WEBSHOP FAVS #28

// adlinks FIND MY WEBSHOP FAVORITES: VELVET STRAP TOP HERE  MESH BODY HERE  VELVET BAG HERE LACE STRAP TOP HERE BURGUNDY DRESS HERE​ SLIM MOM JEANS HERE  Herregud, det er ikke mer enn en uke siden jeg kjøpte meg noe nytt og allerede nå begynner jeg å se etter nye klær. Jeg ble så fornøyd med mom-jeansen at jeg vurderer å kjøpe en til i svart. Må nesten ha den også! Det har blitt så populært med strap topper og kjoler så det står også på ønskelisten min, en i svart med blonder og en gull eller sølv, fløyel hadde ikke vært feil det heller. Jeg har fått en skikkelig fløyel obsession, det er noe av det fineste som finnes, bare se på den rød vesken. 

NEW IN FOR FALL

//adlinks MY LITTLE SHOPPING RED BOMBER JACKET HERE GREEN & BLUE BOMBER FROM ZARA SILVER TURTLENECK HERE MOM FIT JEANS FROM GINA TRICOT Jeg har allerede klart å skaffe meg noen høstfavoritter som jeg kjøpte i starten av forrige uke. Det er absolutt ikke et innlegg med must-haves og IT-plagg til høstgarderoben (bortsett fra Mom fit jeansen og bomberjakken), men mer et lite innkjøpsinnlegg. Jeg gleder meg veldig til å få brukt de nye plaggene for det er lenge siden jeg har vært så fornøyd! Det eneste som mangler til min høstgarderobe nå er ordentlige behagelige strikkegensere, den perfekte hverdagskjolen gjerne i strikk og et mykt skjerf, men det drøyer jeg til oktober. September har startet med såpass høye temperaturer og stresser jeg virkelig ikke med å kjøpe alt på en gang - det er lommeboken fornøyd med også!

THE SILK & EMBROIDERED BOMBER

​ ​ EMBROIDERED REVERSIBLE BOMBER JACKET FROM ZARA Åå, jeg elsker denne jakken - broderiet, stoffet, fargene.. Rett og slett alt! Dere kommer til å få se meg i denne mange flere ganger i løpet av høsten og sikkert i vinter også. Glemte å ta bilder av det, men dette er to jakker i en. Jeg kan vrenge den og plutselig får jakken en helt annen stil, med vaffelmønster over kroppen, uten broderi. Et av de kuleste innkjøpene på veldig lenge. BLACK CONTRAST BOMBER JACKET FROM NELLY  Jeg har fått en ny obsession, bomberjakker i silke med broderi både foran og bak. Kunne selvfølgelig ikke velge mellom disse to og da plukket jeg med meg begge hjem. Det hvite og det svarte mot hverandre gir jakken et utrolig kult utrykk som også gjør det veldig enkelt å style den - for å ikke glemme fargekombinasjonen i mønsteret bak, er ikke det fint? Jeg kommer til å bruke jakkene til min nye mom-fit jeans eller mine favoritt jeans med ba...

PICK OF TODAY

//ADLINKS JUST ORDERED: BOMBERJACKET HERE SILK BOMBERJACKET HERE SILVER TURTLENECK HERE PATCHES HERE Jeg oppdaget at Nelly har en rabattkode som gir deg 10% på kjøp over 700, 15 % på kjøp over 1000 og 20% på kjøp over 1300. Det er ikke lenge siden jeg viste dere noen plagg på bloggen som jeg ønsket meg og nå har jeg nettopp klikket hjem noen av de. Dessverre var noe utsolgt, blant annet den fine svarte kjolen, men de har nok noe lignende i en annen butikk. Det eneste som mangler i min høstgarderobe nå er en "mom" jeans og et par Basic t-skjorter til min fremtidige svarte nattkjole med blonder. Dette tilbudet gjelder kun i dag og du må derfor bestille det du ønsker deg før 23:59 i kveld. Jeg håper dere finne noe dere liker for det er så deilig å få ting til en billigere penge, det var grunnen til at jeg spontant bestilte alt i dag.   

I WANT IT ALL!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER    THINGS I LIKE //adlinks For noen uker tilbake likte jeg virkelig ikke trenden med en nattkjole inspirert kjole over t-skjorte, men har selvfølgelig begynt å få sansen for det. Akkurat det samme skjedde med slengbukser, for noen år tilbake hatet jeg de og nå elsker jeg å gå med det selv. Bomber jakken er et "key item" og kommer til å bli brukt mye i høst. Jeg har allerede en i svart, men ønsker meg en i burgunder eller grønn også - stylet med favorittjeansen og noen sneakers. Må få kjøpt meg en "mom-fit" jeans som jeg kan bli brukt med en behagelig hvit t-skjorte og en silke bomberjakke med broderi på seg. Åhh, det er så mye jeg vil ha, men de tingene over skal snart bli mine♥

OFF SHOULDER PLAYSUIT

IN LOVE WITH THIS Find it HERE! Rett før jeg reiste bestilte jeg denne playsuiten som jeg har blogget om før i et av mine "Things I like" innlegg. Jeg så gjennom klærne jeg skulle pakke med meg og fant ut at jeg hadde veldig få litt finere sommerplagg! Den ble klikket  hjem noen få dager før avreise og den kom allerede et par dager senere, nelly sin levering er best! Åh, jeg liker veldig godt blåfargen kombinert med de fargerike blomstene og off shoulder plagg setter alltid prikken over i´en. Perfect! 

FINESTE SKOENE JEG EIER

NEW IN: SUEDE ESPADRILLES WITH LACE UP River Island, HER.  Det tok sin tid å skaffe disse skoene, et par forsvant etter at avsender hadde sendt de og plutselig var de returnert tilbake til lageret i UK. Jeg turte ikke å vente lenger og bestilte akkurat de samme skoene fra Zalando og få dager senere ligger de endelig i posten. Bestilt fa en annen nettbutikk, en måned senere! Jeg elsker skoene, det røde skinnet med de enkle gull detaljene og lace up oppover leggene - de fineste skoene jeg eier. Utrolig glad for at de kom før reisen, så disse blir med i kofferten og kommer til å bli godt brukt i Hellas. Tenk hvor fint det er å style de med en vintage denim shorts eller en enkel blå kjole! 

beach vacation

Inneholder: adlinks   BEACH VACATION ESSENTIALS  1. Hatt  HER // 2. Skjorte HER // 3. Bikini overdel HER // 4. Bikini underdel HER // 5. Strandveske // 6. Sololje HER // 7. Solkrem HER // 8. Solbriller HER // 9. Bronzing powder HER // 10. Birkenstock sandaler HER // 11. Strandkjole HER // 12. Håndkle HER.  Hvis jeg skulle laget et kollasj med alle mine nødvendigheter og favoritter til en strandferie ville det blitt ekstremt stort og rotete collage, men jeg har plukket ut noen ting jeg liker og må ha med meg. Jeg har tenkt å poste et innlegg om hvordan jeg pakker senere denne uken og da får dere se enda mer av min koffert. Jeg har noen faste ting som alltid er med meg på strandferie, blant annet en strandveske som tåler sand og en hatt som står i stil, freshe bikinier i forskjellige farger og fasonger, et par behagelige sandaler, tynne lette kjoler og bomullskjorter som passer like fint til stranden og båttur som til en kveld på re...

1 TOP 3 WAYS

WRAP IT UP TOP For denne looken har jeg knyttet toppen på kryss og tvers bak. Nå er toppen plutselig en wrap up top! KNOT BACK TOP For denne looken har tatt på toppen "feil vei" og knyttet en sløyfe bak. En topp med åpen rygg! KNOT UP WITH LACE  For denne looken har jeg brukt en lang blonde bh og knyttet toppen foran. Jeg elsker blonde bhén som gjorde toppen litt mer flørtende. Min favoritt! .  .  .  For en stund siden postet jeg antrekksbilder med denne toppen og lovet å vise dere forskjellige måter den kan brukes. Jeg elsker multifunksjonelle ting alt fra make up produkter som kan brukes på flere måter enn en til en kjole som kan fungere som topp. Når tiden kom for å style denne "knot up", var det utrolig morsomt å se at man kunne bruke den på 3 forskjellige måter. 

pale pinkish

STILL A FAVORITE From Topshop Jeg viste dere skjørtet tidligere denne uken, men skrev også at han kom hjem med mer fra London og toppen var noe av det andre. Bare skuldre er fortsatt en favoritt! Det ser nesten mer ut som toppen er i Ivory farge på bildene, men det ligger en lys rosa tone i stoffet, noe som gjør den ekstra fin. Jeg liker veldig godt det faste stoffet og fasongen til toppen - perfekt å bruke til slitt denim med heels for en "stylish finish". 

anklets

ANKLETS YAY OR NAY?  I sommer har jeg blitt frelst av fotlenker og syns det er utrolig fint. Personlig liker jeg sjeldent å bruke mye detaljer så en lenke rundt foten setter virkelig prikken over i´en til antrekkene mine i sommer. De er perfekt til stranden, men passer like fint til et restaurant antrekk hvis du velger riktig fotlenke. Jeg er på utkikk etter en fotlenke med skjell - det finnes ikke finere tilbehør enn det til en strandferie når man lever i bikini og lette plagg ved kysten. Det fineste og søteste tilbehøret i sommer kombinert med en enkel lenke rundt håndleddet eller et smykke i lik stil. Det er ikke mye som skal til - less is more! Forresten jeg har åpnet snapchaten min siden det har vært ønsket. Følg gjerne hverdagen min der også. Maddie911g (for et navn, dessverre kan det ikke endres). 

The perfect denim skirt

HIGHWAIST DENIM SKIRT From Topshop Jeg elsker det slitesterke stoffet og syns denim er noe av det fineste man kan bruke, enten om det er jeans, skjørt eller denim fra topp til tå. Som jeg nevnte tidligere var kjæresten i London og dette skjørtet var en av tingene han kom hjem med til meg. Først var det A-line dongeri skjørt med knapper foran som jeg falt pladask for, men nå har de enkle highwaist skjørtene kommet tilbake og da måtte jeg selvfølgelig ha det også. Stilrent plagg som passer til en hver anledning, dette blir med meg til Hellas sammen med det "gamle".  Hva syns dere om skjørt?

Things I like

Suede jacket HERE // Nude body HERE // Playsuit HERE // Pink dress HERE // Choker HERE // Denim dress HERE // Espadrilles HERE // Blue shirt HERE // Black bag HERE // Pink body HERE.  SUMMER WANTIES  //adlinks Jeg føler selv at jeg tenger den svarte baggen fra Day Birger for jeg har faktisk ingen vesker som får plass til at jeg skal ha med som håndbagasje. Baggen er uansett veldig fin og passer til en hver anledning, når man skal på weekend tur, ut å reise eller som treningsbag. Jakken i semsket skinn kan bli veldig fin til høsten, stilen ender ofte opp med å bli litt mørkere og kjedelig og denne jakken gir et friskt pust til en mørk høstgarderobe. Fant du noe du likte?

suede espadrilles

YAY OR NAY? Først kjøpte jeg et par wedges i mørk oransje, men de satt virkelig ikke noe fint på plattfoten min. Jeg bestemte meg for å bytte de og dere tror ikke jeg hadde klart å kaste kvitteringen? Heldigvis fikk jeg byttet, men det måtte være til noe annet i butikken og da ble disse svarte sandalene med meg hjem i stede. De sitter veldig mye finere på foten og er overraskende behagelige. De kommer til å bli veldig fine til kjoler og shorts! 

Which ones?

HVILKE LIKTE DU BEST? 1. HER // 2. SOLUDOS // 3. SOLUDOS // 4. TOPSHOP Espadrilles er mine favoritt sko om sommeren. De går til absolutt alt og kan styles til både jeans og kjoler, passer like godt til stranden som til fest. Jeg har allerede to par, et i svarte blonder og et annet med semsket og platform, men ønsker meg fortsatt en av de fire over. De med ankel knytting er utrolig fine, dessverre er de fra Topshop som selvfølgelig ikke sender til Norge. Jeg er derfor avhengig av at kjæresten klarer å finne de og hvis ikke blir det et dilemma. De første er også sykt fine... Åh, jeg klarer virkelig ikke å velge. Hva syns du?

Hverdagsfin

HVERDAGSFIN I SKJORTEKJOLE FRA GINA TRICOT Det enkleste er ofte det beste. Skjortekjole er et perfekt plagg når man ønsker å ha en avslappet look. Min er fra Gina tricot og kostet ikke mer enn 349 -,. Blått er virkelig fint og skjortekjolen kan jeg styles med sneakers, men passer like godt med hæler og noen enkle detaljer. Da er jeg good to-go, uansett om det er en bytur eller en fest. Denne vil jeg ha med meg til Hellas en deilig kjole å ha til stranden eller restaurant. 

MY NEW BIKINI

MIN FINESTE BIKINI ​BANDEAU BIKINI FROM H&M Min nye favoritt bikini fra H&M. Det er synd jeg ikke får spradet rundt på stranden akkurat nå, været i Oslo er ikke mye å skryte av. Det heldigvis ikke mer enn 40 dager til jeg reiser til Hellas og da blir det to uker med bikini, strand og sol. Det blir herlig! Jeg var nettopp innom nettbutikken til H&M og bikinien befinner seg fortsatt på siden i alle størrelser. En av de fineste og beste bikiniene i mitt skap - som både sitter godt, er behagelig og dekker mye! Overdelen og trusen har splitt i sidene som gir den det lille ekstra. I tillegg ser man skikkelig brun ut i oransje og det er virkelig et pluss.   

current favorite buys

I love my blue mini bag from Zara.  Jeg får akkurat plass til mine nødvendigheter og den er utrolig fin til forskjellige antrekk.    This city bag is also from Zara.  En liten Chanel etterligning. Jeg elsker det svarte skinnet og metall detaljene  sammen som gir vesken en litt egdy-look.  The pink bubblegum biker jacket Mitt nyeste innkjøp. Skinnjakker i seg er litt røft, men en sukkersøt farge blir det en kontrast. Jeg elsker alt med den!  Over ser dere 3 av mine favoritt innkjøp fra den siste tiden. De har blitt brukt flittig i det siste og dere kommer absolutt til å se mer av veskene og jakken. Jeg har laget et innlegg med min nyeste bikini, gleder meg til å få vist den i kveld! Fineste bikinien jeg har som til og med er kjøpt på H&M.

high waist bikini

.    .    . BIKINI BOTTOM  FROM WEEKDAY HIGH WAIST BIKINI YAY OR NAY? Hva syns dere om high waist bikini? Jeg syns de kan se veldig bra, elegante og feminine ut, hvis man velger en med riktig snitt. High waist truser fremhever kroppen og formene på en fantastisk fin måte og de klær formfulle og tynne jenter like godt etter min mening. eg elsker å pynte meg og det gjelder også på stranden. Det eneste negative er skillet man sitter igjen med etter en lang dag på stranden, men kommer ikke til å stoppe meg i å bruke min. Når man ligger å soler seg kan man brette den litt ned også slipper man å få et stort stygt skille oppover mange. Bikini med highwaist er en hot trend som fremhever det feminine. Definitivt et "yay".

DENIM WITH EMBROIDERY

//innholder adlink DENIM WITH FLORAL EMBROIDERY GET IT HERE! Jeg har virkelig fått sansen for denim med broderi. Kunne ikke la være å klikke den hjem! Stilig å bruke i stede for en vanlig denim shorts når du skal være litt mer pyntet. Den kommer nok til å bli veldig fin sammen med en off-shoulder og kanskje et par heels. Tenkte bare å vise den! Jeg bør komme meg opp før alt av grillmat er spist opp. Vi snakkes i morgen etter jobb!

lovely summer shoes

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // adlinks Jeg har plukket ut mine favoritt sommersko fra Nelly og Ellos. Selv har jeg de muldvarp grå espadrillesene og de har blitt en favoritt, vurderer i klikke hjem et par i svart også.  De beste, mest behagelige og fineste sommerskoene jeg har hatt! Jeg er på utkikk etter sandaler også og min favoritt er de svarte med frynse. Hva er bedre enn et par fine sandaler som passer like godt til hverdag som til fest? Jeg hater å gå med hæler, klarer vel egentlig ikke å gå pent med det heller!

yay or nay?

DRESS FROM ZARA, YAY OR NAY?  Jeg kjøpte meg en kjole på Zara for to dager siden, men er litt usikker på om jeg vil beholde den. Kjolen ser veldig fin ut når den henger, men etter min mening blir den sittende litt som en pose på kroppen og kanskje litt for kort? Må nesten bruke den som en topp eller ha en shorts under. Jeg er veldig glad i hvite og blå striper og off-shoulder skuldrene. Hmm, jeg vet virkelig ikke. Dere er flinke til å kommentere og si deres meninger. Jeg takler at dere er brutalt ærlige, så hva syns du?

LATELY

MY INSTAGRAMMMERS @Maddekk & @Fitnessmadekk 1. Et antrekk fra tidligere denne uken, elsker de nye skoene mine.  2. Super happy for å ha gjennomført den første bryst økten på flere uker etter ribbeinsbrist.   3. Pink flowers.   4. Kjæresten og jeg hadde frokost date før jobb en gang forrige uke.  5. En dag på stranden forrige uke da det var fantastisk vær.  6. En lørdagstur i solen med kjæresten. 7. Acai smoothie var overraskende godt og mettende.  8. These two, favorites.   9. Fornøyd med ny topp fra Bik Bok.  10. Sykt fornøyd med å ha hostet meg til magemuskler.  11. Blir alltid noen selfies.  12. Et av mine favoritt antrekk.  

just another flare

FLARED JEANS OBSESSION  Jeg begynner å få flere bukser med sleng enn av vanlige slim fit jeans. For noen år siden hatet jeg disse buksene. Hva skjedde...? Jeg liker at lommene er en egen detalj og sitter litt lenger ned - beltet kan tas av og passer til mye annet i skapet. Jeg trenger ikke å si så veldig mye mer, annet enn at den sitter som et skudd og er kjøpt på Lindex. 

two pairs of new shoes

Inneholder adlinks SUEDE LEATHER ESPADRILLES  HERE Espadrilles er sommerens fineste og netteste sko  etter min mening. Jeg veldig fornøyd med mine nye fra Ellos og liker at de har en høy platfrom, det gjør de finere og ikke minst behagelige å gå med. De er av ekte kalveskinn og muldvarp fargen vil bli perfekt til en solbrune bein! Det er sko som passer til absolutt alt, skjørt, kjole og jeans - stilsikre og komfortable til enten stranda, jobb eller fest. Jeg ønsker meg et par i blått og hvitt, elsker en seiler aktig look!   THE CLASSIC CONVERSE  HERE Klassiske lave hvite converse er et must have. Jeg har utrolig nok aldri hatt et par lave hvite, men nå har jeg skaffet meg det også. Det er sko jeg bruker året rundt og til alt absolutt alt. Jeg trenger ikke å si så veldig mye mer enn at de er tidløse og går til hvert eneste plagg i garderoben min. Jeg elsker å bruke de i forskjellige antrekk, både søte, sporty eller litt mer edgy. 

20 % OFF ASOS FAVORITES

1. OFF SHOULDER DRESS HERE  2. DENIM SHORTS HERE   3. CROP TOP HERE 1. DENIM DRESS HERE    2. BLACK ESPADRILLES HERE   3. WHITE DENIM SHORTS HERE 1. WRAP FRONT TOPP HERE    2. SKIRT WITH EMBRODERY HERE   3. WHITE FLAMINGO BODY HERE 1. OFF SHOULDER DRESS HERE   2. RED ESPADRILLES HERE   3. DENIM TOPP HERE 20% OFF EVERYTHING ON ASOS JUST TODAY! //adlinks Jeg sjekket nettopp Asos egentlig for å se op en high waist bikini og fant ut at de har 20% på alt sammen. Hvor fantastisk er ikke det? Asos er min absolutte favoritt nettbutikk, de har et ekstremt stor utvalg av klær, sko, bikinier og smykker som du sjeldent finner i Norge. Jeg har sittet å blad gjennom side for side siden tidlig i dag og har allerede klikket hjem en shorts! Over ser dere mine favoritter, skulle ønske jeg kunne bestilt alt sammen.  

FROM NOW ON

WEARING: JACKET FROM ROMWE, TOP FROM H&M  JEANS FROM GINA TRICOT, SHOES CONVERSE BAG FROM ZARA, CHOOKER FROM BIK BOK De siste dagene har det blitt mye jobb og slik blir det i noen dager og kanskje uker fremover også. Det blir ikke mye tid til overs for verken blogg, trening eller fritid, men pengene er viktig og det er veldig greit å ha litt ekstra i sommerferien - ser frem til to uker i Skiathos! For øyeblikket sitter jeg nok å maler forskjellige rekkverk eller kanskje jeg er på vei hjem? Innlegget er ihvertfall forhåndspublisert! I kveld skal jeg få lagt ut en favoritt oppskrift har ikke bestemt meg for om det skal bli lunsj eller middag. Vi snakkes!

VELVETY FEATHER

CROSSOVER BAG WITH METAL DETAIL From Zara Enda en ny veske. Den siste tiden har jeg fått en veske obsession og vil ha nye konstant. Jeg liker veldig godt skinnet og fargen i det, spesielt det matte mot metall fjæret. Denne vesken gleder jeg meg til å bruke til mange enkle og fine sommerantrekk. Jeg har trengt en liten veske som kun har plass til det viktigste som mobil og kort, enkel å  ha med seg ut og på feirer. 

weekend

FINALLY, WEEKEND! Hverdagen er tilbake og de to siste dagene har jeg vært på jobb. Jeg hadde helt glemt hvor deilig det var å kjenne forskjell på hverdag og helg, lenge siden jeg har gjort det. Det føles godt å kunne glede seg til å få slappe av og gjøre noe annet enn å jobbe. Min morgen startet med en treningsøkt sammen med Olivia og for øyeblikket er jeg nydusjet og klar til vi skal møtes i byen igjen. Det er lenge siden sist vi møttes så det blir sikkert litt mat og titting i butikkene. Jeg har funnet enda en veske fra Zara som står på ønskelisten min, krysser fingrene for at den fortsatt finnes i butikk. Allerede i morgen bærer det tilbake til jobb, så dette blir min siste fridag på seks lange dager - må nytes. Kameraet er med så vi satser på både bilder fra dagen og antrekk!  

Sneak peak

SNEAK PEAK  § COMING SOON Jeg skal vise dere resten av antrekket og bildene fra min 17.mai i løpet av morgen dagen. Nå skal jeg spise loff og reker med familien og kjæresten. Håper dere har en super kveld :) 

White flare

WHITE HIGHWAIST WITH FLARE  From Bik Bok Slengbukser er kanskje de fineste buksene? De sitter virkelig perfekt på rumpa og lårene, elsker passformen! Jeg har nettopp kjøpt meg en ny hvit med sleng fra Bik Bok, har hatt lyst på en lenge og siden det verken ble kjole eller playsuit til 17.mai var buksen en veldig god erstatter. Den kommer til å bli godt brukt!  Litt kjipt at alt av kjoler og playsuits var utsolgt, men en hvit slengbukse med en søt bluse til og noen enkle sølv detaljer burde være et "ok" antrekk på 17.mai. 

METALLIC

En liten sniktitt på dagens antrekk. Dere får se mer av antrekket senere i dag, men nå skal jeg møte mamma og prøve å finne et antrekk til 17.mai. Krysser fingrene for at playsuitén ikke er utsolgt!   

sneakermania

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // ADLINKS Jeg får aldri nok av sneakers og ønsker meg stadig vekk noen nye. Man får aldri nok, de passer til absolutt alt - enten om det er skjørte, kjole eller jeans. For øyeblikket har jeg veldig lyst på et par i sølv, kanskje det blir Adidas superstar igjen? Over ser dere noen av mine favoritter! 

THINGS I LIKE

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER  10 THING I LIKE  //ADLINKS Jeg har plukket ut noen favoritter fra Nelly som jeg liker veldig godt. Øverst på ønskelisten min står frynse vesken fra Maison Scotch og espadrilles i hvitt med snøring. Må få kjøpt begge deler før sommeren! Hvor fin er ikke den rosa bomberjakken? Klesskapet mitt består av veldig mye svart, hvitt og grått, så den kunne jeg virkelig trengt ♥  Jeg gleder meg til å shoppe sommerklær og ikke minst få tatt de i bruk, inspirasjonen er på topp! Fikk du noen favoritter?

NEW IN: 4

FOUR TOPS FROM 1. Zara   2. Brandy Melville  3. Brandy Melville  4. H&M 1.  Jeg syns ikke skjorten var fin med det første, men etter at venninnen min prøvde den ble den også med hjem. En oversized skjorte som går til det meste, blir sikkert veldig kult til svart ripped jeans, skinnjakke og et par ankelboots. Må bare nevne den matte gråfargen, sykt stilig!  2.  Crop topp som blir perfekt til sommeren og festivaler. Den vil jeg kombinere med en Levis shorts eller jazz pants, boots eller espadrilles og noen enkle detaljer.  3.  En av de mykeste t-skjortene jeg har liggende i skapet og fargen er heller ikke til å klage på. Blått er så utrolig fint! Jeg vil style denne med en slengbukse eller Levis shorts, et par røde eller hvite Converse, for å ikke glemme noen marine detaljer. Kanskje et silke skjerf brukt som belte...  4. Off shoulder topper er både sexy og elegante. De passer fint til hverdagen,...

blue lace

BODY IN LACE & MESH From H&M Min nye body som faktisk er kjøpt på undertøys avdelingen til H&M. Først og fremst vil jeg style den med en skinnbukse eller et skinnskjørt, blonder og skinn går veldig godt sammen. En favoritt hos meg! Jeg er litt usikker på hva jeg mener om den til hverdags, hva tenker dere? Den passer nok bedre til kvelder ute på byen og andre festligheter...Sexy, men likevel elegant!

In love

...with my new chain city bag  Kanskje en Chanel etterligning, men hvem bryr seg? Jeg liker Chanel boy veskene utrolig godt, men prisen er dessverre ikke like fin.  Jeg har dessverre ikke råd til en Chanel boy veske for øyeblikket, men denne fra Zara er en veldig god erstatter. Vesken er i ekte skinn og i en medium størrelse, passer perfekt til hverdag og fest. Jeg elsker de sølvfargede metall detaljene, forelsket i en veske, går det an? Gleder meg til å bruke den! Likte du den?

WHITE DREAM

WHITE DREAM BLOUSE From Bik Bok Jeg er helt forelsket i den nye blusen min, det fineste innkjøpet på lenge. Gleder meg til å style den med jeans eller denim shortser, kanskje et par hæler på dager hvor jeg vil pynte meg litt ekstra, samtidig som denim plaggene demper det litt. Har veldig lyst til å bruke den hver eneste dag, men det kan være greit å spare den til sommeren kommer for fult og huden blir brun. Da blir den bli perfekt!  

webshop favs #26

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER WEBSHOP FAVORITES #26 // adlinks Det er en liten stund siden sist jeg viste dere mine "webshop favorites" og for øyeblikket vil jeg ha altfor mye. Jeg har blant annet funnet en jakke og en skinnveske jeg ønsker meg, som skal kjøpes så fort det blir lønning - tør ikke faktisk ikke å blogge om de, i tilfelle dere har lik smak som meg. Haha!  Jeg gleder meg til å bruke bohemian bluser med denim, store smykker og de fine Riviera kjolene, som jeg liker å kalle de! BTW: Det forrige innlegget mitt ble slettet ved en feil, antrekksbilder som jeg fikk sinnsykt fine tilbakemeldinger på. Jeg har lagt det ut igjen, men vil takke dere som kommenterte!

GREEN LACE UP

//Adlink SUEDE GREEN LACE UP HEELS Shoes form HERE.  Jeg virkelig elsker mine nye lace up-heels fra Nelly som jeg bestilte en gang forrige uke. De vil bli perfekte til en søt hvit bluse og levis shorts eller til en søt sommerkjole. De blir definitivt med til Hellas! Tenk dere grønnfargen til den dype solbrune huden jeg alltid får om sommeren, det vil bli så fint. Gleder meg masse til å få brukt skoene og ikke minst reisen!

NEW IN: FLUFFY & STRIPES

NEW JACKET & T-SHIRT  JAKKEN HER / T-SKJORTE HER  // adlinks I det siste har det blitt mye shopping både på nett og i butikk, plaggene over et to av mine siste innkjøp fra Nelly. Jakken har allerede blitt en stor favoritt og dere har nok sett den i flere antrekk allerede, fantastisk god å ha på seg. En basic stripete t-skjorte var et must som passer til absolutt alt.   

KNITWEAR

DRESS FROM ZARA Kom tilfeldigvis over denne kjolen på Zara da jeg og mamma var på shopping og selvføglelig ble den med hjem. Jeg kommer å bruke den til hverdag og fest med enten sneakers eller et par heels. Tenker at det kan bli veldig fint med en lang trenchcoat over i riktig stoff og farge. Kjolen er helt fantastisk, stoffet er fast og fremhever formene - best av alt jeg betalte ikke mer enn 199 -,!

WEBSHOP FAVS #25

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER  WEBSHOP FAVORITES #25 // ADLINKS Noen nåværende favoritter på Nelly. Jeg er på jakt etter en boyfriend jeans eller en mom jeans og har funnet en super fin på Asos! Er ikke den pastell rosa bomber jakken fin? Den står nest øverst på ønskelisten min, likte den virkelig godt. Jeg vil ha alt♥

current favorites: february

- FAVORITE OUTFIT -  ♥ Det var ikke vanskelig å velge ettersom at det ble ikke lagt ut så mange antrekk. Denne måneden blir bedre! - FAVORITE BREAKFAST - ♥ Jeg har blitt hektet på knekkebrød med smashed avokado blandet med tomat og løk. Beste frokosten, nam! - FAVORITE BUY - ♥ Jeg har kjøpt litt for mye i det siste, men den nye skinnjakken min fra Bik Bok er en stor favoritt. Gleder meg til våren kommer! - FAVORITE LOOK - ♥ Min absolutte favoritt sminke look, gjordt av Sangin. - FAVORITE BEATUY PRODUCT - ♥ Rosebud. Det beste jeg har påført leppene mine - de er virkelig helbredet etter vinteren.  - FAVORITE HIGHLIGHT -  ♥ Valentinsdagen med kjæresten min, det var virkelig månedens høydepunkt eller generelt at han var ferdig i Forsvaret! Tenker å begynne med en ny spalte på bloggen som inneholder en slik oppsummering etter hver måned. Hva tenker dere om det?

WHITE & PINK BASICs

NEW IN : TWO BASICS Jeg vil tipse dere om disse basic t-skjortene fra Zara, to av de mest behagelige t-skjortene jeg noen gang har hatt.  Basic plagg er det viktigste i en garderode og snittet til disse to er helt perfekt! Veldig fine t-skjorter. Elsker å bruke enkle behagelige plagg til en jeans med en cardigan over, less is more!

PERFECT FLARE

THE PERFECT FLARE From Bik Bok Min nye favoritt bukse, det er sikkert! Den perfekte slengbuksen som passer like bra til festligheter som hverdagen. Stoffet i buksen er fast og strechy - passformen og fasongen er helt perfekt, sømmene nedover beina foran utgjør virkelig det lille ekstra.  Dere kommer til å se mye til denne buksen, alleredre til helgen faktisk. I hverdagen vil jeg kombinere den med en basic overdeler, kanskje en skjorte og et par sneakers. Gleder meg til å vise forskjellige antrekk! Hva syns du om buksen?

FASHION BOARD

FASHION INSPIRATION  // weheartit Jeg gleder meg ekstremt mye til å kunne finne frem skinnjakken, det skal bli deilig å slippe de tykke jakkene. Vi er allerede i Mars og våren nærmer seg, derfor har jeg laget et lite moodboard. 

Suede black jacket

SUEDE BLACK JACKET WITH TASSEL From Bik Bok  Jeg kom over denne jakken på Bik Bok og ble forelsket ved første øyekast. Jakken er av ekte semsket skinn med frynser på armene og nerderst. Den kommer til å bli mye brukt i vår, kombinert sammen med enten en jeans eller shorts.  

BABY BLUE

OFF-SHOULDER TOP  FROM GINA TRICOT Et av mine siste innkjøp. Off-shoulder topper en av mine favoritt trender for øyeblikket, elegante og sexy. Jeg kan virkelig ikke klage på fargen til toppen, lyseblått er fantastisk. Kanskje verdens fineste farge? Mhmm.. i hvertfall en favoritt. Like fin til hverdag som til fest og enda finere til en solbrun hud. Kan nesten ikke vente til sommeren! Tenk dere denne kombinert med en hvit jeans eller et hvit høytliv skjørt. Ååh, de to antrekkene gleder jeg meg til å bruke!       

20% off everything

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER. // Adlinks Jeg har funnet noen favoritter fra NLY trend og det blir bedre for det er:  20% på alt dere ser ovenfor, i tillegg til litt andre produkter på siden deres. Hvor fantastisk er ikke det? Denne gangen klarte jeg ikke å la være å bestille noe hjem - det ble både faux fur jakken og den stripete t-skjorten. Gleder meg til å få det i posten, har savnet å ha en kortere faux fur! Verdt å bestille noe hjem i dag hvis du finner noen favoritter.  Forresten, noen av plaggene dere ser på bildet er fra Veromoda eller Only. Det er 20% på det også, med koden "ALL20".

OUT FOR VALENTINE

TODAY'S LOOK Noen som ser at jeg har litt mer sminke på meg enn vanlig? Jeg har i hvertfall prøvd meg på contour (ikke veldig bra), tatt på øyeskygge fra Too faced og maskara. Jeg har skiftet jeans til en svart slengbukse, så det dere ser ovenfor stemmer ikke. Kanskje det blir noen antrekksbilder, kameraet er i hvertfall med :) Vi er egentlig på vei ut døren for å rekke bussen ned til byen, men tenkte jeg kunne ta en titt innom først.I natt sov jeg med fire fletter i håret og slik ble håret med hjelp av litt hårspray etter at flettene ble fjernet. Sinnsykt fint, hvorfor gjør jeg ikke det oftere? I kveld skal vi spise asiatisk, forhåpentligvis blir det ♥sushi♥ og deretter blir det birkebeinerne på kino. Krysser fingrene for at det ikke er fult! Det er noen uker siden sist og siden det både er valentinsdag og " two year anniversary" for oss er det på tide!

WEBSHOP FAVS #24

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HERWEBSHOP FAVORITES #24// adlinksJeg elsker den bomber jakken, fargen er perfekt og glidelåsene gir den det lille ekstra. Vurderer nesten å klikke den hjem rett etter at dette innlegget er postet, men kanskje tenke litt på det først. Vi får se! Jeg er fortsatt frelst av slengbukser og kunne tenke meg en myk svart en i klesskapet. Perfekte å style med en basic stripete t-skjorte og et par sneakers,blir aldri lei av slike enkle antrekk!

WEBSHOP FAVS #23

1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER // 5. Jeg kan ikke telle // 6.HER // 7.HERWEBSHOP FAVS #23// ADLINKS Jeg har veldig lyst på et par "overknee boots", men er alt for vant til å bruke sneakers. Hmm, kanskje - det er i hvertfall sykt fint til skjørt, kjoler og jeans!Fant også en "Cape dress" som er fantastisk fin, elsker mønsteret i kjolen. Det begynner å bli mildere ute og den hadde uansett vært perfekt til Maldivene.

All black

WEARING:LACE UP TOP FROM NELLYSKIRT FROM BIK BOKWATCH FROM OLIVIA BURTON Det har vært litt stille inne på bloggen i forhold til hva det egentlig pleier å være, beklager det, men har dessverre hatt veldig lite å fortelle dere. Hverdagen min består for det meste av Prison break, jobbsøknader og trening. Ikke alltid like spennende, men i kveld skal ut å drikke litt sammen med noen venner hos søsteren til Sangin. Lenge siden sist, så det gleder jeg meg til. Jeg har allerede fikset meg og nå skal jeg kose meg med taco hjemme før jeg blir hentet, håper dere får en bra kveld. Vi snakkes i morgen!

ALL ABOUT THE BASICS

IT´S ALL ABOUT THE BASICS. Et av mine favoritt plagg i vinter, pologensere! Virkelig et must-have i klesskapet som kan kombineres med jeans, slengbukser eller skjørt. Pologensere er utrolig fine og ikke minst veldig behagelige. Mine er fra Gina Tricot - jeg elsker fasongen på de!

MY DAILY MAKEUP LOOK

NATURAL MAKEUP LOOK I det siste har jeg satt meg litt mer inn i sminke og fått kjøpt en god del nytt. Jeg har blant annet fikset brynene mine hos Beauty House og lært meg hvordan jeg skal style de. Det var på tide etter altfor mange år!1. Til daglig bruker jeg Smashbox foundation primer først og Bare Minerals produkter på huden, sverger til de produktene.2. Bare MineralOriginals bruker jeg i stede for foundation som en base for å dekke og gi huden litt farge. 3.Deretter påfører jeg Bare Minerals Warmth i et 3-tall ved skinnbeina, mot pannen og haken for å gi ansiktet litt ekstra glød. Bare Minerals Veil bruker jeg helt til slutt i hele ansiktet for å forminske porene og et bedre resultat. Over til brynene mine - Bitch´n brows produktene har reddet de, virkelig. 1. Jeg starter med Brow Pencil for å ramme inn formen, tegner lett rundt brynene. 2. Når brynene er rammet inn legger jeg på brynskyggen over hele brynet, men husk å følge formen. 3. Som en siste finish bruker jeg Brow Fix fo...

WEBSHOP FAVS #22

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HERMY WEBSHOP FAVS #22// ADLINKSJumpsuiten passer kanskje ikke akkurat til været vi har her hjemme nå, men den er dødsfinog passer perfekt til sommeren (spesielt om jeg kommer meg til Maldivene).Jeg elsker mønsteret og blå nyansene! En lang blazer er nesten et must have i klesskapet - perfekte til både kjoler og jeans. De gjør virkelig et simpelt antrekk!

Blue details

SNEAK PEAK // COMING SOONDagen min startet allerede 05:30 med PWO etterfulgt av en treningsøkt på Elixia 06:15.Kan dere tro jeg er trøtt nå? Men jeg har bestemt meg for å venne meg til å trene på morgen. Energien er på topp og det gir meg generelt mye mer! I skrivende stund holder jeg på å sminke meg for senere i dag skal jeg møte Margrethe og Salla. Det blir koselig, har ikke sett de siden før jul. Over ser dere en liten sneak peak på dagens antrekk som kommer litt senere. Vi snakkes!

WEBSHOP FAVS #21

// Inneholder annonselenkerWEBSHOP FAVS #211 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER Mine favoritter på Nelly og Asos for øyeblikket. Jeg har så utrolig lyst på Ikkii boots som dere ser på bildet over. De virker utrolig varme og behagelige, men prisen er dessverre litt stiv - må nok spare til de, men de er verdt det. Et par ordentlig myke og varme vintersko! In love.

9 favs

Starter dagen med et forhåndsskrevet innlegg siden jeg fortsatt ligger i sengen og har mest sannsynlig veldig få planer for dagen. Det skal bli godt å få seg en jobb!

new in

CROPPED WITH STRIPES & LEATHER SKIRTBoth from Bik BokJeg hadde egentlig sluttet å handle på salg, men fant disse to plaggene på Bik Bok for en uke siden. Et skinnskjørt er et must-have i klesskapet og dette passet perfekt. Jeg elsker at det har en litt sporty look, samtidig som det er like perfekt til hverdag som fest. Stoffet i genseren er utrolig mykt og farge kombinasjonen er skikkelig stilig. Stripe Obsession! Begge passer veldig godt sammen, spesielt med mine nye Adidas sneakers.

Suede & flannel

SNEAK PEAK // COMING SOONJeg har lagt meg tilbake i sengen etter å ha gjort noen fornuftige ting her hjemme. Magen min er sinnsykt støl og øm etter gårsdagens øvelser på kjernemuskulaturen, men det er et godt tegn. Det er kommet ut en ny episode av Keeping up with the Kardashians som jeg skal se før turen går videre til Elixia, i dag er det Leg Day.Resten av antrekket kommer i løpet av de neste dagene, vi snakkes!

A SUPERSTAR

Inneholder annonselenkeEndelig er jeg eieren av et par hvite og svarte Superstar.Sneakers er noe jeg aldri får nok av og disse fra Adidas har jeg ønsket meg en god stund. De perfekte skoene! Jeg kommer til å bruke dem til veldig mye - de passer til absolutt alt. Skinnbukse, jeans, skjørt og kjole! Gleder meg til å vise dere forskjellige antrekk med mine nye Sneakers.Det er kun noen størrelser igjen HER, hvis du ønsker deg de samme skoene!

Nude sneakers

Innholder AdlinksMine er dessverre utsolgt, men lignendeHER. Jeg kom tilfeldigvis over disse fine skoene på Nelly sin slagside og kunne ikke gjøre noe annet enn å klikke de hjem. Herregud de var billige, men likevel fantastisk fine og gode på foten. Jeg trives veldig godt i sneakers og bruker det året rundt uansett vær - passer like godt til jeans som til kjole! Sneakers får jeg aldri nok av :)

Thank you

THANK YOU MY LOVEVar ikke denne fin? Jeg fikk denne klokken fra Olivia Burton av kjæresten min. Føler meg skikkelig heldig! Jeg ønsket meg en klokke fordi du kan bruke det til både casual og formelle antrekk. Et veldig enkelt, fint tilbehør og enda finere blir det når man har fått det en som betyr noe! Jeg er virkelig fornøyd og gleder meg til å bruke det hver dag. Tusen takk!

Grey off

NEW IN:OFF-SHOULDER FROM H&MOff shoulder topper er en av mine favoritter. Romantisk og søtt, men de kan styles på utallige måter.Jeg har to andre hengende i skapet og alle tre er fra H&M. Stoffet i denne er virkelig behagelig og fint, elsker de forskjellige grå nyansene! En topp som kan kombineres med det aller meste, enten et hverdagsantrekk eller et til fest.

WEBSHOP FAVS #19

WEBSHOP FAVS #19// Adlinks1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER Jeg har virkelig fått en ny favoritt jeans, den skal jeg bestilles så fort det kommer inn noen ekstra kroner på kontoen. Passformen og fargen er helt perfekt! Et par Adidas superstar sneakers står også på ønskelisten og forhåpentligvis er de på plass i garderoben i løpet av romjulen. De har jeg ønsket meg altfor lenge! Takker ikke NEI til genserkjolen, Malene Birger vesken eller parfymen til Jimmy Choo - i hvertfall ikke nå som mange av tingene mine er borte. Haha! Likte du noen av favorittene?

PINK GLITTER

NEW IN : GLITTER TOPJeg tror ikke jeg noen gang har vist dere denne toppen? Den er så utrolig fin, elsker den lyse rosafargen kombinert med glitteret. Jeg eier nesten ingen "litt finere" toppe! Jeg vil kombinere den med en svart slengbukse, skinnbukse eller et denim skjørt med et par ankelboost. Jeg elsker å bryte ned det søte med noen røffe detaljer!

BLUE SUEDE

Andre enn meg som syns blått er sykt fint? Jeg elsker fargen på min nye veske i ekte semsket skinn fra Italia. Vesker og andre accessories med en sterk farge gjør noe med et antrekk, det skal ikke alltid så mye til. Less is more.

WEBSHOP FAVS #19

WEBSHOP FAVS #19// Adlinks 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER Jeg har nok klart å finne meg noen favoritter fra både asos og nelly nok engang. Dere har nok skjønt at jeg har lyst på flere lace up bodyér etter å ha sett de 40 forskjellige typer i hver "webshop favs" innlegg. Den blå genseren ble virkelig en favoritt, fargen er nydelig og jeg elsker kryss-detaljen!Sneakers får jeg aldri nok av og er nesten det eneste man ser meg bruke. I WANT IT ALL♥

2.

CROPPED TOPSFROM URBAN OUTFITTERS Jeg har kjøpt så utrolig mye klær de siste månedene og klarte å glemme å vise dere to av mine favoritt innkjøp. De to ble kjøpt da jeg var med kjæresten i Barcelona på Urban Outfitters. Jeg elsker glidelås detaljen på den grå toppen. Ganske så spesiell, men tøff! Grønt er så utrolig fin og fargen på v-neck toppen er helt perfekt. Den fineste grønn fargen. Gleder meg til å vise dere antrekk med de to :)

20 for party season

13 DRESSES FOR YOU!// ADLINKS 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER. Ooops, jeg har helt glemt å poste dette innlegget som egentlig skulle vært ute på bloggen forrige uke. Her har dere 20 favoritter jeg har funnet hos Nelly, men de har naturligvis fått inn enda flere favoritter denne uken så det er virkelig vært å ta en tur innom. Husk at mange er veldig tidlig ute med å finne den perfekte kjolen til enten julebord, julaften eller nyttårsaften!

BURGUNDY VELVET

SNEAK PEAK // COMING SOONEn liten sniktitt av antrekket fra bursdagsfeiringen min forrige helg. Jeg elsker dette to delte antrekket! Resten av antrekket får dere se i løpet av uken.Nå skal jeg spise litt mat og se på noen serier, avslappende mandag!BTW: verdens styggeste neglelakk, som jeg vasket av like etter bilder.

cobber angled

NEW IN: INTERIORCOBBER LAMP FROM KREMMERHUSETJeg har fått en ny favoritt inne på rommet som passer perfekt til rommet mitt. Jeg er obsessed i kobberdetaljer med et industrielt touch slik som min nye lampe! Nå mangler det kun et speil i lik stil som skal plasseres ved siden av lampen, tror det kan bli ganske så kult. Lamper gjør så mye med et rom! Tusen takk for fin bursdagsgave, mami :)

LUMBERJACK

NEW IN: LUMBERJACKDette er vinterskoene mine i år og de fikk jeg i bursdagsgave av pappa. Jeg skulle egentlig ha Timberland, men siden Lumberjack sine sko er smalere og mer feminine ble det de i stede. Veldig fornøyd! De er veldig behagelige og ikke minst drit kule på foten - dere kommer nok til å se mye av de i forskjellige antrekk fremover.I kveld skal jeg i bursdagen til Maria, så jeg burde kjappe meg litt for akkurat nå har jeg verken spist, dusjet eller sminket meg. Vanligvis er jeg alltid klar mange timer før, men denne gangen har det vært litt av hvert på agendaen min, blant annet refill av tatoveringen! Noen som vil se?Vi snakkes, kos dere i kveld!

WEBSHOP FAVS #18

WEBSHOP FAVS #181 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER//adlinksBurgunder og blonder er av an mine favoritter denne høsten. Jeg har alltid elsket burgunderrød spesielt til denne årstiden. Mine absolutte favoritter er ribbestrikket turtleneck og blondebodyen. Jeg har enda ikke skaffet meg en klokke, så det er også på ønskelisten!

TWO PIECES: VELVET

TWO PIECES FROM GINA TRICOTEr ikke dette settet stilig? Jeg elsker fargen og fløyel stoffet. Fløyel har alltid vært en stor favorittVerdens mest behageligste fest antrekk som jeg gleder meg når jeg skal feire bursdagen min eller til julaften. Slengen på buksen gjør at settet blir perfekt. Fargen og åpningen i ryggen på toppen gjør at antrekket både blir sexy og elegant. Jeg skal style dette settet med et par enkle sorte heler og et par smykker i gull :) Hva syns du?

two roses

INKED UP : TWO ROSES Jeg er virkelig fornøyd! Enda et steg nærmere sleeve og denne prosessen er utrolig spennende, selv om det går litt tid mellom hver gang. Det er kanskje verdens beste følelse å sitte i stolen med nåler og blekk i armen. Det tok nærmere 3 timer og 30 - jeg er veldig glad i å bli ferdig den samme dagen, så vi tok alt i en session!Jeg har vært å tatt tatoveringen min på You Gotta Love It og tatovøren heter Dinson.BTW: Det kommer alltid spørsmål om smerte. Det er veldig vanskelig og individuelt spørsmål. Jeg har veldig høy smerteterskel og syntes det først gjorde "vondt" den siste timen, etter outlining og skyggelegging. Husk at slik smerte ikke er langvarig og å droppe ut er verre ;)

WEBSHOP FAVS #17

WEBSHOP FAVS #17// adlinks 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER Jeg har funnet noen nye webshop favoritter som jeg gjerne skulle klikket hjem. Den blå genseren fra genseren fra Asos er sinnsykt stilig, elsker fargen og den åpne ryggen. Dette collaget speiler mine høstfavoritter: Lace up, faux fur og flare - den romantiske stilen som blir brutt opp med noe røft!

black fluffy coat

Et av mine siste innkjøp som jeg har glemt å vise dere. Denne kåpen er fra Gina Tricot og er perfekt til både hverdag og fest, gleder meg til å bruke denne til forskjellige antrekk. Enda en obsession, men denne gangen i faux fur jakker - lette etter en litt lenger versjon med litt finere fuskepels, and here it is!

INSTA RECENTLY

FOLLOW ME: @MADDEKK Mine siste bilder fra Instragram. Det er ikke alt jeg får postet på bloggen, håper dere har lyst til å følge meg.Snakkes <3

67

NEW IN: SIXTYSEVEN EMILIASkoene finner du HER// adlink Ankelboots er et "must have" i høstgarderoben og en godinvesting. De passer like godt til kjole, skjørt som jeans, i tillegg holder de deg varm. Mine er fra Sixtyseven, det semskete skinnet og metall detaljen som bryter opp det elegante. Det røffe mot det elegante, perfekt kontrast♥ Gleder meg til å bruke disse skoene til romantiske antrekk, men bryte det ned med det litt røffe.

YES, PLEASE!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER//ADLINKS Ja, takk til alt sammen! De ankelbootsene har jeg allerede skaffet meg i nesten helt lik modell, bortsett fra at hælen min er lavere. Sixtyseven har veldig mange stilige boots! Jeg har for så vidt en lace up body fra før, men jeg får aldri nok.

GREY x DENIM

SNEAK PEAK // CLOSE UPSEn stund siden sist sniktitt innlegg, noen som har savnet det? Det er veldig gret å lage slike innlegg, spesielt når man har knapt med tid eller trenger å litt ekstra inspirasjon. Jeg er vel fortsatt på vekterkurs når innlegget postes, dag 2/3 - tiden flyr og snart sitter jeg kanskje med vekterbevis!

MY FASHION SNAPSHOTS #1

THIS COMBO WAS MY FAVORITE FOR THE SUMMERKNITTED WITH RIPPED JEANS & SNEAKERSLOVE MY CHILLWEAR, SOOO COMFORTABLEMY FAVORITE LACE BRAS, PERFECT FALL COLORS Jeg har lenge på å begynne med slike innlegg en god stund, men glemt å sette i gang. Inspirasjonen kommer fra den svenske bloggeren Victoria Törnegren og disse innleggene ble en stor favoritt. Et innlegg med forskjellige bilder av hva som befinner seg i min garderobe, håper dette kan inspirere.Fashion snapshots og alltid hvit bakgrunn <3 DO YOU LIKE IT?

Simple Flannel

WEARING:BOMBER JACKET FROM TOPSHOPFLANNEL SHIRT FROM RALPH LAURENJEANS FROM ZARASHOES FROM REBOOKPURSE FROM GUESSJeg klarte å få Olivia til å ta noen outfit bilder før vi dro hjem etter et par koselige timer på café. Jeg har blitt veldig glad i denne jeansen, den sitter som et skutt.stretchy & comfy♥ Et veldig simpelt antrekk, men det enkleste er oftes det best!

long & cropped

NEW IN: KNITTEDLONG KNITTED FROM H&MCROPPED KNITTED FROM ZARATo perfekte strikket gensere til høstgarderoben som er knallfine å kombinere med skinnbukser, jeans eller strømpebukse. Jeg elsker fargen på begge genserne som passer godt til antrekk utover høsten. Genseren fra H&M kan bli brukt som kjole, det er noe jeg har lett lenge etter.Anyway, jeg venter på at en venninne skal ringe slik at vi kan ta en kopp kaffe eller kakao for min del og en liten catch up. Lenge siden sist vi har sett hverandre♥

BRING SOME TURQUOISE

NEW IN: BEDROOM INTERIORINTERIOR:TURQUOISE PILLOWS FROM IKEAOWL PILLOW FROM H&M HOMEVASES FROM IKEABEDSPREAD FROM ELLOS (skal byttes ut)Jeg holder på å endre sakte, men sikkert stil inne på rommet og har bestemt meg for å ha en blanding av minimalistisk, industriell og skandinavisk stil. Jeg syns de tre passer veldig godt sammen! For øyeblikket mangler jeg både speil, lamper og andre små ting! På tirsdag fikk jeg kjøpt meg nye puter som passer mye bedre inn enn de forrige og selvfølgelig enda flere kaktuser. Favoritt planten! I løpet av uken skal jeg få hengt opp gevir over sengen og en ny taklampe - nærmer seg mål. Gleder meg til at er på plass, slik at dere kan få en room-tour, hvis det er ønsket! Hva syns du om innkjøpene?

WEBSHOP FAVS #16

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER WEBSHOP FAVORITES// Adlinks Jeg syns den western kjolen er veldig stiligog kommer til å bli et ekstremt kult antrekk til et par ordentligeboots. Ankelbootsene dere ser ved siden av skal jeg sette meg ned å bestille like etter at dette innlegget er postet. De er veldig enkle, samtidlig som de har et par elementer som gjør at de skiller seg ut!Gleder meg til de lander i postkassen :)

STATEMENT SCARF

NEW IN : SCARFFROM ZARAVerdens mykeste og deiligste skjerf fant jeg på flyplassen i Barcelona. Kjøpte det med det samme, klarte virkelig ikke å la være. Skjerfet er gigantisk og passer perfekt som en poncho, must have i høstgarderoben. Det er fantastisk deilig å ha på seg, spesielt når kulden nærmer seg.En liten sneak peak i samme sleng, antrekket får dere se om et par dager :)

NEW IN: ZARA BASIC

JEANS & SHIRTFROM ZARA BARCELONA Begge plaggene ble med hjem fra Barcelona. Jeg er sjeldent innom Zara hjemme i Norge, men Zara i Spania var noe helt annet. Alle butikkene var gigantiske og de mange flere kolleksjoner og rett og slett mye mer. Før jeg reiste til Barcelona fant jeg ut at klesskapet mitt manglet litt basic plagg og gikk til innkjøp av det. Viktig å ha.Skjorten har perfekt passform og passer til absolutt alt. Veldig enkel og perfekt til jeansensom har blitt min favoritt i klesskapet. Den sitter som et skudd!Flere av innkjøpene kommer♥

NEW IN: DENIM & SUEDE

NEW IN : FROM BARCELONADenim skirt: Urban Outfitters (HER) Suede Skirt: Stradivarius Jeg har blitt helt obsessed i skjørtene med knapper foran og fikk tak i disse to i Barcelona. Semsket skinn er så utrolig fint og Denim går aldri av moten, to nye favoritter i klesskapet som har stått på ønskelisten en god stund. Gleder meg til å vise dere skjørtene i antrekk!BTW: Denim skjørtet er av ordentlig stoff fra Urban Outfitters, og er på salg nå!

FROM BARCELONA: BOMBER

NEW IN: BOMBSHEL JACKETFROM TOPSHOPJeg nevnte det nok et par ganger at vi fikk shoppet en del i Barcelona og innkjøpene skal jeg vise dere litt etter litt. Dessverre er ikke jeg fan av å vise alt i et innlegg fordi jeg føler det blir rotete, så håper dere ikke misliker det og har litt tålmodighet.Jeg har lett etter en bombshell jakke en god stund, men de har alltid vær utsolgt - fant endelig en på Topshop og er super fornøyd. Jakkene passer til hvilken som helst outfit og er ganske så tidløse, must-have i klesskapet for meg.

THIS INTERIOR STYLE

// TUMBLERJeg skulle gjerne ha bodd i en fabrikkleilighet, men det lar seg ikke gjøre akkruat nå. Det hadde vært så utrolig spennende å innrede en slik leilighet, spesielt hvis man skulle bodd der selv, men for øyeblikket er det rommet mitt i kjelleren det handler om. Jeg har smått begynt å endre stilen inne på rommet mitt med murvegg tapet, reinsdyr gevir og noen kaktuser. Interiør stilen min er ingen bestemt, men jeg syntes den minimalistiske stilen passer godt sammen med skandinavisk og industriell stil. Moderne lyse overflater, natur detaljer og et urbant utrykk med upolert metall - perfekt kombinasjon♥ Gleder meg til å få hele uttrykket på rommet ferdig, da skal dere få se det!

marble mac

NEW IN: MARBLE SKIN//SPONSET Jeg elsker marmor! Jeg syns det er utrolig fint og har hatt lyst på det til både Macbooken og iPhonen min. For et par uker siden fikk jeg dette skinnet i postet av Caseapp som også gir mine lesere litt rabatt hvis dere ønsker å pynte enten iPhonen eller Macen. Rabattkoden: Maddekk20.Macbooken min har dessverre fått noen riper og da er det utrolig fint å kunne legge over et skinn som beskytter og skjuler for ripene. Marmor er så fin, så jeg er veldig fornøyd -men du kan velge motiv selv. Marble skin HER!

Rusted Camo

WEARING:ARMY JACKET FROM URBAN OUTFITTERST-SHIRT FROM BRANDY MELVILLEJEANS FROM H&MJEWELRY FROM ZARAPURSE FROM FURLASHOES FROM REBOOKAntrekket mitt fra i går. Jeg har tatt frem army jakken min igjen og gleder meg til å bruke den i flere antrekk. For et par år siden var det favoritt plagget mitt!♥(fokuset er litt feil innstilt, men det er ikke alltid lett å se på kamera. Skal huske det til neste gang.Unnskyld!)

OUTFIT ON THE FLOOR

LACE UP, DARK WASHED & HEELS Antrekket for helgens festligheter, som typisk nok ser ut til å bli avlyst, men jeg har fortsatt et lite håp om å endelig få brukt min nye body. Perfekt med et par gull detaljer og den lille sorte! Jeg er veldig glad å blande det litt mer feminine med denim eller andre litt røffere plagg.

GIANTS

NEW IN: SWEATERFrom Solaris Jeg ga ikke så mye oppmerksomhet til teksten på genseren og kjøpte den rett og slett siden jeg falt pladask for fargene. En knæsj college genser har lenge vært et ønske og blåfargen er perfekt sammen med det røde. Genseren har og kommer til å bli brukt like ofte på chille-dager som til et antrekk. Herremodell og altfor behagelig, heheh!

lace up, faux fur & 90´s

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER. Dette er noen av mine favoritter fra Nelly for øyeblikket. Faux fur jakken henger nede i garderoben og var en av mine favoritt jakker sist høst og det blir den nok i år også.Jeg har innsett at et par mørke klassiske ankelstøvletter et et must i høst garderoben og de skal jeg lete etter i Barcelona.Turtlenecks, lace up og suede leather er fortsatt en obsession!// adlinks
hits