Nude sneakers

Innholder AdlinksMine er dessverre utsolgt, men lignendeHER. Jeg kom tilfeldigvis over disse fine skoene på Nelly sin slagside og kunne ikke gjøre noe annet enn å klikke de hjem. Herregud de var billige, men likevel fantastisk fine og gode på foten. Jeg trives veldig godt i sneakers og bruker det året rundt uansett vær - passer like godt til jeans som til kjole! Sneakers får jeg aldri nok av :)

SILVER ZIPPERS

SNEAK PEAK // DETAILS Jeg skal vise dere resten av antrekket i morgen.

COMFY TRAVEL

FLARE PANTS FROM GINA TRICOTT-SHIRT FROM WEEKDAYCARDIGAN FROM CARLINGSSOCKS FROM H&M? COMFY ROAD TRIP ?I skrivende øyeblikk sitter jeg foran i bilen på vei til Skjåk sammen med familien. Når jeg er ute å reiser enten om det er med fly eller bil er det gull verdt å reise komfortabelt. Jeg elsker å reise i myke slengbukser og en varm og god genser :) For ikke a glemme at jeg alltid laster ned serier som kan underholde meg på reiseveien - det gjør hele reisen mye mer komfortable og vips så er man fremme!Det skal bli godt å komme frem etter en lang biltur og få slappet av på «fjellet» noen dager før nyåret kommer. Håper dere har det fint, vi snakkes!

EVERYDAY ...

. . . EVERYDAY INSPIRATION . . .// Weheartit Noen inspirerende bilder på en mandag. Jeg har mange planer for bloggen til ny året og mye jeg har lyst til å vise dere. Jeg har blant annet lagd og skrevet noen litt andre innlegg enn jeg vanligvis pleier å legge ut som kommer i 2016 :)

BLUE door

WEARING:COAT FROM SAMSØETURTLENECK FROM GINA TRICOTJEANS FROM BIK BOKSHOES FROM LUMBERJACK

Thank you

THANK YOU MY LOVEVar ikke denne fin? Jeg fikk denne klokken fra Olivia Burton av kjæresten min. Føler meg skikkelig heldig! Jeg ønsket meg en klokke fordi du kan bruke det til både casual og formelle antrekk. Et veldig enkelt, fint tilbehør og enda finere blir det når man har fått det en som betyr noe! Jeg er virkelig fornøyd og gleder meg til å bruke det hver dag. Tusen takk!

WEBSHOP FAVS #20

1 HER // 2 HER// 3 HER // 4 HER// 5 HER // 6 HER// 7 HERBLACK FAVORITESMy webshop favorites // adlinks Noen av mine favoritter på nelly fortiden. De to bodyene er så fantastisk fine, må nesten klikke meg en av de hjem!

snow walk

-MORNING WALK IN THE SNOW - For en glede å våkne opp til at snøen faller og legger seg på bakken. Dette har vi ventet lenge på, har vi ikke?Jeg lagde meg en sunn og god frokost bestående av skyr toppet med granola og kokosflak. My favorite! Det har vært nok av det søte i julen. Etter frokosten ble jeg med en på entur ut i snøen sammen med Pepita. Det var ekstremt deilig etter altfor mange late innedager!Jeg har behold ullgenseren og kose sokkene på og nå piper det i ovnen: Jeg skal kose meg med ostesmørbrød og noe varmt i koppen. Vinteren er ikke så ille, allikavel♥

Grey off

NEW IN:OFF-SHOULDER FROM H&MOff shoulder topper er en av mine favoritter. Romantisk og søtt, men de kan styles på utallige måter.Jeg har to andre hengende i skapet og alle tre er fra H&M. Stoffet i denne er virkelig behagelig og fint, elsker de forskjellige grå nyansene! En topp som kan kombineres med det aller meste, enten et hverdagsantrekk eller et til fest.

BLACK ON TRACK

WEARING:OFF SHOULDER TOP FROM H&MFLARE JEANS FROM GINA TRICOTFAUX FUR FROM GINA TRICOTSHOES FROM REBOOKWATCH FROM OLIVIA BURTION

IT´S CHRISTMAS TIME

... IT´S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAREt lite bildedryss fra julaften. Det er ikke veldig mye å skrive om - annet enn at det har blitt altfor mye god mat og søtsaker i løpet av de siste 24 timene. Jeg må dessverre innrømme at jul ikke er det samme lenger - gleden var så mye større som liten! Tiden går så utrolig fort og vips så er julen over, det er rart det! Til tross for at jeg ikke er like glad i julen lenger og mener den er kjedelig har jeg kost meg også. Det er deilig å kunne slappe av, men i morgen er det tilbake til trening og et sunt kosthold.

MERRY CHRISTMAS

God jul alle sammen!Jeg startet dagen med noen ekstra minutters søvnslik at jeg kom opp til frokost bordet da alle sammen var ferdige. Nå skal jeg legge med ned i sofaen, kose med masse godteri og se på et par filmer frem til middagen blir servert. Er det lov å si at julen er kjedelig? Sikkert bare jeg som mener det!Håper dere koser dere :)

INSTA RANDOMZ

INSTAGRAM RANDOMS@MADDEKK Noen random bilder fra min instagram den siste tiden. Dere kan se litt mer av hverdagen min på insta, blant annet reisebilder, antrekk, selfiés, trening og andre random-pics. Jeg prøver å oppdatere den mellom 2 og 3 ganger daglig med ting som ikke postes på bloggen!Legg igjen din instagram!

Monday Light

- IT´SANEW WEEK-Se så lyst og fin det var inne på rommet mitt i dag tidlig♥ Jeg kan med glede fortelle dere at solen skinner i Oslo i dag, det er lenge siden det har vært så lystute.Det er mye litt sol kan gjøre med humøret, spesielt med en stor og god frokost sammen med kjæresten. En rolig og deilig mandagsmorgen, gjør godt for kroppen!Det hadde ikke skadet å starte uken med en treningsøkt, men vi får se - Jeg stresser ikke. Kjæresten reiser tilbake til Forsvaret i morgen og da blir det god tid til trening. Litt trist at han må reise før julaften, men det er kun en måned igjen!Jeg må få på meg noe annet enn den søte koseshortsen min og få gjort noe nyttig ut av dagen. Jeg håper dere får en super koselig uke, vi snakkes!

Christmas lights up

Litt senere blogging en vanlig kanskje? Jeg har ihvertfall nettopp hjem fra et koselig besøk hjemme hos moren til kjæresten. Det var veldig hyggelig Uttrykksikonet smile Tidligere i dag gikk vi en tur gjennom julemarkedet i Oslo, noe som var veldig koselig med alle de fine lysene og ikke minst alt det gode de selger. Det eneste som mangler nå er hvit snø som legger seg over hele byen, det hadde vært perfekt.Nå skal jeg få på meg kosedressen, finne frem godteskålen og kose meg med en film sammen med typen. Håper dere har hatt en fin uke, vi snakkes!

red routes & croissants

: SUNDAY MOOD : God søndagsmorgen! En ordentlig god morgen som startet med croissants og en kopp kakao toppet med krem.Yummii! Jeg har ligget noen ekstra minutter i sengen og funnet litt inspirasjon og er nå klar for å starte dagen. Om et par timer skal jeg møte kjæresten i byen for å gå i gjennom det koselige julemarkedet, skape litt julestemning og få kjøpt noen julegaver. Det trengs! I kveld blir det take away sushi og en bra film hjemme hos meg. Perfekt søndag :)

VII ROMA DOCUMENTS

VIIROMA SNAPSHOTSFlere bilder fra Roma turen i starten av desember. Storkoste meg i en av favoritt byene mine!Shopping, sol og god mat♥ I kveld skal skal jeg kanskje på jente-julekveld hos Silje, hvis ikke blir det forhåpentligvis en koselig kveld sammen med kjæresten.Klokken er nærmer seg 13:00 og da er det på tide å vekke han med kakao og croissant, vi snakkes.Ha en fin dag!

Christmas mood

// WeheartitTenk at det kun er seks dager til det virkelig er jul. Ukene og dagene har gått så utrolig fort! Jeg har brukt morgen min på å lage en god frokost til kjæresten og laget et lite inspirasjonsboard til dere. I løpet av helgen skal vi pynte juletreet og skape litt ekstra julestemning her hjemme, alltid like koselig.Senere i dag skal vi dra på kino for å se The Hunger Games pt.2 og kanskje få shoppet litt julegaver til oss selv og andre.Vi snakkes!

WEBSHOP FAVS #19

WEBSHOP FAVS #19// Adlinks1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER Jeg har virkelig fått en ny favoritt jeans, den skal jeg bestilles så fort det kommer inn noen ekstra kroner på kontoen. Passformen og fargen er helt perfekt! Et par Adidas superstar sneakers står også på ønskelisten og forhåpentligvis er de på plass i garderoben i løpet av romjulen. De har jeg ønsket meg altfor lenge! Takker ikke NEI til genserkjolen, Malene Birger vesken eller parfymen til Jimmy Choo - i hvertfall ikke nå som mange av tingene mine er borte. Haha! Likte du noen av favorittene?

RECOVERY

- THIS WORKOUT WEEK - Denne uken kommer til å bli litt slappere enn andre med tanke på at kjæresten er hjemme. Jeg er generelt i en periode med veldig mye treningsmotivasjon og glede, det føles utrolig godt. Tirsdag ble det en ganske så økt på rygg, biceps og mage - kjenner den fortsatt! Jeg håper på å få gjennomført to økter til i løpet av uken, selv om det ikke er første prioritet denne uken. Restitusjon er like sunt♥Pull ups 7 reps * 5 settNedtrekk 40 kg * 12 reps / 45 kg 10 reps / 50 kg 7 reps * 2 / 55 kg 3 repsNedtrekk V-bar 42,5 kg 12 reps / 47,5 kg 10 reps / 52,5 kg 8 reps * 2 / 57,5 6 repsSittende roing 40 kg * 12 reps / 45 kg 10 reps / 50 kg 8 reps * 2 / 55 kg 6 repsFacepulls 27,5 kg 12 reps / 30 kg 10 reps * 3 / 32,5 kg 6 repsBiceps & hammer curl 10 kg 10 reps * 3 sett (hver)Biceps curl, kabel (stang) 20 kg * 12 reps 22,5 kg 10 reps

PINK GLITTER

NEW IN : GLITTER TOPJeg tror ikke jeg noen gang har vist dere denne toppen? Den er så utrolig fin, elsker den lyse rosafargen kombinert med glitteret. Jeg eier nesten ingen "litt finere" toppe! Jeg vil kombinere den med en svart slengbukse, skinnbukse eller et denim skjørt med et par ankelboost. Jeg elsker å bryte ned det søte med noen røffe detaljer!

BREAKFAST IN BED

En virkelig god morgen med frokost på sengen, favoritt serien og gleden av at kjæresten kommer hjem i kveld. Frokosten min ble omelett med paprika, løk, gressløk og persille. Det blir mye av det om dagen! I dag må jeg få unnagjort en god del blogg arbeid og få med meg pappa på juletre-handel før kjæresten banker på døren. Tenk at det er over en måned siden sist vi så hverandre og at det kun er litt over en måned til dimisjon. Wii♥

button front VII

WEARING:BOMBER JACKET FROM TOPSHOPLACE UP TOP FROM GINA TRICOTDENIM SKIRT FROM URBAN OUTFITTERSSHOES FROM REEBOKBLUE BAG FROM ITALYEt antrekk fra Italia! Jeg tror skjørtet snart ligger i postkassen her i Norge, måtte bestille nytt ettersom det forrige ble stjålet. Håper virkelig det ble riktig størrelse!

DINNER

DINNER AT MARIA´S En koselig kveld med venninner! Maria hadde invitert oss til kosekveld med middag og litt godt i glasset. Vi fikk to store gode hjemmelagde pizzaér og brownie som dessert, det smakte så sykt godt, spesielt pizzaen! Jeg lagde meg Aperol Spritz siden jeg hater vin og den ble faktisk ganske så god. Øving gjør mester, er det ikke det man sier? Det var veldig hyggelig å møte noen av jentene igjen som jeg ikke har sett på altfor lenge. Vi spiste, drakk litt, snakket og koste oss! En ordentlig koselig lørdagskveld!Hva gjorde du i går kveld?

GREY POLO II

WEARING:FAUX FUR FROM GINA TRICOTTURTLENECK FROM GINA TRICOTFLARE JEANS FROM GINA TRICOTJEWELRY FROM BIK BOKBLUE BAG FROM ITALIASHOES FROM REEBOKDet ble ikke kun en lørdag på latsiden for noen minutter siden kom jeg hjem fra en fulkroppsøkt, godt å få brukt kroppen litt. Trening får meg virkelig til å føle meg fresh uansett hvor mye usunt jeg har foret meg selv meg. I kveld er jeg invitert til kosekveld hos Maria med et par venninner og noe godt i glasset, det blir kos!

THE WINNER IS...

VINNEREN AV KONKURRANSEN ER... God lørdagsmorgen, vinneren av konkurransen ble trukket gjennom Random.org og helt tilfeldig.Katrine Nielsen, gratulerer! Jeg har kontaktet deg på mail. For dere andre som dessverre ikke vant rabattkoden er fortsatt rabattkoden MADDEKK20 gyldig og er det frem til i morgen. Den gir deg 20%!Jeg sto opp for et par timer siden og har ligget litt på latsiden en stund, deilig å kunne nyte en kopp kakao med marshmallowsuten dårlig samvittighet. Det er så deilig, spesielt når man vet det er jul - nå mangler vi kun et tykt lag med snø på bakken. Det hadde vært koselig♥CASEAPP HER!

Bagel & green tea

LUNCH AT ESPRESSO HOUSEHadde en koselig lunsj sammen med Sangin før vi tok en liten shopping runde i byen. Det er alltid hyggelig med en "catch up" med gode venner spesielt når man jobber eller har mye annet på agendaen. Jeg fikk Sangin til å ta noen antrekksbilder som kommer litt senere. Jeg spiste en ganske god kylling bagel med grønn te ved siden av. Yummie! Jeg er alt annet enn sulten ettersom at vi tok oss en tur på Hard Rock Cafe før vi tok bussen hjem igjen. En treningsøkt må det ihvertfall bli enten i morgen eller på søndag.Snakkes i morgen, når vinneren av konkurransen trekkes - følg med!

GREY POLO I

CLOSE UPS // COMING SOONJeg kommer til å dele resten av antrekket med dere i helgen. For øyeblikket er jeg i byen for å kjøpe inn litt nye klær, ettersom at mange av basic plaggene mine ble bort. Det er litt kjedelig å shoppe noe man har hatt tidligere, men alltid gøy med nye klær :)

Ready for workout

♥ ♥ ♥I dag våknet jeg opp med en skikkelig hodepine og den har jeg fortsatt. Jeg håper virkelig hodepinen forsvinner til i kveld for da står ukens tredje treningsøkt på planen: Rygg og biceps som er en av mine favoritt økter. I kveld blir treningen utført sammen med Gine, koselig. Det er alltid like motiverende å ha en treningspartner, lettere å komme seg bort og ikke minst yte litt ekstra på treningen!Ikke bare føler man seg friskere og bedre fysisk, men man blir så mye mer positiv og opplagt etter en treningsøkt.Treningen min er virkelig noe av det viktigste for meg. ♥ ♥ ♥ READY FOR TODAY´S WOKROUT ♥ ♥ ♥

INKED

SMALL TATTOOS AT YOU GOTTA LOVE ITNoen snapshots fra dagen på favoritt tatoveringstudio. Denne gangen var det dessverre ikke jeg som tatoverte meg, men mine venninner Silje og Maja. Jeg har i hvertfall bestilt ny time, men vurderer å holde den "skjult" en liten stund siden det kun er en måned siden sist. Det er veldig morsomt å være med andre, men det skal sies at det er kjipt å ikke sitte i stolen selv.BTW: Våknet nettopp fra powernapén som skulle vare 30 min, men ble til 3 timer lang. Det er grunnen til at jeg hater å ta powernaps, skulle aldri tatt den! Må komme meg opp å få spist litt, vi snakkes!

ORANGE(ISH)

WEARING:FAUX FUR FROM GINA TRICOTSWEATER FROM H&MBLACK JEANS FROM CARLINGSSHOES FROM LUMBERJACKAntrekket dere ser ovenfor er fra i dag. Mørketiden gjør meg trøtt. Vurderer nesten å ta en powernap før middagen slik at jeg får litt ekstra energi. Hmm! Kanskje jeg orker en treningsøkt senere i kveld? Håper det!

CHRISTMAS GIFTS FOR HIM & HER

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER// ADLINKS I år valgte jeg å samle julegavetips til begge kjønn i et innlegg, siden jeg alltid er like sent ut. Nelly og Zalando har mye forskjellig som passer for de aller fleste, enten om det er mor, far, bror, søster eller kjæreste. Hva med en ny duft? Noe sporty til ny året?Ellerklær og accessories? Julegavetipsene mine er basert på hva jeg selv liker og ikke minst hva jeg har sett kjæresten bruke av både klær og parfymer. Vi har ikke tenkt til å kjøpe julegaver til hverandre i år av d...

BLUE SUEDE

Andre enn meg som syns blått er sykt fint? Jeg elsker fargen på min nye veske i ekte semsket skinn fra Italia. Vesker og andre accessories med en sterk farge gjør noe med et antrekk, det skal ikke alltid så mye til. Less is more.

NO MAKE UP

ALL NATURALDet er veldig mange som føler seg ukomfortable uten noe som helst form for sminke og det gjør vel de aller fleste engang i blant? For øyeblikket eier jeg så og si ikke sminke som er veldig rart, men også ganske deilig. Veldig uvant!Det skal sies sminken ikke er borte frivillig, men blitt stjålet fra meg. Dette er absolutt ikke et innlegg med enda mer syting og klaging! Ny sminke blir det nok ikke på meg før om liten stund, derfor ville jeg dele et par usminkede bilder før jeg kommer meg avgårde til Elixia. De første usminkede bildene på lenge og det kommer flere fremover, inntil den nye sminken min ankommer sminkemappen. Gleder meg allerede! Det er ikke alltid like lett å føle seg like "fresh" uten sminke som med. Idiotisk, men sant til tider.Det er sunt å la huden puste og uansett trenger man ikke alltid sminke!

LEATHER CIRCLE

WEARING:FAUX FUR FROM BIK BOKTURTLENECK FROM GINA TRICOTLEATHER PANTS FROM NELLYSHOES FROM REBOOKPURSE FROM GUESSJEWELRY FROM LONDONSCARF FROM BIK BOKEier vel egentlig ingenting av dette lenger og det gjør ganske "vondt" å tenke på. Spesielt Guess vesken min som var en stor favoritt i klesskapet! Dere må dessverre bli "vandt" til klagingen min om at jeg mistet etter innbruddet - det tar nok slutt, men det er ikke glemt helt enda.

DOG WALK

???Dagen startet jegmed en "lang" tur sammen med lillesøster og Pepita. Jeg er lite glad i å gå tur, men det føles så utrolig deilig når man kommer inn igjen. Heledagen har jeg brukt i sofaen, sett på serier og laget et innlegg med julegavetips. Alltid like sent ut! Skal bruke resten av kvelden på lik måte, spise meg i hjel. Mat, chips, sjokolade og godteri, finnes ingenting som kan stoppe meg på en lørdag. Startet dagen sunt og avslutter usunt - det kaller jeg balanse!Kos dere i kveld.

december mood

DECEMBER INSPIRATION// Weheartit ♥ Bak. Det finnes så utrolig mye godt man kan lage som ikke krever så altfor mye. Enda koseligere å gjøre det sammen med en venninne eller kjæresten! ♥ Inviter til juleverksted. Det å bake eller lage hjemmelagde julegaver sammen med noen gode venner er utrolig hyggelig. Billig, sosialt og en fantastisk måte å få julestemning på. ♥ Kjøp juletre.Juletreet er et "must have" for julestemning. Trenger vel egentlig ikke så si noe mer? Annet enn å pynte det både er koselig og morsomt! ♥ Julemiddag. Lag en middag for et par venninner eller bare kjæresten, tenn et par lys, se en julefilm og spis godt med mat. Det hjelper mye på julestemningen. ♥ Let it snow. Kanskje den viktigste av de alle? I hvertfall for min del. For øyeblikket er det fortsatt mer høstvær, grått og trist. Jeg håper virkelig snøen kommer snart! Alt blir så mye lysere og finere. Flere enn meg som mangler julestemning? De siste årene har jeg faktisk ikke ha...

BUTTON FRONT

CLOSE UPS // COMING SOONEn sniktitt på et av antrekkene jeg brukte i Roma. Jeg elsker dette skjørtet, det var virkelig en favoritt i klesskapet - så nå skal jeg sette meg ned å bestille det på nytt. Resten av antrekket kommer på bloggen om noen dager.

couldn´t wait

NEW IN: MACBOOK PRO RETINA 13 Jeg har allerede kjøpt meg en ny macbook og klarte ikke å vente lenger, ettersom at å få dekket verdier med forsikring krever litt ekstra tid. Det hadde vært veldig kjipt om bloggen skulle stått stille i flere uker i tillegg til alt annet "tap", så derfor gikk jeg til innkjøp av en ny Macbook pro med retina skjerm i går og er super fornøyd. Pengene kommer nok tilbake på kontoen om ikke så lenge, håper jeg. Jeg har allerede fått lastet ned Photoshop igjen så det er absolutt ingenting som hindrer meg i å blogge fremover, og det er deilig å tenke på.Det eneste som er litt trist er at jeg hadde en god del bilder til bloggen på den forrige macen, inkludert nye header bilder :( Det blir en litt ny start og derfor tenkte jeg at dere kunne komme med noen ønsker om hva dere ønsker å se mer av på bloggen.Hva ønsker du å se mer av på bloggen?

arrivederci

WEARING:TURTLENECK TOP FROM GINA TRICOTPANTS FROM ZARASHOES FROM REBOOKBAG FROM RANDOM STORE (in rome).NECKLACE FROM ZARATusen takk for mange hyggelige og støttende kommentarer i forrige innlegg. Tingene er borte, men alt løser seg når man har forsikring og det er godt å vite. En ganske så nedtur slutt på Roma eventyret, noe man virkelig ikke kunne forutsett. Slik er livet, er det ikke?... Jeg kom hjem fra Roma natt til i dag etter fire ganske så bra dager hvis man skal se bort i fra de tre siste timene. Fire dager med mye god italiensk mat, shopping og bittelitt sightseeing rundt i Roma sentrum. Storkoser meg virkelig hver eneste gang jeg er i Italia!

YESTERDAYS´S SNAPSHOTS

PIZZA & MOJITOS Klokken var nærmere 22.00 i går kveld da jeg først fikk tid til å blogge, så utsatte innlegget til i dag. Dette blir et veldig raskt innlegg for pappa står å venter på meg, stressende! I går gikk vi rundt i Roma sentrum og shoppet bittelitt. Jeg har faktisk ikke kjøpt mer enn en veske og en bukse hittil, penge varsom! Etter noen timer rundt i Roma satte vi oss ned på en resturant og ble sittende en stund. Jeg bestilte Pizza og mojito som er min absolutte favoritt drink. Jeg har dessverre ikke tid til å skrive mer - nå skal vi til enda en slags outlet før vi tar flyet hjem igjen! Vi snakkes♥

Piazza venezia

WEARING:OFF-SHOULDER TOP FROM HMFLARE JEANS FROM GINA TRICOTSHOES FROM REBOOKPURSE FROM GUESSJEWELRY FROM LONDONHva syns du om antrekket?
hits