ROME ----> NAPOLI

SNAPSHOTS FROM NAPOLI Det blir litt senere blogging en vanlig ettersom at vi bruker mange timer utenfor hotellområdet. I dag bestemte vi oss for å kjøre til en merkevare outlet i Napoli. Jeg fant dessverre ingenting, men har funnet både sko og "fox tail" nøkkelring i Roma sentrum. I morgen er den siste hele dagen vår før vi reiser hjem igjen og den skal nytes. Jeg har planer om å spise pizza til lunsj og få drukket en mojito før vi reiser, favoritt drinken min!BTW: i natt våknet jeg av "skuddlyder" og fikk helt panikk. Jeg løp derfor mot vinduet for å se om jeg kunne observere noe som kan ha laget de lydene, men så absolutt ingenting før flere minutter senere. Gjett hva jeg så da? Fyrverkeri som reflektere i et av vinduene på hotellet. Kan dere tro jeg ble lettet da? Hadde sikkert puls på 200.

WEBSHOP FAVS #19

WEBSHOP FAVS #19// Adlinks 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER Jeg har nok klart å finne meg noen favoritter fra både asos og nelly nok engang. Dere har nok skjønt at jeg har lyst på flere lace up bodyér etter å ha sett de 40 forskjellige typer i hver "webshop favs" innlegg. Den blå genseren ble virkelig en favoritt, fargen er nydelig og jeg elsker kryss-detaljen!Sneakers får jeg aldri nok av og er nesten det eneste man ser meg bruke. I WANT IT ALL♥

ciao roma

WE ARE IN ROMEDet var kun en av dere som tippet riktig, men det er kanskje ikke like lett å se utifra noen antrekksbilder?Pappa bestemte seg veldig spontant for å reise til Roma og jeg insistere som vanlig på å være med - lyktes heldigvis denne gangen. Så akkurat nå befinner vi oss midt i Roma på en 4-dagersferie. Veldig rart å tenke på!De siste dagene har vi gått mange kilometer, sett veldig mye av Roma sentrum og selvfølgelig shoppet bittelitt, noe det helt sikkert blir mer av de neste dagene. Min tredje gang i Roma og denne byen er virkelig fin!I morgen går turen til Napoli, så det er på tide å legge seg. God natt, håper dere koser dere!

Travel Look

WEARING:JACKET FROM TOPSHOPRED TURTLENECK FROM GINA TRICOTJEANS FROM TOPSHOPPURSE FROM GUESSSHOES FROM REBOOKSCARF FROM BIK BOKDe siste 24 timene har jeg vært ute å reist, men har glemt å fortelle dere det. Det ble en veldig spontan sammen med pappa reise, men klarergjette hvor jeg befinner meg? Følger du meg på instagram vet du det nok allerede! Nå skal vi dra å spise frokost og gå litt rundt i storbyen.// innlegget er forhåndsskrevet.

2.

CROPPED TOPSFROM URBAN OUTFITTERS Jeg har kjøpt så utrolig mye klær de siste månedene og klarte å glemme å vise dere to av mine favoritt innkjøp. De to ble kjøpt da jeg var med kjæresten i Barcelona på Urban Outfitters. Jeg elsker glidelås detaljen på den grå toppen. Ganske så spesiell, men tøff! Grønt er så utrolig fin og fargen på v-neck toppen er helt perfekt. Den fineste grønn fargen. Gleder meg til å vise dere antrekk med de to :)

Killer days

KILLER DAYS : WORKOUTMandag:Pull ups 7 reps * 4 settNedtrekk 40 kg 12 reps / 42,2 kg 10 reps * 2 / 44,4 kg 5 repsStående en arms roing 18 kg 12 reps * 2 / 20 kg 10 reps * 2 / 22 kg 6 repsSittende roing 42,2 12 reps * 2 / 44,4 10 reps * 2 / 47kg 8 repsFace pulls 28 kg 11 reps * 2 / 31,5 kg 9 reps * 2 / 33,7 kg 6 repsHammer curl & biceps curl 10 kg 10 reps * 6Tirsdag:Knebøy 40 kg 12 reps / 50 kg 12 reps / 60 kg 10 reps / 70 kg 8 reps / 80 kg 5 repsFrontbøy 40 kg 10 reps * 2 / 50 kg 8 repsLeg curl 45 kg 12 reps / 50 kg 10 reps / 55 kg 8 reps * 2 / 60 kg 6 repsLeg extension 55 kg 12 reps / 60 kg 10 reps / 65 kg 9 reps / 70 kg 8 reps / 75 kg 7 repsTreningen min går veldig bra for tiden og det er utrolig motiverende. Jeg er ferdig med 5 uker med tyngre vekter og er tilbake til "normalt" program og vet dere hva? Jeg har blitt enda sterkere og det føles helt fantastisk.Jeg har trent 2 ganger allerede og i morgen blir det enda en økt sammen med Cecilie. Gleder meg alltid til bryst økter som ...

20 for party season

13 DRESSES FOR YOU!// ADLINKS 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER. Ooops, jeg har helt glemt å poste dette innlegget som egentlig skulle vært ute på bloggen forrige uke. Her har dere 20 favoritter jeg har funnet hos Nelly, men de har naturligvis fått inn enda flere favoritter denne uken så det er virkelig vært å ta en tur innom. Husk at mange er veldig tidlig ute med å finne den perfekte kjolen til enten julebord, julaften eller nyttårsaften!

BURGUNDY VELVET

SNEAK PEAK // COMING SOONEn liten sniktitt av antrekket fra bursdagsfeiringen min forrige helg. Jeg elsker dette to delte antrekket! Resten av antrekket får dere se i løpet av uken.Nå skal jeg spise litt mat og se på noen serier, avslappende mandag!BTW: verdens styggeste neglelakk, som jeg vasket av like etter bilder.

cozy sheep

MY NEW BLACK SLIPPERS Dette innlegget skulle egentlig bli et morgen innlegg, men jeg sto opp litt for sent og måtte rekke en treningsavtale. Det har allerede blitt mørkt ute, ganske trist i grunn. Jeg rakk å få i meg en god frokost og få bittelitt inspirasjon før jeg måtte skifte til treningsklær og gjør meg klar for en fullkroppsøkt. Jeg elsker å trene på søndager!Tøflene dere ser på bildet er de mykeste og deiligste tøflene jeg har hatt, tusen takk Dagny!For øyeblikket venter jeg på at dusjen skal bli ledig slik at jeg kan gjøre meg klar til Sandra kommer på besøk. Vi snakkes!

cobber angled

NEW IN: INTERIORCOBBER LAMP FROM KREMMERHUSETJeg har fått en ny favoritt inne på rommet som passer perfekt til rommet mitt. Jeg er obsessed i kobberdetaljer med et industrielt touch slik som min nye lampe! Nå mangler det kun et speil i lik stil som skal plasseres ved siden av lampen, tror det kan bli ganske så kult. Lamper gjør så mye med et rom! Tusen takk for fin bursdagsgave, mami :)

DUVET & TEA

...MONDAY MORNING CALM... Kjæresten reiste tilbake til militæret i går kveld, en måned til neste gang. Det er alltid litt nedtur de første dagene, men det gå veldig fort over. I hele dag har jeg ligget under dynen med en kopp te i hånden, mens regnet har plasket ned utenfor. Det er en herlig følelse! Senere i kveld kommer Maria å henter meg slik at vi kan starte uken med en leg-day. Litt sporty må man være selv om det er surt og kaldt ute!BTW: Jeg har valgt å bytte ut headeren min en liten periode. Inspirasjoen kommer fra Fanny Lyckman, syns det var en veldig fin måte å vise støtte samtidlig som det var "fint".

WEEKEND SNAPSHOTS

BIRTHDAY CELEBRATION Noen bilder fra bursdags middagen hjemme hos meg i går. Maria feiret bursdagen sin på fredag som ble en veldig vellykket og bra kveld. Jeg feiret derfor bursdagen min dagen etter med en litt roligere kveld. Vi spiste tapas, drakk litt og koste oss! Jeg syns det er veldig deilig å kun ha en liten gjeng rundt bordet og spise masse god mat, tror det falt i smak hos de andre også!

Black lace meets suede

LAST, LAST NIGHT´S. WEARING:LACE UP BODY FROM NELLYSKIRT FROM STRADIVARIUSRINGS FROM GINA TRICOT De to siste dagene har jeg vært på bursdag og arrangert en liten bursdagsfeiring. Antrekket over er fra Maria sin bursdag som ble veldig vellykket og koselig. Jeg har noen få bilder fra helgen som kommer ut litt senere i kveld!

LUMBERJACK

NEW IN: LUMBERJACKDette er vinterskoene mine i år og de fikk jeg i bursdagsgave av pappa. Jeg skulle egentlig ha Timberland, men siden Lumberjack sine sko er smalere og mer feminine ble det de i stede. Veldig fornøyd! De er veldig behagelige og ikke minst drit kule på foten - dere kommer nok til å se mye av de i forskjellige antrekk fremover.I kveld skal jeg i bursdagen til Maria, så jeg burde kjappe meg litt for akkurat nå har jeg verken spist, dusjet eller sminket meg. Vanligvis er jeg alltid klar mange timer før, men denne gangen har det vært litt av hvert på agendaen min, blant annet refill av tatoveringen! Noen som vil se?Vi snakkes, kos dere i kveld!

BITCHN BROWS

BROWS BY BITCHN BROWS// Sponset behandling Åhh, jeg er så utrolig fornøyd. Jeg hadde en time hos Beauty house på tirsdag for bryn design, noe som virkelig var på tide. Mine har alltid vært et problem og de har egentlig fått leve sitt eget liv. Jeg har prøvd å nappe og tegne selv, men de har aldri blitt slik jeg har ønsket før nå. Jeg har aldri vært så fornøyd før og la meg til og med med sminken i håp om at de hold gjennom natten. Bryn-design behandlingen besto av napping, styling og rådgiving (farging gjør de også, hvis du ønsker det). Jeg lærte en del i løpet av de 25 minuttene, blant annet fikk jeg tips om hvordan jeg bør sminke brynene mine. Det var ikke like komplisert som jeg hadde trodd og med litt øving burde jeg begynne å klare det selv! Stylistene på Beauty House virker veldig dyktige og ikke minst er de hyggelige. Veldig fornøyd med både "opphold" og ikke minst resultat! BROW PENCIL legges direkte på huden og fyller åpne partier for å ramme inn brynet.BROW SHADOWer e...

WEBSHOP FAVS #18

WEBSHOP FAVS #181 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER//adlinksBurgunder og blonder er av an mine favoritter denne høsten. Jeg har alltid elsket burgunderrød spesielt til denne årstiden. Mine absolutte favoritter er ribbestrikket turtleneck og blondebodyen. Jeg har enda ikke skaffet meg en klokke, så det er også på ønskelisten!

city vibes

WEARING:BOMBER JACKET FROM TOPSHOPKNIT FROM ZARAJEANS FROM TOPSHOPSHOES FROM LUMBERJACKPURSE FROM H&M I går kveld kom kjæresten hjem på perm og er hjemme i nesten en uke. Veldig koselig, selv om det ikke er så lenge siden sist! Jeg har vært å fikset brynene mine på hos Bitchn brow noe som var veldig på tide. Sykt fornøyd, men det kommer et eget innlegg om det i morgen. Nå skal vi kose oss med oreokaken jeg lagde til oss i går, beste kaken som finnes♥

BLACK LACE

Et av mine nyeste innkjøp er denne lace toppen. Svart blondetopp er utrolig fint og passer perfekt til jeans med sleng og et par hæler. Elegant og sexy! Jeg liker å dempe det elegante med noen røffere detaljer :) Denne er fra Gina Tricot og koster 149-, veldig billig faktisk og den sitter helt perfekt på meg i hvertfall :)

9 FAVS

En samling av mine favoritt antrekk fra de siste månedene. Jeg skal begynne med slike innlegg hver andre måned eller lignende, siden det var noen som ønsket det. Mine to favoritter er det første og femte som er fra Barcelona, som jeg savner å kunne gå med sommerklær!

TWO PIECES: VELVET

TWO PIECES FROM GINA TRICOTEr ikke dette settet stilig? Jeg elsker fargen og fløyel stoffet. Fløyel har alltid vært en stor favorittVerdens mest behageligste fest antrekk som jeg gleder meg når jeg skal feire bursdagen min eller til julaften. Slengen på buksen gjør at settet blir perfekt. Fargen og åpningen i ryggen på toppen gjør at antrekket både blir sexy og elegant. Jeg skal style dette settet med et par enkle sorte heler og et par smykker i gull :) Hva syns du?

antlers on brick

NEW IN: INTERIOR Geviret har stått på gulvet mitt inne på rommet i altfor lang tid, men for et par dager siden fikk jeg hengt de opp. Det er plassert midt over sengen og passerperfekt til murstein veggen! Jeg elsker den industrielle stilen kombinert med skandinavisk. Rommet mitt begynner å bli "skikkelig" ferdig, gleder meg til å vise dere det. Gevriet har jeg fått fra en i familien i Skjåk, men det er ikke kjøpt - slik at dere vet det. Gevir og hodeskaller fra andre dyr at virkelig blitt en favoritt detalje. Vi snakkes♥

SIMPLE SILVER

WEARING:BOMBER JACKET FROM TOPSHOPKNIT FROM SAMSØEJEANS FROM ZARAJEWELRY FROM WEEKDAYDet har vært helt elendig blogging de siste dagene, egentlig ukene også. Beklager, men jeg velger å skylde på at det blir mørkt før klokken 16:00 og at hverdagen min er syk kjedelig fortiden. Det blir fortsatt to innlegg på bloggen i dag og krysser fingrene for at helgen og neste uke blir bedre!I går kveld var jeg på bursdagsmiddag hos Aleksandra, noe som var kjempe koselig og i dag startet dagen med en treningsøkt. Uken har ikke bestått av noe særlig mer enn trening og et par kosekvelder. Hva syns du om antrekket?

WEDNESDAY

- - - MY FAVORITE BREAKFAST- - -Bildene over er av min favoritt frokost for tiden som er Yoplait Double 0% plus (bringbær eller sitron) og granola toppet med cottege cheese og kokosflak. Et annet tips hvis du kjøper den med sitronsmak er å rapse lime eller sitron som topping. Frisk og sunn frokost! Dagene går mye i det samme: Spise, trene og sove, men det er litt deilig. I dag trente jeg sammen med Maria og var ferdig før 12:00, morgen økter er det beste. Jeg hater virkelig denne tiden av året på grunn av mørketiden - det er nesten umulig å rekke å ta bilder i dagslys noe som er utrolig trist. Blogg planen min er stappfull, men skal prøve å bli flinkere neste uke. Jeg har veldig mye å vise dere, skjerpings!!!

two roses

INKED UP : TWO ROSES Jeg er virkelig fornøyd! Enda et steg nærmere sleeve og denne prosessen er utrolig spennende, selv om det går litt tid mellom hver gang. Det er kanskje verdens beste følelse å sitte i stolen med nåler og blekk i armen. Det tok nærmere 3 timer og 30 - jeg er veldig glad i å bli ferdig den samme dagen, så vi tok alt i en session!Jeg har vært å tatt tatoveringen min på You Gotta Love It og tatovøren heter Dinson.BTW: Det kommer alltid spørsmål om smerte. Det er veldig vanskelig og individuelt spørsmål. Jeg har veldig høy smerteterskel og syntes det først gjorde "vondt" den siste timen, etter outlining og skyggelegging. Husk at slik smerte ikke er langvarig og å droppe ut er verre ;)

JUST RELAX

EVERYDAY INSPIRATION I går brukte jeg store deler av dagen på å vaske rommet, skifte sengetøy, sette opp litt nytt interiør og finne inspirasjon. En perfekt søndag! Å våkne opp mandag morgen på et nyvasket rom etter en god nattesøvn er herlig. Jeg lagde meg en god frokost og har sittet å sett på The blacklist frem til nå, kanskje på tide å komme seg ut? En treningsøkt er det neste på planen og senere i kveld skal dere få se den nye tatoveringen min!
hits