beach vacation

Inneholder: adlinks   BEACH VACATION ESSENTIALS  1. Hatt  HER // 2. Skjorte HER // 3. Bikini overdel HER // 4. Bikini underdel HER // 5. Strandveske // 6. Sololje HER // 7. Solkrem HER // 8. Solbriller HER // 9. Bronzing powder HER // 10. Birkenstock sandaler HER // 11. Strandkjole HER // 12. Håndkle HER.  Hvis jeg skulle laget et kollasj med alle mine nødvendigheter og favoritter til en strandferie ville det blitt ekstremt stort og rotete collage, men jeg har plukket ut noen ting jeg liker og må ha med meg. Jeg har tenkt å poste et innlegg om hvordan jeg pakker senere denne uken og da får dere se enda mer av min koffert. Jeg har noen faste ting som alltid er med meg på strandferie, blant annet en strandveske som tåler sand og en hatt som står i stil, freshe bikinier i forskjellige farger og fasonger, et par behagelige sandaler, tynne lette kjoler og bomullskjorter som passer like fint til stranden og båttur som til en kveld på re...

VACANCY SOON!

.    .   . Det er hardt å ha en fysisk jobb når man starter mellom 07:00 - 07:30 og holder på til 15:00 - 16:00, om ikke lenger noen dager. Samtidig som man skal trene og holde en blogg gående. Jeg klager ikke for det er mye bedre å ha noe å gjøre enn å kaste bort tiden på unødvendige ting, men det skal virkelig bli deilig med ferie. Det begynner å nærme seg og om litt over en uke sitter jeg og kjæresten på flyet til Skiathos. Jeg gleder meg så utrolig masse til ligge i sanden ved et krystallklart vann, oppleve mange nye steder og spise på restaurant hver eneste dag.Det skal bli herlig! Jeg elsker å blogge når jeg befinner meg i andre land - det gir meg masse inspirasjon og bildene virker veldig mye finere. I løpet av de to siste timene har jeg bladd meg gjennom flere hundre sider på Weheartit og laget et moodboard. Nå snart skal vi stikke en tur bort til treningsenteret for litt styrke på bryst og armer. Vi snakkes senere! I CAN´T WAIT!

HIT SKAL JEG I SOMMER

MY DESTINATION THIS SUMMER For nesten to måneder siden bestilte jeg en reise til Skiathos og om litt over 20 dager ligger i solen med sand mellom tærne. Det er noe jeg virkelig har savnet! Jeg gleder meg skikkelig til en to ukers kjæreste ferie i Hellas med sol, strand, god mat og opplevelser. Vi skal bo på et hotell som heter Villa Alexis som har blitt kåret til vings beste hotell på Skiathos, kun 200m unna stranden. Selvfølgelig har jeg allerede planlagt øyer vi kan reise til og ting vi kan gjøre, hvis det er ønsket tenkte jeg å lage et innlegg med " 10 ting jeg vil gjøre i Hellas". Hvis du har vært i Skiathos før kom gjerne med noen tips. Hvor skal du i sommer?
hits