takk for gaver, drikke og godt humør♥
hits