JEG ER LEI AV PRESSET.

Jeg stikker innom for å minne dere om min nye blogg og nå har jeg postet et innlegg om et viktig tema og med min mening. " For de er store nok, er de ikke? Det er i hvert fall nesen min, helt klart". Les hele innlegget HER!

NOEN STARTER LIVET MED EN KAMP.

Jeg stikker bare innom for å minne dere om min nye blogg og et veldig personlig innlegg. Håper dere vil ta dere tid til å lese det HER!

JEG HAR FLYTTET BLOGGEN!

Jeg har bestemt meg. Dere har kanskje begynt å skjønne det allerede? Jeg har blogget mindre her og mer på Nouw og det er fordi jeg trives bedre med den nye bloggen. Jeg håper dere har lyst til å følge meg videre på www.nouw.com/maddek.  Jeg kan love dere innlegg med bedre kvalitet og mye spennende innhold, allerede nå kan dere lese et intervju på bloggen og neste uke skjer det noe mer.  For at det skal bli enklere å lese innleggene mine kan dere enten like facebook siden min HER eller følge meg på Blogkeen - oppdateres automatisk med nye innlegg.   

cactus beach

CRYSTAL CLEAR & FIG CACTUS Jeg har brukt en evighet på å finne minnekortet med disse bildene og endelig etter flere timer med leting dukket det opp. Vi tok så sinnsykt mye bilder da vi var på ferie sånn at jeg skulle ha noe mer å dele da vi kom hjem, noe som sikkert ble sagt en milion ganger på Skiathos. Bildene er fra var aller siste dag i paradis og dette stedet var så sinnsykt fint og annerledes. Skiathos er en øy med mange "utstikkere" og ved sentrum var det bygget en restaurant på en av disse med en trapp ned til en stein brygge med steinvegger og fikenkaktus rundt. Har dere sett noe lignende før? Vannet var krystallklart som alle andre steder her med blå og grønne korallfisker i alle mulige farger. Anbefaler alle å besøke dette stedet om dere noen gang skal til Skiathos, hit skal jeg igjen!

Time to sparkel & shine

Det er mandag som betyr ny uke og nye muligheter. Jeg starter med en ekstra fri dag slik at jeg er uthvilt til i morgen og resten av uken. Kjente det med engang da jeg våknet 05:35, det hadde blitt en altfor lang da på jobb. Det verste jeg vet er å være sliten på en mandag, da er standaren for resten av uken satt. Jeg skal få utnyttet dagen til blant annet bloggarbeid slik at det postes gode innlegg, vaske og rydde rommet og få tatt en ordentlig kveldsøkt før jeg legger meg. En perfekt start! Forresten tusen takk til alle som var innom bloggen min i går. Det resulterte i 32 plass på topplisten hos Nouw, morsomt å våkne opp til i morges. Så nå starter jeg en blogg uke med mye inspirasjon og et håp om å bli værende. Ta gjerne en titt på bloggen hos Nouw, HER!

dager som dette

THE DAY AFTER! Jeg er endelig hjemme igjen etter en vellykket innflytningsfest, en utrolig hyggelig kveld. Det ble dessverre ingen bilder, men får ta det igjen neste gang. Planen var egentlig å bli hentet i halv ett tiden, men i løpet av kvelden endret det seg og jeg var ikke i seng før klokken 04:00. Selvfølgelig er jeg noe redusert i dag, men har funnet senga, kjøpt en pakke med chips og her skal jeg ligge resten av dagen med White Collar på skjermen. Det er ingenting som er bedre enn en pakke med Sørlandschips og en flaske solo på søndager! Noen dager er det også greit, så lenge det ikke skjer for ofte. Det blir lenge til neste gang for å si det sånn :) Må lade opp til en ny jobb uke sammen med pappa, det trengs! I kveld tenkte jeg å poste et innlegg med "10 ting dere kanskje ikke visste om meg" hvis det er interessant. Gårsdagens antrekk er ute på min nye blogg, se det HER!

Indian summer

INNLEGGET SKULLE EGENTLIG BLITT POSTET 27.AUGUST 16:00. For et vært det har vært i dag. Jeg har ligget ute på terrassen i hagemøblene siden lunsj tider og jobber fortsatt på spreng med å kapre de siste solstrålene før høsten. Fargen hadde begynt å forsvinne, så timingen kunne virkelig ikke blitt bedre. Nok om farge, ikke mye interessant for dere. I kveld skal jeg til Margrethe med noen venninner og videre på en liten konsert. Det er en stund siden sist så det blir koselig! Jeg har fortsatt et lite håp om Indian summer i løpet av de neste dagene, tenk hvor deilig det hadde vært? Sun means fun, hadde vært perfekt med en ordentlig avslutning på sommeren! En kort oppdatering før jeg går ned på badet, fikser meg og hopper på bussen til byen. Vi snakkes veldig snart!

PINK JACKET

WEARING:  OFF SHOULDER TOP FROM H&M, JEANS FROM ZARA  PINK JACKET FROM ZARA, SHOES FROM NELLY Det føles litt godt å  være hjemme også for man slipper å leve i en koffert med kun noen få plagg som man går lei av etterhvert. For to dager siden var jeg en liten tur i parken og møtte noen venninner, koselig å se de igjen! Jeg fikk endelig tatt i bruk en av mine favoritt jakker, gleder meg til å vise dere flere antrekk med dette sukkersøte falske skinnet!

THAT COMBO #1

THAT COMBO #1 T-shirt from Zara, Shorts from Levis, Suede leather jacket from Bik Bok, Choker from Bik Bok Shoes from Converse. En av mine favoritt kombinasjoner er denim og hvitt. Noen ganger er det vanskelig å sette sammen antrekk og på dager som dette er en hvit basic overdel, denim shorts og sneakers et safe valg. Hvis det er litt kjøligere ute bytter man ut shorts med en jeans - slenger på seg en skinnjakke og noen ekstra detaljer og man er good to go. Jeg håper det fine været holder seg! Jeg har tenkt til å lage en ny spalte på bloggen som heter "That combo", hvor jeg kommer til å poste forskjellige kles kombinasjoner - akkurat som dette innlegget. Hva tenker du om det?
hits